Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovács Béla váltóőr

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az milyen már, amikor az itt dolgozó, TB járulékot fizető külföldit az angolul egyébként tökéletesen beszélő, fiatal orvos kioktatja arról, hogy Magyarországon magyarul kéne beszélni?!   Tolmácsot szeretnél kérni?   Az milyen már, amikor az itt dolgozó, TB járulékot…..
Kovács Béla váltóőr 2014.11.29 15:50:45
@Tempus.Anh:
A kommentjeidbol sut a korlatoltsag, de ez mindent ver.
Sérült Fordot kaptam az olaszoktól, időben szóltam, mégis lehúzták a kártyámról a pénzt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Kovács Béla váltóőr 2013.09.17 11:26:49
@becseit:
Ízlések és pofonok. Nekem nem kényelmes. És semmit nem utálok jobban, mint 12-15 órán keresztül autóban ülni. Az több, mint Bécs-Kuala Lumpur. Ha már szenvedni kell, legalább legyen benne kontinensváltás.

Egyébként Olaszország elég nagy és hosszú. Velence viselhető távolság, de Bari már kurva sok, Catania meg még messzebb van, plusz a komp, de ezt feljebb már írta valaki.
Kovács Béla váltóőr 2013.09.17 14:08:19
@becseit:
Hol volt itt a pálcatörés? Azzal kezdtem, hogy ízlések és pofonok:) Nekem 500 km felett tökmindegy, milyen az autó. Francia autók vannak a családban, állítólag azok nagyon kényelmesek (tényleg azok), de 500 km kb. csak az Orient Expresszen pihentető. De ismerek olyat, aki nagyon szeret autózni, és neki élvezetes az autópályáról bámulni a tájat. Nekem nem az:)

Az autózás nekem akkor jön be, ha van értelme, vagyis ha relatíve kis távolságban vannak látnivalók. Pl. Provence-ban simán vállaltunk 250 kilométeres kirándulásokat naponta, amikor nyaraltunk, de még nem voltak gyerekek. Beletettünk vmi 2 ezer km-t az autóba 10 nap alatt, és még strandoltunk is. Ez családdal már nem megy. USA-ban 60 kilométerre ingázni dolgozni tök normális volt mindenkinek, az nem távolság nekik, de én nem tudtam megszokni, hogy este 8-kor beülök a kocsiba és 9-re érek haza, és folyamatosan megyek a nagy semmi közepén.
Milyen érzés fiúk, hogy rajtatok - s miattatok egész Magyarországon - röhög a fél világ? Mert elértétek a célotokat kétségtelenül s benne lesztek tán még a CNN World News-ban is. A rossz hírem ezzel kapcsolatban mindössze annyi, hogy nem rettegett seregként, hanem elhízott…..
Kovács Béla váltóőr 2013.09.10 11:37:46
@JOKKA21:
A meccset is nézted? Észrevetted, hogy már megint elvertek minket? És kurva jó túra volt? Nincs miről beszélni tovább. Gratulálok, igazi magyar szurkoló vagy.
Nos ez is egy kicsit megalázó történet,én viszont nem szégyellem magam mert ezeken az ápolókon és orvosokon,nem érdekelve hogy 36hó elzárást kaphatok érte alaposan meg fogom őket szívatni,sőt lehet tettleg bosszút fogok rajtuk elkövetni!  Szép napot!   Nos ez is egy…..
Kovács Béla váltóőr 2013.06.03 17:45:40
@TGabi:
Ha szerinted a multis furkók miatt távoznak az orvosok, és még sokan mások, akkor biztos rád lehelt egy fluxuskondenzátor, hogy ennyire nem a valóságot látod. Ha a bunkóság lenne a kiváltó ok, már a 80-as évek butikos eladói elindíthatták volna a kivándorlási lavinát. De az 50-es évek munkás-paraszt világa is elzavarhatott volna 10 millió embert.

