Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zors

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemzeti ünnepünkön (pénteken) azzal kezdtem a napot, hogy kértem Istentől a bölcsességet, a Szentlelket erre a napra, hogy kísérje utamat, bárkivel is találkozom, bármiről is beszélek. Sokszor elmondom ezt az imát, mert úgy gondolom, hogy e nélkül nagyon nehéz megélni a…..
Zors 2013.04.22 17:52:17
„A büntető törvénykönyv nem mindenható, a rossz házasságokon belüli bűncselekményeket külön tényállással nem akadályozhatjuk meg, talán az anyáknak vissza kéne térniük a gyereknevelés mellé, szülni két-három vagy inkább négy-öt gyereket, és akkor lenne értelme…..
Zors 2012.09.18 08:12:00
Mr Kósa, ez egy jó cikk, nem ezoterikus maszlag, vagy A Helyes Szemlélet: Ön gondolatot ébreszt, nyitogatja a szemeket, szélesíti a látókört, értékeli a gondolkodást, legyen az istennő mozgalom (ööö, persze kissé impozáns név), nem zárkózik el a New Age aktivistájától vagy az ateistától, ha védi és szereti a nőt.

gondoltam, ideírom a következőt:

az úgy volt, hogy nem szerettem, hogy nő vagyok: túl sok érzelem, túl sok csalódás, pont az kell, ami nem jön, vagy nagyon lassan jön. bárcsak ne lennének érzelmeim, milyen jól tudnám élni az életemet. és ne lenne az a furcsa, impulzív észjárásom, az az igazi, női, csavaros, amikor tényleg nem tudom, hogy mit akarok, meeert
www.youtube.com/watch?v=86mcFm2-rxE :)

A Férfiakban Általában nem csalódtam. találkoztam sok olyan fiúval, aki nemcsak az orráig vaaaagy a nők melléig látott, hanem Istent kereste, utána a nőt.

ami engem megmentett (mert sokat kínlódva sokat gondolkodtam és utána akartam járni ennek a bonyodalomnak magamban) --- Isten azért engedi, hogy a nő majd' belehaljon a férfi hiányába, hogy meg tudja menteni őt. Ilyenkor Hozzá fordulunk, és nem veszünk el. (szabadidézet a Captivating c. könyvből.)

ajánlom a Captivating c. könyvet (John and Stasi Eldridge) - férfiaknak egy kis utazáshoz a női pszichébe, és nőknek, mert Isten nélkül sokat kínlódunk a kapcsolatainkban, és igazából semmi fizikálisan megfogható-megtapogatható-megszeretgethető-megehető nem tudja betölteni azt a vágyat, ami ott motoz bennünk belül, csak az Alkotónk.

ó, és akkor szerintem a helyünkre kerülünk, nem teperünk, nem uralkodunk, hanem szeretünk, és mindehhez van Forrásunk, nem a férfiakat vagy a munkahelyünket vagy egymást nyúzzuk a kiteljesedésért. és ha elérkezik az idő, szívesen szülünk gyerekeket, és azt is úgy, hogy nem ők lesznek az életünk értelme, a boldogságunk forrása. jók leszünk a társadalomban így, ígérem. :)