Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Itthon/Kitti

34 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
December 14-én pénteken, 14 órától megnyitja kapuit a Nordica Síaréna. Nyitva lesz az 1-es pálya alsó szakasza, az 1/b sípálya és az 1-es számú tanulópálya is. A felvonók közül az 1-es csákányos és az 1-es tanuló felvonó fog működni. Szombaton kinyit majd az egyes pálya…..
December 16. vasárnap, 15-től 16.30-ig Karácsony előtt egy héttel az egész család az ünnepekre hangolódik. A karácsonyi hangulat megteremtéséhez pedig hozzátartoznak olyan kiegészítők, mint a kedves karácsonyfadíszek. Az ünnepi előkészületekhez kíván hozzájárulni a…..
Olvassa el az index.hu-n megjelent cikket a Közép-Dunántúl téli vakációs lehetőségeiről Wellness és négycsillagos kényeztetés a Velence Resort & Spa és a Vital Hotel Nautis szállodákban, kulináris különlegességek az Agárdi Pálinkafőzdében, kulturális élmény az…..
Decemberben is tart a Magyar Turizmus Zrt. egészségturizmus kampánya, amelyet azzal a céllal indított, hogy belföldi utazásra és a még kint lévő üdülési csekkek érvényességi időn belüli beváltására ösztönözze a lakosságot, illetve, hogy a SZÉP kártya szálláshelyi…..
Új sípálya és 7 új hóágyú Még mindig tud rendkívüli meglepetésekkel szolgálni az Eplényi 80 pontos fejlesztési program. Elkészült a Nordica Síaréna legújabb 7-es számú sípályája. A kettes csákányos felvonótól ha felfelé nézünk, akkor a bal oldalon találjuk a több,…..
NYERJEN A MAGYAR TURIZMUS ZRT. KREATÍV TURISTAFOTÓ-PÁLYÁZATÁN! Csatlakozzon Ön is az 1 milliárd turista táborához, utazzon Magyarországon, használja fel még idén a maradék Üdülési Csekkjét és a SZÉP kártyájára tavaly feltöltött összeget és vegyen részt a kreatív…..
Az év utolsó, s talán leghangulatosabb hónapjában mindenki megtalálja a kedvére való programot Veszprémben, legyen szó akár gyermekprogramról, zenei vagy kulturális csemegéről. Találja meg Ön is a szívéhez közel állót! A királynék városának családbarát önkormányzata…..
December 8-án, szombaton 7-13 óráig ismét helyi termelői piac és kézműves vásár Dinnyésen. Adventi hangulatban – sok ajándékötlettel, szép környezetben, finom termékekkel várunk szeretettel mindenkit. Kép: Bucka Méhészet, Kápolnásnyék  ..
További Mikulás vonat járatok:   Mikulásvonat - Felsőtárkány December 04-én és 06-án, 9:30-as indulással csoportos különvonatot indítunk, ahova egyénileg is lehet csatlakozni. Igény esetén (min.10 fő) 11:00 órakor is indul vonat. December 05-én és 07-én 10:00 órakor…..
A Magyar Turizmus Zrt. nagyszabású szakmai nyílt napot tartott november 28-án, Budapesten, a VAM Design Centerben azzal a céllal, hogy jövő évi marketingtevékenységét közvetlenül mutassa be szakmai partnerei lehető legszélesebb körének, majd személyes egyeztetéseket folytasson az…..
November 9-én megnyitotta kapuit a 17. Országos Mikulás Fesztivál Nagykarácsonyban és december 20-ig várja a kedves látogatókat. Idén is találkozhatnak a kicsik és nagyok a Magyar Mikulással, megnézhetik szarvasaikat, felülhetnek a szánra, kipróbálhatják a Zöld Karácsony…..
A móri Lamberg-kastélyban november 30-án megkezdődik az Adventi készülődés: További információért keresse fel a www.lambergkastely.hu weboldalt!..
XII. TATAI VADLÚD SOKADALOM 2012. NOVEMBER 23-24. A 220 hektáros tatai Öreg- tavat Magyarország legrégebbi - csaknem 700 esztendős - mesterséges halastavaként tartják számon. Különlegessége abból adódik, hogy a tó egy része a város központi részén, a számos…..
A program szövege itt is olvasható: Márton-napi plakát szövege.doc ..
Márton-napi programok: Márton-napi járatok: Márton Napi Járat 2012.-5.doc Festetics Imre Állatpark téli nyitva tartása: Madárbarát nap  a Bakonyerdő Zrt-nél: Odúkihelyezés-Bakonyerdő Zrt.pdf Rékasi Csaba, Nimród díjas festőművész kiállítása:…..
2012. november 10. 17 órakor Palota koncert  a sümegi Püspöki Palotában: A koncert után további programok várják az érdeklődőket: Forrás: Sümeg Tourinform..
További információ: www.karolyi.org.hu A Múzeumok Őszi Fesztiváljáról bővebb információk a www.muzeumokoszifesztivalja.hu oldalon olvashatók!..
A Közép-Dunántúlon számos ajánlat várja az érdeklődőket a Márton-napi vigasságok alatt. A veszprémi TAPÓ Fogadó és Királyi Étterem „Liba-zabára” invitálja a látogatókat 2012. november 10-én 19 órától. Az est folyamán rengeteg finomság és jó kedv várható! Az…..
A Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeumban lesznek láthatóak a Magyar Szent Család Ereklyéi 2012. november 13. és december 22. között. További információ: www.szfvar.katolikus.hu A Magyar Szent Család rövid története: Szent István halála után a kedvezőtlen politikai…..
Magyarországon egyedülálló Freeski és Funpark került kialakítása a Nordica Síarénában Eplényben. A bakonyi síterep idei nagyszabású fejlesztési programja (www.siarena.hu/20122013-fejlesztesek/) keretében létrehozta Magyarország legnagyobb Freeski és Funparkját. Az új 6-os…..
A tavalyi évben összesen hét fejlesztés történt a magyar sípályákon, az idén viszont Eplény csinál nyolcvanat. A fejlesztésekről folyamatosan számol be a Síaréna, ezért érdemes lesz az Itthon Közép-Dunántúlon blogját olvasni, ahol folyamatosan ismertetjük a…..