Te örülnél,ha küldözgetnének jobbra-balra, és elfelejtenék megmondani, hogy feleslegesen vártál másfél órát az ikszedik emeleten, amikor a főorvos a kazánházban rendel?

A szimpátia szubjektív, nekem te nem vagy rokonszenves. Persze, nem vagyok tévedhetetlen:)
A Republic a Facebookon jelentette be hivatalosan azt a már igazából pár napja teljesen nyilvános hírt, hogy Sipos F. Tamás fogja pótolni a nemrég elhunyt Cipőt a koncerteken. Hogy ez most csak ideiglenes vagy állandó, arról nem szól a közlemény, ahogy arról sem, hogy milyen…..
Kovács Béla váltóőr 2013.04.25 20:34:33
@Setzer:
Inkább azt mondanám, hogy terhelt. Személyiségfejlődési hiányosságokról tanúskodik, ahogy szeretné megszabni mások életének kereteit és szabályait. Nehéz lehet a bőrében lenni, nem irigylem.
Kovács Béla váltóőr 2013.04.26 14:10:49
@Buszex:
Hát az AC/DC legnagyobb slágerei is azok a mai napig, amiket Bon Scott énekelt."

Árnyalnám, miután épp a következő, a Back in Black akkorát kaszált, mint az addigi összes AC/DC album együttvéve. Shoot to Thrill? You Shook Me All Night Long? Rock'n Roll Ain't No Damnation? Megvannak?:)))) Az, hogy a későbbiek neked nem tetszenek, szubjektív vélemény, amit abszolút el is fogadok - mint véleményt. Tényszerűen viszont marhaság. És akkor a későbbi giga-sikerekről nem is mondtam semmit.

Szerintem ne mi mondjuk meg, ki mennyit tett hozzá egy dalhoz. Milliárd nyilatkozatot, cikket, dokumentumfilmet lehet találni az AC/DC történetértől, amelyekből elég megdönthetetlenül kiderül, hogy Malcolm és Angus szarik a szövegekre mint feladatra, nem ez a dolguk - szerintük. Nem szerintem, szerintük. A frontember majd megoldja, az ő dolga. Malcolm hozza a riffeket és a ritmizálást, Angus-szal kidolgozzák a verzéket, refréneket, Angus egyedül kitalálja a szólót, az énekes meg tolja a dallamot és a szöveget. Viccesnek tartom, hogy elsiklasz a tény felett, hogy maga a zenekar így határozta meg a szerzőséget, miközben a szerintem fosadék Repbulic esetében tolod a mantrát, hogy osztották el a jogdíjat, pedig mindent a Cipő. Nem tudom, érzed-e a különbséget.

Sometimes I Feel Like Crying megvan?:)

@satch:
Nem lehet 200 kommentet elolvasni, de feljebb írtam, hogy sok rajongónak egy alaptag kiválása ugyanolyan tragédia, mint egy tag halála. Tehát nem rossz példa, csak szerinted:) Így jött ide a KK Downing nélküli Judas Priest (amit nem voltam hajlandó megnézni a Szigeten, mert nekem - a szubjektív véleményem szerint - ez már nem az, amit megszerettem régen). Richard Wright a Pink Floyd tagjaiként halt meg. A Queen tökéletes példa.
Kovács Béla váltóőr 2013.04.26 14:12:14
@tejcsokoládé:
Pííííííííííííííííííííííííííííííííííszzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!:)
Térjünk vissza a Vörös Tengerre, ahol még rengeteg hajó vár ránk a víz alatt. A mai roncs minden esetben egy kettős érzést ébreszt az emberben, egyrészt a roncs nagyon érdekes a rengeteg rajta fellelhető autó és egyéb kisebb-nagyobb használati tárgy miatt, másrészt a hajón…..
Ezen blog megírására a családunkkal  megtörtént események vettek rá, minél több emberrel szeretném megismertetni ezt a veszélyt, ami nyugdíjas szüleinket és nagyszüleinket veszélyezteti. Cégnevet és családunk nevét nem említem, hátha a cég vezetői úgy gondolják hogy…..
Kovács Béla váltóőr 2013.01.10 13:45:19
@ostoros moszat:
@Szenthomárság:
Az öregkorral együtt jár a szellemi leépülés (is), aminek vannak súlyos formái (a demencia hasonlít az Alzheimer-kórra sok szempontból), és vannak enyhék (amikor csak butaságokat csinál, olyasmit, amit nem tett volna 20 évvel korábban, de nem jelent fizikai veszélyt önmagára.)

