Regisztráció Blogot indítok
Adatok
embertelen brambertalan

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ludassy Mária 168 Órában megjelent interjúját olvasva régi ideológiai háborúk derengenek elő, amikor a jobboldaliak és konzervatívok minimum tehetségtelennek, de válogatott esetekben rögtön reakciós, tekintélyelvű antiszemitáknak voltak bélyegezve. Az ismert filozófus asszony…..
Biztos sokan emlékeznek a tavalyi dinnyebotrányra, vagyis a gyümölccsel kapcsolatos árrögzítési megállapodásra, ami több okból problémás volt. 2012-ben a magyar termelők támogatására a Vidékfejlesztési Minisztérium, mondjuk így, megegyezett a nagyobb kereskedelmi láncokkal,…..
Ugye a Tállai András belügyi államtitkár elnökletével működő Zsóry FC-nek 400 millió forintot ad a kormány a költségvetés általános tartalékából. A hajdúsámsoni állami köznevelés feltételeinek megteremtésére pedig csak ennél picit magasabb összeget, 475 milliót. Az…..
embertelen brambertalan 2013.07.20 10:03:35
@Fejesrob: rohejesen szaralak vagy! a tolvaj maffia fideszesek melle allsz pl. szekard eseteben, de ha fideszesek adtak volna at az iskolat a HGY-nek, akkor azok bunozok.
embertelen brambertalan 2013.07.21 09:59:20
@Disznó Úr: "Történelmi egyház iskolájába szívesen iratnám a gyerekemet "

szegeny gyerek, amikor a "szulo" loki oket a pedofilok kezebe..
A kormányzat kommunikációs szakemberei még mindig nem tudták elmagyarázni az összes politikusnak, hogy bizonyos szavaknak súlya van. Pedig a Kósa-Szijjártó államcsődözését követő árfolyamzuhanás meglehetősen szemléletes példa volt. Navracsics Tibor valószínűleg valami…..
Talán nem mondunk nagy újdonságot sem a közéletben jártas, sajtót rendszeresen olvasó demokrata-értelmiségiek sem pedig a gazdaságpolitikai lépéseket leghamarabb az általában jóval vékonykább pénztárcájuk tartalmából megértő egyszerű melósok körében azzal, hogy a…..
embertelen brambertalan 2013.07.19 09:13:25
@Blogger Géza: fidiota! nekem havi 1000ft a rezsicsokkentes (aram, faval futok, videken lakom). az elelmiszerek aremelkedese ennek 3-4x-e. igen, leszarom hogy olcsobb lett a plaztmatv es nyaralni sem tudok elmenni azerbasztanba orbankartyaval mert csoro vagyok.
Lehet megnyugodni, egyik, az ATV hírműsorát néző (mazochista) olvasónk bizonyítékot szolgáltatott a párhuzamos világok létezésére. Az ATV egy olyan Magyarországról sugároz, ami egy visszafelé forgó olyan Földön található, amin a kontinensek fordítva helyezkednek el,…..
Nappal legfeljebb valami kis firkának tűnnek, éjjel azonban előtűnik valódi arcuk. Senki ne gondoljon nagy világmegváltásra, olyan témák jelennek meg, mint mondjuk egy gyermekbútoron vagy egy játékkockán. Nem újdonság - a videóban azon lelkesedik valaki, hogy milyen klassz, amikor…..
embertelen brambertalan 2013.07.18 08:43:53
@gazell16: minden ilyen EU-s projecthez onresz dukal. szoval biztos hogy mas, fontosabb dologtol vontak el a kozpenzt. meg az is lehet hogy hitel vettek fel az onreszhez.
Volt ugye a klasszikus kőbe vésett lomtalanítós felirat, aztán a hevenyészettebb lomisfoglalt (így egyben), majd aki egy szál lappal lefoglalt egy fél utcát, az utóbbi időben pedig egyre inkább terjed a lomis fogva kifejezés - bármit is jelentsen ez. Mindezek megkoronázása ez…..
embertelen brambertalan 2013.07.16 17:29:25
@lutria: "200 literes kátrányos fémhordót,(valszeg tetőt szigeteltek)negyedig tele kátránnyal-valahogy sem a lomisok,sem az FKF nem vitte el őket... "

