Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moas

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A facebook azért is csodás, mert ilyen videókat dob föl. Hogy tényleg Dunaújvárosban és 2007-ben történt-e, illetve, hogy a feliraton olvasható párbeszéd tényleg így zajlott-e le, nem tudhatom, de gyanítom, igen. De ha esetleg nem, az se sokat von le a kisfilm élvezeti…..
Az idén 77 éves legenda, a világ valaha élt egyik legnagyobb színésze és nőcsábásza egész életében utált interjúkat adni, így nem is sokat adott, mikor már elég nagy név volt ahhoz, hogy ezt megtehesse. Viszont mikor olyan kedvében van és mikrofon elé áll, akkor legalább…..
Azt hittem, hogy nincs attól lejjebb, amikor valakinek a halálhírével szórakoznak és akarnak újabb, Kínában gyártott, fölösleges hulladékot eladni. Legutóbb Árpád húzta fel magát - teljes joggal - egy hasonló levélen. De van lejjebb, most esett be a privát fiókomba (nem…..
moas 2013.07.15 22:52:01
@3gb:

Ezt ki kérdőjelezi meg. Te mit csinálnál ingyen? Nem mindegy, hogy segít vagy otromba módon a pofádba tolja. Szerintem legalább is.

Más a szarkaparó vas, és más, ha össze szarozzák a lébtőlődet. Volvo féle nagy gonosz cégekhez meg annyit, ha már basztál el majdnem kerékpárost asötétben, vagy táncolt eléd babakocsi furgon mögül kifejezetten értékeled ezeket. Mondom ezt egy 14 éves fastrabol, és utálom a suvokat mert nem látom tőlük az utat.

A profit maximalizálás meg világ rendje, senki ne mondja, hogy nem ezt csinálná hasonló helyzetben. Ez ugyanolyan demegóg mint spamen dühöngeni

Amúgy meg neked van igazad, én meg nem vitázom mert annyi értelme van, mint majom seggbe sanzont énekelni.
moas 2013.07.17 23:09:36
@Megmondó1:

Azert te egy igen érdekes ember vagy.
moas 2013.07.17 23:11:36
Jézus magasságos ereje! Csikóstól kaptam az imént, a világ egyik legjobb mozija. Rosemeyer, Caracciola, Nuvolari. Rövidujjúban, bőrsisakban, öv nélkül, szervó nélkül, fékrásegítés nélkül, száz meg száz lóerőket tartanak kordában négy kondomon gurulva,…..
Ültem a 39-es boxban a feleslegesen kicígölt gumirakásomon, sajgó tagokkal, hullafáradtan, mocskosabban, mint a kamaszkori fantáziám. A szememet csípte a verejtékkel belemosott naptej. Az elmúlt négy napban összesen tíz órát, ha aludtam. Ültem a gumikon, és néztem a Hangyász…..
moas 2013.07.09 09:55:59
Thomas Poulter, aki nem félt az ismeretlentől Thomas Poulter neve sokaknak nem mond semmit, pedig erről a fizikaprofesszorról Byrd admirális még gleccsert is nevezett el, miután Déli-sarki expedíciója során Poulter megmentette az életét amikor az szénmonoxid-mérgezést…..
moas 2013.04.22 11:14:00
@ZF2:
Az Ekronoplan miért is hülyeség? Amire tervezték tükéletes. Úgyemlékszem meg boeing is kisérletezik vele a mai napig.
moas 2013.04.23 11:47:05
@ZF2: Én úgy emlékszem a kaszpi tengerre tngerre találták ki arra teljesen alkalmas, az más kérdés, hogy azóta okafogyottá vált.
moas 2013.04.23 12:00:05
@ZF2: Ja ja ezt mind tudtam :D A tavon jó is, máshol meg avcak van ez így
Régebben egy porschés posztunkban utaltunk arra, hogy a GT-autók alkalmatlan eszközzel elkövetett rali-kísérletek lennének. Az igazság az, hogy egyébként nagyon bírjuk a sajnos itthon ismeretlen, de a Benelux bajnokságokban, és Dél-Európában roppant népszerű R-GT…..
moas 2013.03.17 18:59:25
@B. Capelluti: Persze nem is rad gondoltam:D Hsnem ugy altalaban frocsogesre, amit nehanyan elodnak, fuggetlennul a tematol. Es az igaszsagot megvalva nem sok fogalmam van az uj szabajokrol, az elmult evekben nem sok idom-energiam volt rallyt kovetnei :(.

Csak uyg kikivankozott belolem a velemenyem. Mint ahogy na gy Ken Block gyalazassal sem ertek egyett.
A világ egyes pontjain elég némi útszóró só és egy teherautó elé rakott hótoló, hogy letisztítsa a frissen behavazott utakat. De a jelek szerint Magyarország nem ez a hely: a hó betakart minket, mint Moszkvát egyszer. Hiába verték félre a nagyharangot már pár nappal korábban:…..
moas 2013.01.16 14:57:03
@Leadfoot: @nortonvincent:

Majd ha ti is 3 órát szívtok a 40 perces úton, a fővárosban (és itt még van hókotró, mivolt vidéken ahol nincsen csak meygere 1-2 .. ), akkor te is rinyálsz. Húzhattam rá munka időre, nem láttam alányom és borult 2 napom.

Úgy, hogy már este esett lehetett selyteni itt hó lesz. A M0-án reggel 8-kor még 15-20 centi hó állt, csúszkálta vissza a kamonok a dombrol. Ésatöbbi ésatöbbi...
moas 2013.01.16 15:09:51
@Leadfoot: Hát barátom mikor ott jöttünk tarcsa környékén telefújta a szél és jó nagy hó volt, és szépen vezette a kocsi. De ez még mindig nem kotrósok hibája, de asiaralmas az volt, hogy kotrásnak nyoma sem volt sehol, nemhogy esetleg alás síkosítás mentesítésnek. De ezen nem veszünk össze.

Egy szóval sem mondtam, hogy az fkf tehet az m0-rol. És nem is feltétlenül csak az ő hibájuk mer simán kevés a hókotró országosan és Fővárosi szinten, És nem kell speckó gép mert még multicar is tud havat kotorni :D
Mielőtt bármit leírnék, le kell szögeznem, hogy az a 27 másodperces videó, amin a Hangyász motorját hallhatod forgatás közben, életem főműve. Illetve Ákos főműve. Semmiképp ne hagyd ki, van láng, lobogó falinaptár, és olyan hang, hogy ezredszer visszanézve is nyihogok…..
moas 2012.12.10 14:31:33
Adott hát egy velem együtt 1,1 tonnás, 47:53 súlyelosztású versenyautó, aminek jár a motorja, van hangja. Erről szólt a múlt heti videó. Mindez azt jelenti, hogy Powered Áki (azon kívül, hogy összeszerelt egy hiányos, össze nem illő alkatrészekből álló, leírás nélküli…..
Ehhez nem sok kommentár szükséges. Nyilvánvaló, hogy a Ferrari tulajdonosa nem számított ekkora verésre, amikor odagurult mellé a nyolcvanas évek végéről ránk maradt, nem különösebben szép állapotú, E30-as szériából származó BMW 3-as. Ennek a sorozatnak a legerősebb tagja a…..
moas 2012.10.08 10:15:41
Annyi jó hírem van, hogy degeszre tömi az internet. A Hangyász projekt nemhogy folytatódik, de egyenesen olyan, mintha egy Saturn V-re szigszalagozta volna a jóisten a sorsát. Ha szívesen bambulsz zenére, tekintsd meg a videót, amit készítettem a költözködésről.  Most pedig…..