Ezek az árubemutatók arra a biológiai tényre is építenek, hogy az idős ember agya már nem működik olyan pengén, könnyű megvezetni, 10 lendületesen és kedvesen előadott mondat után még egy diplomás, okos nagymama is elkezd bedőlni neked, aztán jön a rossz rendőr, és rájuk dörög, hogy azonnal tessék megvenni vmit stb stb. Mindezt sokkal nehezebb megcsinálni egy 30-40 évessel, mint egy 70 évessel.

Nem hülyének, ostoba baromnak kell nevezni az időseket. A ti agyatok is elindul majd a leépülés útján, a kérdés csak az, hogy benne lesztek-e abban a 30%-ban, aki demens (a vegetable állapot). Sok sikert!
juharizsuzsanna Náci love story 2013.01.04 16:26:51
Kincsvadászok emberi csontokat találtak Göring egykori birtokán. Törvényszéki szakértők most bejelentették: Carinnak, a náci vezér imádott első feleségének maradványai kerültek elő.   1991-ben kincskeresők egy ládát találtak a Berlin közelében lévő Carinhall,…..
. . Egy egészen különleges hangulatú, meseszerű villa a Comói-tó partján. Draga Obradovic és Aureal Basedow munkája. Napidal: . Innen...
"Kedves honfitársaim! Kívánom sohase adjuk fel álmainkat!" - kívánta nekem is ünnepi beszédében Áder János, és -- figyelem, kámingáut - én nem bántam, hogy a "nappalimig eljött ezzel". Mert nem tudom ő miről álmodik, de én arról, hogy egyszervolt Tündérország…..
Jövő márciustól már hét gépet tart Budapesten, így harmad akkora flottával és ötödannyi dolgozóval is több utast hoz a magyar fővárosba, mint tavaly a Malév. Magyarok hozták létre, magyar zászló díszíti a gépek oldalát, magyarok az utaskísérők. Kell ennél több egy új…..
Kovács Béla váltóőr 2012.12.14 11:05:31
@Rá Dios:
@tildy:):

A CRJ-k megvásárlása VJ vezérigazgatósága alatt történt, amiért már önmagában megérdemelne 20 év uránbányát. Abból a fosból nem hatot, hanem hatvanhatot kellett volna venni ahhoz, hogy a ráhordó regionális koncepciónak legyen értelme. Hat darab Kispolszkival nem tudsz regionális hálózatot üzemeltetni, nem tudod feltölteni a népligeti buszpálxaudvarról induló nagy emeletes buszokat. Így nem másról szólt a történet, mert a jutalék felmarkolásáról, ami rossz nyelvek szerint egyenesen a pártkasszába ment. Haha, és a távozása után egy évvel már jött is a Wizz Air.

Sokan azt mondják, hogy ugyanaz volt a stratégiai szerepe, mint a Várdynak a TV2-ben: ő volt a beépített ember, a cég értékének csökkentése volt a feladata.

