Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andre1

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb "hivatalos" levél érkezik minden magyar állampolgárnak. Minden önkormányzat összegyűjti, hogy katasztrófahelyzetben kiket lehet mozgósítani a településen.Itt már nincs szarozás, ez nem a Nemzeti Konzultáció, nem megy a kukába levél, a haza védelme szent dolog: a…..
andre1 2012.09.18 14:29:14
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Úgy ahogy mondod. :)
És nem volt itt semmi félreértés. Aki esetleg nem tudta mi is ez, és felkereste a polgármesteri hivatalokat, rendre a következőket kapta:
nincs információm, a 100.000ft-os bírságot emlegették, ha sokat ugrálsz még téged is behívunk, nem csak a férjed. És még csodálkoznak, hogy dühösek az emberek? Ja és vidéken is van/volt tiltakozás, de azon keveset észre sem veszik. Ezt az egészet szép csendben akarták volna intézni, hogy mire az emberek feleszmélnek mi történt, már régen behálózták őket.
andre1 2012.09.19 17:43:48
azért ez se semmi:
<i>haluska beatrix@citromail.hu 2012. szeptember 18., 16:14

23 éves jól megtermett nő vagyok!

Hajdú Biharban élek és dolgozom-dolgoztam egy kisvárosban. mellette levelezőtagozatos voltam másod éven. Itt már jó két hónapja kiküldte a helyi önkormányzat ezeket a leveleket. Fizikai adottságaimnak köszönhetően engem a mozgósítható állományba soroltak. 180 vagyok és 70 kiló, aktívan sportolok. természetesen hamar eljutott a főnökömhöz a hír. Rajtam kívül még hat kollégámnak mondtak fel október elsejével. Az indok a cégen belüli átszervezés, de valójában az, hogy megbízható kollégákra van szükség akikkel előre tudnak tervezni. (a helyi újságban már meg is hirdették a helyünket) Ez a jelen intézkedés pont ezt nem engedi a cégnek velem és kollégáimmal szemben. Igaz az elmúlt évek aszályai nem túl sok katasztrófát hoztak, de az ördög sohasem alszik! A polgármester felajánlotta, hogy pénzért megválthatjuk a szolgálatot, de sajnos nekem ilyen jól nem megy. Most, hogy munkanélküli lettem a főiskolát is abba kellett hagynom. Így is egy érvágás volt a félévenkénti 150 ezer. Mivel mozgósítható vagyok ezért nem túl sok lehetőségem van a munka világában. Nincs családom se gyerekem, de jelen körülmények között erre gondolni se merek. Eleve 3 gyerektől jár a felmentés. És ha mozgósítanak, mivel nincs munkám ezért a kieső munkabérem se lesz megtérítve! Gyakorlatilag rabszolga lett belőlem! Most ülhetek itthon a babérjaimon és várhatom a nagy katasztrófát mert se állásom, se megélhetésem se végzettségem nincs! Persze gazdagék ezt is megússzák pedig nekik idejük és pénzük is lenne katonásdit játszani. A fiatalokat különösképpen sajnálom! Így is nehéz munkát találni mert a nagy munkanélküliségben a cégek könnyen válogatnak és olyan előnytelen szerződéseket tolnak az ember orra alá amilyet nem sajnálnak. Most itt egy újabb akadály!
Ha már orbán király annyira katonákat akar a népből faragni, nosza, legyünk azok neki, de akkor vonuljunk is fel ellene!
Had tudja meg milyen az amikor az "ellenség" rátöri az ajtót!
-mert a jövőben akár mi is lesz ebben az országban-katasztrófa vagy háború-ő nem sokat fog belőle tapasztalni mert neki állandó foglalása van a Bahamákon.</i>

forrás:
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20120917_Egesd_el_a_SASbehivot#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_9_18