Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsóka_eszter

0 bejegyzést írt és 391 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
David Finchert is beállították már a sorba: A tetovált lány után a Holtodiglan is szinkronizáltan kerül a magyar mozikba. Akkor ez bevált, biztosan most is segít majd, lássuk hát, kiknek osztottak lapot. Ben Affleck – Széles Tamás. Nem valószínű, hogy maradt mára olyan,…..
zsóka_eszter 2014.09.30 21:02:42
@Zalaba_Ferenc: ugye itt a _némi_ szócskán van a hangsúly? ha még 5 perc Barney-s momentumot el kell viselnem attól a fazontól, tökön döföm magam egy kiskanállal
A hetvenes évek Los Angelesében egy drogos detektív keresi eltűnt ex-barátnőjét. A végletekig lecsupaszítva ezzel a mondattal lehetne bemutatni Paul Thomas Anderson új filmjét, amely az ünnepelt kortárs író, Thomas Pynchon azonos című regénye alapján készült Joaquin Phoenix,…..
zsóka_eszter 2014.09.30 17:38:31
Azt már tudjuk egy ideje, hogy a nagyszerű új-zélandi énekesnő, Lorde készít betétdalok Az éhezők viadala következő epizódjához, de most meg is hallgathatunk egyet ezek közül. Oké, én a Pure Heroine óta elfogult vagyok vele szemben, de ez akkor is bitang jó muzsika lett. ..
A Wachowski-testvérek új filmjében az emberiséget felsőbbrendű lények tenyésztik és kizsákmányolják... Nem, ez nem a Mátrix, hanem a Jupiter felemelkedése, melyben egy egyszerű takarítónőben (Mila Kunis) a galaxis hercegnőjére ismernek, ezért intergalaktikus riválisai úgy…..
zsóka_eszter 2014.09.26 12:28:29
@Kovács Erzsébet: nenene, Erzsi, ne, nagyok vagyunk, figyelik a kommenteket, ne adj tippeket, ne adj tippeket!
Colin Farrell már korábban elkotyogta, hogy ő játssza A törvény nevében második évadának egyik főszerepét, az viszont már az HBO hivatalos bejelentéséből derült csak ki, hogy Vince Vaughn lesz a partnere. Illetve dehogy is a partnere: míg Farrell egy korrupt zsarut játszik majd,…..
zsóka_eszter 2014.09.26 09:40:26
@Zalaba_Ferenc: nem vagy ezzel egyedül, én sem nyaltam fel a tévésorozatok Hall of Fame-jébe... erős (bár kíváncsi lettem volna, a MM-hype nélkül, más színésszel mi lett volna belőle), de én inkább a Six Feet Under-t újrázom
zsóka_eszter 2014.09.26 10:58:09
@Atkakukac1989: persze ez is ízlés kérdése, de nálam az elmúlt években semmi nem verte le az élről (pedig azért vannak/voltak jó anyagok az utóbbi pár szezonban is)
aeon flux kritika: whiplash (2014) 2014.09.20 15:50:00
- SPOILERMENTES - A 19 éves Andrew Neiman (Miles Teller) arról álmodozik, hogy egyszer egyike lesz a nagyoknak, azoknak a zenészeknek, akik neve évtizedek múltán is felmerül majd a vacsoraasztal mellett. Sem apja (Paul Reiser), sem anyja (aki kiskorában lelépett) nem rendelkezett zenei…..
zsóka_eszter 2014.09.20 18:12:45
@Zalaba_Ferenc: nem is negatívumként jegyeztem meg, pont, hogy a nyomatékosításod okán várom még türelmetlenebbül a februárt :)
Mason (Ellar Coltrane), a hat éves texasi fiú szülei (Patricia Arquette és Ethan Hawke) elváltak, nővérével (Lorelei Linklater) együtt az előbbivel él, miközben az utóbbi az útját keresi valahol a messzeségben. Az elkövetkező 12 évben négyük életét követhetjük nyomon…..
zsóka_eszter 2014.09.20 15:08:57
@Kovács Erzsébet: ha jól emlékszem, valóban csak melír volt, de nincs elég lelki erőm és bátorságom egymás mellé beírni a keresőbe az "ethanhawke" és a "blonde" címkéket... :)
aeon flux trailer: pasolini (2014) 2014.09.02 10:31:00
A velencei premier kapcsán megérkezett a legendás olasz filmrendező, Pier Paolo Pasolini életét bemutató film első előzetese. Bár a sajtó számára kiadott szinopszisban az áll, hogy Abel Ferrara alkotása a tragikus véget ért művész utolsó napjaira koncentrál, a trailer alapján…..
aeon flux trailer: big eyes (2014) 2014.09.19 08:40:00
Margaret Keane (Amy Adams) festményei könnyen beazonosíthatók: figurái - többnyire gyerekek - mind nagy-NAGY szomorú szemekkel rendelkeznek. A gond csak az, hogy a közvélemény úgy tudja, hogy eme festmények a férje, Walter Keane (Christoph Waltz) munkái, csak mert - mint a legtöbb…..
Habár már korábban írtunk az Intercom októberi megjelenéseiről, a forgalmazó most közölte, hogy egy újabb filmmel egészült ki a jövő havi repertoár, méghozzá Colin Firth és Nicole Kidman misztikus thrillerével (Amnézia - Before I Go to Sleep), amelyben egy baleset…..