A Malév bedőléséért nem Váradi József a felelős, de hogy ő is bevert egy ordenáré nagy százas szöget a Malév koporsójába, az biztos.
Tízezer oldalnyi dokumentáció, több mint száz interjú és több év kutatómunka után jelent meg a könyv, amely bemutatja az igazi sztálingrádi csatát: hogy miért harcoltak az oroszok és a németek. Sokak szerint a szovjet katonákat a félelem hajtotta a csatába, hiszen a tisztjeik…..
Kovács Béla váltóőr 2012.11.07 14:14:01
@jobbrolbandita:
A totális háború nem csak a szovjet oldalról volt totális. A hitleri és sztálini rendszer egyaránt borzalmas volt, és a hadseregeik és erőszakszervezeteik egyaránt borzalmas rémtettetek hajtottak végre egymás, illetve az általuk megszállt területek lakossága ellen. Einsatzgruppék megvannak? Ne csak az NKVD legyen már a hunyó...
Versenyben van a "Minden idők legcinikusabb politikusi nyilatkozata" címért Orbán Viktor keddi kijelentése az Európai Bíróság Magyarországot elmarasztaló döntéséről, miszerint "Régen láttam olyat, hogy a döglött kutyát fejbe vágják." A miniszterelnök ezt úgy érti, hogy a…..
Kovács Béla váltóőr 2012.11.07 13:57:40
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
Lehetne versben? Úgy hatásosabb. És szerintem írd bele, hogy szép is, meg hogy kis ember nagy bottal jár, vagy kicsi a bors, de erős és jól cselez. Még sokkal több értékét fel kellene sorolnod!
Kovács Béla váltóőr 2012.11.07 14:04:29
@KG2000:
Azért azt erősen ironikusnak tartom, hogy a Fidesz 2010-ben létrehozta az AVH-t. És hogy nem szavazta meg az ügynöktörvényt. Ebből is látszik, ha nem kell annyira véresen komolyan venni a politikát, te se turbózd magad ennyire:)
- Mondd meg a barátodnak, hogy csirkepaprikást csináltam nokedlivel, de tegnapról maradt még sárgaborsó-főzelék bélszínrólóval, ha szereti - mondta anyám, amikor egy angol barátom járt nálunk látogatóban. Magyarázat helyett inkább felemeltem a fedőt, és megmutattam a…..
Kovács Béla váltóőr 2012.11.05 14:16:29
Alighanem a világ egyik legalacsonyabbra épített vasúti felüljárója található az Egyesült Államokban, az észak-karolinai a Durham városában. Magassága mindössze 11'8", vagyis alig több mint 3 és fél méter. A hídnak saját rajongói oldala is van, melyből kiderül, hogy száz…..
Kovács Béla váltóőr 2012.11.05 14:05:22
@sanyix:
Aha, és a ferihegyi gyorsforgalmi út hol van, Nevadában?
London nagyon kemény, óriási a verseny, de ha van megfelelő tapasztalatod, és több nyelvet is beszélsz, akkor simán boldogulhatsz – állítja mai szerzőnk, aki nem muszájból költözött a brit fővárosba, hanem az egyszerűbb, izgalmasabb, változatosabb, kiegyensúlyozottabb…..
Kovács Béla váltóőr 2012.11.04 18:48:55
@Andriana44:
Csatlakozom, a NAV úgy inkasszózta kétszer a számlámat, hogy először letagadták, hogy egy bizonyos kérelem beérkezett (érkeztetve volt!), utána meg az első inkasszó lejárta előtt a biztonság kedvéért rátettek még egyet, nehogy jól érezzem magam. Nem volt mit tenni, egyben kifizettem a szerintük hátralékot, amit szerintem egy eljárás végén jogerős határozattal kellett volna megállapítani. Miért? Mert ez Mao, bazmeg, ahol szarrá szopat az állam, a bürokrácia, megfojtanak a jogszabályok. Az összes hatóság, intézmény csak fenyeget és büntet - még hogy közszolgák, közszolgáltatások, a köz érdekében, az állampolgárért, szolgálunk és védünk, ugyan már.

Az a posztoló, aki visszakapott valamit az Elmütől, vagy ufó, vagy a vezérigazgató titkárnőjét dugja, vagy olyan szerencséje van, hogy érdemes lenne lottóznia.