nem veletlenul. a lomtalanitas celja a lakossagi HAZTARTASI hulladek elszallitasa, nem pedig az ipari hulladeke.
Hisztizik az álszent, pszeudokeresztény másodperceket villantó, nemigazi politikai jobboldal Magyarországon, juj, felvették egy rendezvény VIP sátrában a Kedves Vezér lányait videóra, eszem-faszom megáll. Tanmese Csehországból. Csehország – menő! Bárhol megcsavarhatod a…..
Üzenőfüzet Bajnai elbukott 2013.07.15 13:23:45
Török Gábor a blogján megjelenő “minielemzéseiben” a lehető legritkábban szokott egyértelműen állást foglalni. Épp ezért akadt meg a szemünk pár nappal ezelőtti írásán: “Most mégis valami olyasmiről szeretnék beszélni, ami ebbe a körbe tartozik: valamiről, ami…..
embertelen brambertalan 2013.07.16 10:16:42
@kalandfereg: fidesz, kozgep kamion, 2012
embertelen brambertalan 2013.07.16 10:59:46
@Lucky Larry Silverstein: miert? az alcsuti mibol osztogat? az allamkotveny szerinted micsoda?
Sokan megégették már magukat a politikában a „soha”, a „végleg”, a „biztosan” és népszerű társaik használatától. Most mégis valami olyasmiről szeretnék beszélni, ami ebbe a körbe tartozik: valamiről, ami szerintem mára eldőlt. Bajnai Gordonból sok minden lehet még…..
Fotelforradalmár Gordon rage 2013.07.11 22:21:11
Gordon nekiment Schiffernek. De nagyon dulván! A történteket talán nem kell külön ecsetelni, mégis megteszem dióhéjban. Schifferrel készített interjút kedvenc heti fideszes lakájújságunk a Heti Válasz, amiben a rendkívül tehetséges riporter mindenáron az LMP társelnökének a szájába akarja adni,…..
embertelen brambertalan 2013.07.12 09:48:04
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: "Bajnai sajnos alkalmatlannak bizonyult politikusként."

akkor van remeny, meg lehet belole normalis miniszterelnok.
„A németek tudják, hogy itt demokrácia van” – jelentette ki Manfred Weber, az Európai Néppárt alelnöke, miután a Tavares-jelentés vitáját követően nyilatkozatban állt ki Magyarország, de főleg a magyar kormány mellett. Míg a Weberek közül a román liberális Renata…..
A ki alatt volt olcsóbb a tojás? emlékezetes mémje óta Bajnai Gordon legtechnokratább támogatói sem mondhatják, hogy a nemjobbikos ellenzék reménybeli Neója és szövetségesei mentesek lennének a demagógiától. A tojáshelyzet Orbánra kenésén túl most újra kiakadt a…..
"Ebben az országban épp az a jó, Hogy nem ide figyel a mindenható. Ha valami van ami mozdítható, Az mázli... úgyhogy ellopható... Ebben az országban még az a jó, Hogy itt minden és mindenki lenyúlható. Nem számít az intés nem számít a szó, Az…..
Javában tart a strandszezon, és az ember mindenféle fürdőruhákat lát a vízparton. Olyanokat is, amelyeket csak erős fantáziával lehetne annak nevezni és ahhoz is szemüveg kell néha, hogy az ember észrevegye őket. Vajon hol húzódnak a határok? Nyáron aki csak teheti, minél…..
Már, már szokás, hogy a kormány megint eltereli pár millás hirdetéssel a figyelmet... mondjuk a trafikmutyiról... mondjuk a takarékszövetkezetek államosításáról... vagy... mondjuk a földtörvényről. A nagy kapkodásban azonban sikerült leírni helyesírási hibával a "túlzott…..
embertelen brambertalan 2013.07.05 14:52:16
Meglepően sokáig várt a hatalom azzal, hogy megszerezze a takarékszövetkezeti szektort. Nem tudni, miért pöcsöltek eddig, de végül magát az egyeztetés nélküli törvényalkotást olyan gatyaszaggató gyorsasággal tolták le, hogy még Demján Sándor kevés haja is úgy állt égnek,…..
embertelen brambertalan 2013.07.04 17:00:17
@k_attila78: "ezek után is ezekkel a mocskokkal szimpatizál azt agyhalottnak lehet nyilvánítani"