Sok-sok elrabolódás ilyen-olyan célzatokkal, alaposan szemléltetett felnőtté válás, labirintusban ragadt fiatalság. Heti bemutatók. Michel Houellebecq elrablása (L'enlèvement de Michel Houellebecq). Az írás megmarad: A címszereplő bestsellerírónak pár éve nyoma veszett…..
Mit gondoltok, beszélhetünk kicsit a Csillagok között Oscar-esélyeiről? Mondhatni a csillagok állása kedvező, hisz egy alapvetően Spielberg-matériáról van szó (őt kedvelik az ítészek), melyet a kritikailag körbedicsért és a közönség köreiben is mérhetetlenül kedvelt, ám…..
zsóka_eszter 2014.09.17 10:14:54
@Zalaba_Ferenc: OFF a bejegyzést tekintve, de lesz Boyhood kritika?
Mindig érdekelt, hogy lehet ekkora körömmel rendesen kitörölni. ..
Ha James Franco kitalál valamit, abból rosszabb esetben vers, jobb esetben mozgókép lesz. Hollywood betépett polihisztora a tévét eddig úgy ahogy békén hagyta... egészen mostanáig. Az AOL Original adott zöld utat a legújabb Franco-agymenésnek, amelyben a közönség szavazatai…..
A sok évnyi együttélés után a közelmúltban összeházasodott hollywoodi álompár, Angelina Jolie és Brad Pitt egy egész különös módját választotta a mézeshetek eltöltésére. No, nem megyünk át bulvárba, mindössze arról van szó, hogy a páros kilenc évvel a kapcsolatuk…..
zsóka_eszter 2014.09.16 08:56:05
@Brushy: ez a hasonlat valószínűleg örök időkre beég innentől a fejembe
Összeállt a múlt (Charles, Erik, Logan és tsai) a jövővel (Prof X, Magneto, Wolverine és tsai), hogy megmentsék a jelent. Bizony, Az eljövendő múlt napjai minden idők egyik legnagyobb képregényfilmes vállalkozása, amely több tucatnyi szereplőt mozgat, két idősíkon (valamint…..
zsóka_eszter 2014.09.12 17:57:54
@doggfather: ha nem írod, fel sem tűnik... jót rötyögtem, kösz :)
Az előző rész tartalmából: Schmidt (Jonah Hill) és Jenko (Channing Tatum), a két kopasz zsaru magukat középiskolás diákoknak kiadva felgöngyölítettek egy gimnáziumi droghálózatot, és nem mellesleg ellőtték az egész mögött álló tornatanár farkát. Ez most teljesen mellékes…..
Új év, új kultnapló. Immáron hatodik éve tart a leltár (itt megtalálod a 2008-as, 2009-es, 2010-es, 2011-es, 2012-es és 2013-as évek kultnaplóit), és ugyan a kritikák esetében bevezettük az ötcsillagos pontozási rendszert, a naplómban megmaradok a 10-es skálánál.…..
zsóka_eszter 2014.02.21 05:54:17
zsóka_eszter 2014.03.13 08:11:33
@Zalaba_Ferenc: amit nagyon köszönök, ment is a listámra néhány cím :)
Schwarzenegger és a kívánt, de nem várt terhesség; Travolta és a rosszul időzített slozizás; Sharon Stone és a végzetet is lepipáló sebességű hatlövetű; James Cromwell és az udvariasan nyájat terelő sertés; Jeff Daniels és a bekrepált klotyó; Tom Hanks és egy kis baj: ezeket a filmeket néztük…..
Eljátszotta saját halálát, hogy visszavonulhasson, de az ex-kommandós mégsem élvezheti a békés életet: mikor egy lány segítségére siet, az orosz maffiával találja magát szemben. Az azonos címen futott kultikus tévésorozatból Antoine Fuqua készített filmet ezzel a…..
Animált és túlkoros akcióhősök mellett erősen polarizált életkort igénylő darabok búcsúztatják a nyarat. A nagyon kicsik magyar mesefilmmel, a nagyon felnőttek kémfilmmel és történelmi drámával állhatnak ellent a blockbustereknek. Heti bemutatók. Bogyó és Babóca 3.:…..
zsóka_eszter 2014.08.29 07:58:51
@Lazók György: a Control viszont jó volt, én csípem Corbijn-t, kap egy esélyt, noha az általad említett filmhez ugyanazt tudom hozzáfűzni, amit te... de hát PSH, szóval nanáhogy
November közepén feltételezhetően már jó hideg lesz, és a UIP Duna Film is alaposan meg fog minket cidriztetni, hacsak nem magára a kénkövesre bukkannak azok a fiatalok, akik alámerülnek a Párizs alatt húzódó, koponyákkal és csontokkal kirakott katakombarendszerbe. Ne is…..
zsóka_eszter 2014.08.29 07:51:58
@Lazók György: már megint húsleves, bevált recepten minek változtatni? nem kell az senkinek, ugyan
Most nem azért, de egyre jobb a magyar horrorrajongók dolga: a Távozz tőlem, Sátán! és A megtisztulás éjszakája: Anarachia után most újabb idei darab fut be a hazai mozikba - talán mind közül a legrémületesebb. A sztori szerint Kaylie és Tim gyerekkorukban szemtanúi voltak annak,…..
zsóka_eszter 2014.08.29 07:45:20
@Spawn85: neeem, te sosem felejted el közölni, hogy kivel volt szerencséd találkozni, és mennyire aranyos volt... :)