A testvérem külföldön él, én is töltöttem néhány évet itt-ott - sehol nem tapasztaltam ezt a fajta kiszolgáltatottságot. Londonban csak szerettem volna élni:)
Kovács Béla váltóőr 2012.11.04 19:48:08
@mertcsak:
Vazze, itt mindenki az Elmünél dolgozik?:)))
Ha egy külföldi ma Magyarországra téved, és elkezdi olvasni a köztévéről szóló blogokat-cikkeket, akkor a következő tézisek alakulnak ki benne: 1. A köztévé nézettsége a béka segge alatt van, alig nézi valaki - ezt mutatják a különböző felmérések 2. A köztévé éjjel…..
Kovács Béla váltóőr 2012.11.03 15:23:26
@Önnek megyünk:
Te jó isten. Kérlek, idézd fel, hányszor állította a tudósító a brüsszeli csúcsokról, hogy az erkélyen tartják őket. És vesd össze Vidámbandi Andrássy úti tudósításával. Kösz, mehetünk is tovább.
Kovács Béla váltóőr 2012.11.03 15:30:26
@Önnek megyünk:
Mondtam, hogy mehetünk is tovább, miután Vidámbandi állította, ami akkora ordenáré balfaszság volt, hogy kénytelen volt belső vizsgálatot elrendelni a III/III-as fizetett ügynök. Pihenj, folytasd tovább.
Megállapíthatjuk, hogy a BKK folytatja a BKV szép hagyományait a vicces félrefordítások terén. Többen is beküldtétek: Tegnap este tette ki a képet a VEKE Facebook-oldalukra, és azóta hatalmas sikert aratott, rengetegen osztották meg. Nos, a "revenue inspection" természetesen nem…..
Az a kormány, amely oly sok Lex-et írt elképzelései érvényesítésének érdekében; amely változatos módszerekkel és indokokkal csinált ki, oszlatott fel, vagy épp falt fel belülről hatóságokat; amely kedve szerint gyurmázik a jogszabályokkal és közbeszerzésekkel, szóval ez a…..
Kovács Béla váltóőr 2012.10.29 11:09:43
A Váradi-féle Boeing-lízingnek vannak érdekes vonatkozásai. Csekkoljátok le, beszéljetek egykori Malévesekkel. Amit elgondolkodtató:

- A kis Boeingokat, a 600-asokat a tulajdonos a visszavételkor gyakorlatilag azonnal a bontóba küldte. Nem azért, mert hulladék állapotúak voltak, hanem mert a piacon egyben eladhatatlanok. Senkinek nem kellenek ilyen kicsi jetek, de már 2001-2002-ben sem kellettek, mert drága az üzemeltetésük. Ugyanezt a kategóriát a világon minden cég turboproppal oldja meg. A kérdés az, miért rendelt akkor a Malév olyan típust, ami értelmetlen?
- a 800-as Boeingok sokkal jobb választásnak bizonyultak (sokkal nagyobb befogadóképesség), viszont sikerült olyan darabokat lízingelni - mit tesz isten - amelyek a nemzetközi piacon kudarcnak bizonyultak. Ennek oka a csomagtéri rakodórendszer volt. A Boeing kitalált egy beépített olyan szerkezetet, ami elvileg kiváltotta volna a földi rakodók egy részének munkáját egy beépített automata berendezéssel, csakhogy ez a rakodó berendezés akkora helyet igényelt, hogy telt háznál a csomagok egy elég nagy része nem fért fel a gépre. Az milyen: eladok minden helyet, de a csomagok 40%-a egy-két következő járattal jön?
- a 767-esek beszerzése is érdekes volt (ez már nem Váradi-kérdés emlékeim szerint, csak a Malévra jellemző fertelmes "mindenki járjon jól, csak az állami tulajdonos ne" típusú gondolkodás példája.) Megvették-lízingelték, már nem emlékszem, vmelyik Öböl-menti országból a Malév egyetlen 767-300-asát. Ott parkolt a sivatagban előtte évekig, ami nem gond, ettől még nem volt szar a repcsi. De attól már igen, hogy ez a darab egy hibrid volt, 300-as (hosszabb törzs, több ülés), de 200-as szárny (kisebb, tehát kisebbek a szárnytartályok, kevesebb nafta fér bele). Na, ennek a repcsinek pl. New Yorkba kellett volna járnia, de odáig nem tudott elrepülni, mert a nagyobb felszállósúly-kevesebb kerozin kombó miatt kisebb volt a hatótávolsága, mint a 200-asoknak. Azért ez milyen ötlet, adunk a szarnak egy nagy pofont, pedig a Malévnak nem volt annyira sok long haul járata.