esetleg érdek vezérelt szarembereknek..
Vajon honnan érkeztek ezek az emberek? Kik ők? Valóságos alakok lennének és mindez valóban megtörténik vagy egy múló illúzió csupán? Köszönjük ELNÖK ÚR!!!! A maga nemében mesteri szerkesztésű és már-már földöntúli, isteni hangvételt, erőt, nagylelkűséget és…..
embertelen brambertalan 2013.07.04 10:20:35
Az Orbán-kormány elmúlt három éves gazdaságpolitikáját, költségvetési politikáját lehet alapos érvekkel kritizálni, így tett például Chikán Attila is tegnapi interjúnkban. Szélesebb tömegeket viszont nyilván jóval egyszerűbb kétbites üzenetekkel, például végletekig…..
embertelen brambertalan 2013.07.03 23:30:23
@Google: mert a fidesz am nem vett fel penzt...a' nem.
a sok allamkotvenyt a magas kamataival meg a ma tocsnyi fogja visszafizetni helyetted, ugye?
Varánusz EL LEHET INNEN MENNI !!! 2013.07.02 04:57:42
A nemzet kettes számú Pótviktora a doktori balhé óta úgy fest, mint egy túlszteroidozott Pumukli, és bizony esze is annyi maradt a félkegyelműnek,  hogy ő legyen a ner Gyurcsánya. Mer'hogy kifogyott a muníció - vagy a habonyárpi szabadságon van - és ilyenkor a cizellált…..
embertelen brambertalan 2013.07.02 12:29:50
@alfax: az akibaszott szarul vezetes meg mindig fenyevekkel jobb volt mint a mai, tundermeses maffialofasz!
Tavaly már Rajcsányi Gellért kolléga írt a dologról egy kiváló posztot, de most újra előtérbe került a probléma: egyes településeken idegenforgalmi adót kell(ene) fizetni, ha barátaink a saját házunkban alszanak. Mint kiderült, ez nemcsak nyaralókra, de mindenféle ingatlanra…..
embertelen brambertalan 2013.07.01 00:53:32
@tip: az meg van, hogy nem csak nyaralo ingatlan utan kell fizetni? ha pl. a balatonboglari unokatestveremhez lemegyek 2 napra segiteni, akkor miert kellene idegenforgalmi adot fizetnem?
A Csillag születik amerikai felmenője, az America's Got Talent (ennek brit testvérét nyerte meg az Attraction nevű magyar árnyékszínház, ugye) idei évadának legmeglepőbb meghallgatása a tévében zseniális felvezetést kapott, hiszen az égvilágon SEMMI nem utalt arra, hogy a…..
embertelen brambertalan 2013.06.27 11:33:48
@figo!: jaja, nekem is ez ugrott be elsore. 4 ev mulva elkezd bagozni es mire 16 lesz, olyan hangja lesz mint a 90 eves nagyapamnak.
Ez sem vicc. ByeAlex tette ki nemrég a Facebookra. ..
embertelen brambertalan 2013.06.26 22:09:11
embertelen brambertalan 2013.06.27 08:39:27
@Unagig: osztan mire szavazol faszpunepa?