További kiemelkedő munkasikereket!
Kovács Béla váltóőr 2012.10.29 12:19:34
@Balogh Ádám Software:
Igazad van a regionális címkében. Ugyanakkor az is igaz, hogy egy Q400 nem annyiba kerül, mint pl. egy CRJ900-1000. Persze, fel lehet vásárolni egy vagonnyi F-100-t, vagy ARJ-100-t, de lehet, hogy többe kerül a hús, mint a leves. Amúgy pedig a repcsibeszerzésnek a stratégiával szorosan összefüggő kérdésnek kellene lennie, mert a 100 fős jettel gyengén teljesített járat helyett lehet, hogy sokkal rentábilisabb a nagyon kicsit lassabb, viszont sokkal kényelmetlenebb turboproppal lenyomott járat, kurva olcsón. Már bocs a kurváért:)
Kovács Béla váltóőr 2012.10.29 13:15:28
@Balogh Ádám Software:
Ez az egymás mellett elbeszélés esete, további kiemelkedő munkasikereket.
Mindenkinek van tuti receptje a válságautóra, de valójában kevés jó megoldás létezik, a Lodgy az. És már nem is büdös. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Kovács Béla váltóőr 2012.10.19 15:58:38
@h.pityu:
Ízlések és pofonok. Én biztos nem egy 4 éves Golfot óra + 120 ezer kilométerrel választanék 4 milláért, hanem egy ütni-vágni való új autót ugyanennyiért, márka tökmindegy - főleg, ha nem az Operabálba járok vele, és nem akarom eladni két év múlva.

A magyarországi lakótelepeken egy főre eső presztízsmárkák száma kettő, hogy Hofit parafráljam. Ezzel szemben pl. a hótt gazdag Németországban, ugyanabban a demográfiai-pénzügyi csoportban a zemberek kettővel olcsóbb kategóriájú autóval járnak. Kicsit józanabbak, kicsit kevésbé sznobok, kicsit jobban leszarják a márkákat.

De ne csodálkozzunk. Az se véletlen, hogy Ausztriától az Atlanti-óceánig ciki 5 kilós fém D&G logós táskát vagy övet viselni, az ilyen bazári szart csak keleten lehet eladni. Úgyhogy nálunk ezzel villog minden szerencsétlen, rongyrázós pina, és azt hiszi, kurvára trendi, pedig csak értékelhetetlenül szerencsétlen, ízlés nélkül.
Kovács Béla váltóőr 2012.10.19 16:32:54
@SzélsebesVelorex:
H.Pityu kommentjére válaszoltam, aki 4 millás használt Golfról írt. Vagy rosszul emlékszem:)
Hirtelen felindulásból csatlakozott az Omegához, egy évtizeddel később már ő jegyezte az együttes legsikeresebb lemezének számító Időrabló címadó dalát, mégis úgy érzi a mai napig, hogy különbözik a többiektől. A leghosszabb ideje működő magyar rockzenekar gitárosa…..
Kovács Béla váltóőr 2012.10.07 15:01:12
@Rosszindulatú Vászka:
Ugye, itt felmerül a szubjektív "szeretem", "kedvencem", és az objektív "hangszeres tudás", "zeneszerzői munkásság" kérdése.

Sok igazság van abban, amit írsz, ugyanakkor ellentmondás is van benne. Mert épp az LGT és az Omega tudta elérni, hogy a lemezeiket megvették Nyugat-Európában, egy olyan piacon, ahol dögivel volt elérhető a nyugati minőségi rockzene is. Nyilván elsősorban azért, mert kuriózumnak számítottak, de évekig biztos nem vásárolták volna, ha annyira szarnak találják.

Szerintem Presser hangszeres képességei, zeneszerzői tudása messze felülmúlja az Omegásokét. És az sem véletlen, hogy az Omega nagy koncertjein Szekeres Tamás vendéggitározik, és Gömöri Zsolt vendégbillentyűzik - az Omegában egyedül a Ciki, a dobos nevezhető jó zenésznek. Elefánt teljesítménye egyszerűen blama. Ettől még lehet szeretni az Omegát annak, aki szereti.
Avantgárd kerékpártervekkel, sőt prototípussal állt elő a Peugeot nemrég alapított, nem autójellegű termékek tervezésére szakosodott stúdiója, a Peugeot Design Lab. A francia autógyár valaha a kerékpárgyártás egyik fellegvára volt, sokáig a Tour de France mezőnyét is a…..
Kovács Béla váltóőr 2012.10.02 16:54:53
Vajon inkább a magabiztos emberek lépnek félre, vagy azok, akik szükségét érzik annak, hogy bizonyítsanak, vagyis alapvetően önbizalomhiányban szenvednek? Úgy vélem, mind a két fajta emberből bőven akad a hűtlenek között. Sőt, a hódítás folyamata megváltoztathatja…..
Kovács Béla váltóőr 2012.09.22 13:53:36
@Tylia cordata:
"A hűtlenségnek számos oka lehet, legtöbb esetben "alkalom szüli a tolvajt", aztán, mivel jó volt a csemege, rákap az illető és magától is keresi az újabb alkalmat... "

Tyűh, szerintem maradj a kábszer szakértésnél, bocs.
Kovács Béla váltóőr 2012.09.22 13:56:02
@skarlát betű:
Nekem minden oké, milyen jogom kérhetnélek számon? Mégis magyarázod:) Lehet, hogy érdemes üzenetként tekintened a kis kommentemre - egy külső nézőpontból ilyennek tűnik ez az egész. Kívülről, ez a lényeg:)
Kovács Béla váltóőr 2012.09.22 14:11:43
@Anti Anyag:
Egyetértek, de szerintem nem is erről van szó. Az ember az evolúció legnagyobb játékosa, és akit a leginkább sikerrel csap be, az önmaga. Egy jó kapcsolatban masszírozhatják az egómat és a hímtagomat órákig, akkor sem élek a lehetőséggel. Egy billegő kapcsolat rossz korszakában meg elég annyi, hogy "véletlenül" a karomhoz érjen a támadó melle a bárpultnál.
A képébe vágtam, hogy rendben, akkor adja csak szépen a borítékot vissza, amit megkapott, erre az arcomba nevetett és megkérdezte: „Miről beszél, milyen borítékot”? Tisztelt Praxis!   12 éves kislányomnak szeptember elején volt mandulaműtéte. Már hónapokkal…..
Kovács Béla váltóőr 2012.09.21 16:24:47
@Braincelle:
Mennnyé, fiam, ügyesek azok ott Pesten, hipp-hopp kivesznek valamit belőled, ne izgullyá', jóvanna? Kicsit fáj egy hétig, bevérzik, hát bevérzik, maj' megin' megműtenek, osztjónapot, nekem is vérzett má' sok mindenem, höhöhö, egy nagyobb reszelés után főleg, höhöhö. Aki férfi, állja, osztjónapot, nem igaz? 2 nap múlva amúgy is itthon leszel, de ne a reggeli busszal gyere, mer' tudod, hogy sokáig alszokok. Hazafelé hozzá' már tíz deka zsírszalonnyát a közérből, meg egy kis kevertet, különben kapsz kettőt, kösz. Na hali, ne rinyájjá, 12 éves vagy, vagy mi a tosz.