Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orbángárda (törölt)

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor nincs társadalmi konszenzus alapvető ügyekben, és a politika rútul meglovagolja az ellentétes indulatokat, elkövetkezhet olyan helyzet, hogy a konfliktusok eszetlen élezése robbanáshoz vezet. De addig a politikai logika könyörtelenül a hatalomszerzés irányába hajt. Egy…..
Orbángárda (törölt) 2013.01.14 17:20:30
...felér a bukással. Nem gazdasági szempon(tok)ból vizsgálva, mert azon lehet vitatkozni, hogy szükséges-e. Gazdasági válság, újabb unortodox lépés, netán újkonzervatív (vagy neoliberális) fordulatról van szó, stb. Nem, ezek a szempontok most nem érdekesek, kizárólag a…..
Orbángárda (törölt) 2012.12.06 11:36:19
@dögölj meg: már épp eléggé tönkretette 20 év liberalizmus a felsőoktatást, ez nem oszt, nem szoroz.
"Egy önmagát finanszírozni képes felsőoktatási rendszerben gondolkodom, ahol az állam minden egyes magyar diák számára, aki az egyetemek által előírt minimális követelményt képes teljesíteni, biztosítja annak lehetőségét, hogy saját maga finanszírozhassa a tanulását úgy,…..
Orbángárda (törölt) 2012.12.06 09:30:34
Orbángárda (törölt) 2012.12.06 10:39:08
@zero: krumplit hasonlítasz össze kisnyúllal.
Inoffensus Igény, az van rá 2012.12.04 12:22:36
Nem is elsősorban az antiszemitizmusra, mint az ismert viccben, hanem a Jobbikra magára.  Sőt, újrafogalmazom: a Jobbikra van igény, arra a Jobbikra, amellyel kapcsolatban az antiszemitizmus csak kívülről tűnik mindent meghatározó tulajdonságnak.   A Jobbik-szavazók jelentős…..
Orbángárda (törölt) 2012.12.04 23:25:20
Orbángárda (törölt) 2012.12.06 10:37:01
@Inoffensus: nincs teljhatalma.

természetesen a kétharmad se volt szükségszerű, csak miután az mszp-szdsz görcsösen túlakarta élni önmagát, hogy még egy(négy) évet lopjon. de ez nem egyedül bajnai elkúrása, elkúrta a dolgot a feri is 2006-ban. őszöd kiderülése után lemond az egész kormány, s előrehozott választások: nincs kétharmad.
de ezt még bajnai előtt is meg lehetett volna tenni, akkor se lett volna kétharmad.

csak magát okolhatja az mszp.

persze, el kellene már tűnjenek, a történelmi pártoknak nincs keresnivalójuk itt a 21-ik században.
Orbángárda (törölt) 2012.12.06 10:37:59
@Inoffensus: sosem láttam még címlapon. de címlapra orbánellenes, magyarellenes blogok kerülnek az esetek 70-80%-ban.
Mi lehetne a karácsonyi készülődés hangulatához jobban illőbb, mint egy újabb miniszterelnöki konzultáció? Pláne hajléktalanügyben? Naugye. Szabó Máté ombudsman indítványára az Alkotmánybíróság november 12-i határozatában alkotmányellenesnek minősítette és…..
Vastagbőr TÉNY 2012.12.05 14:15:00
Vannak, akik már megkapták a Békemenet-szervező CÖF által ígért "kiadványt", melyben Csizmadia László szerint elemezni fogják „az elmúlt 8 évben történeteket”. Sajnos, mi nem vagyunk a szerencsések között, de valaki volt olyan kedves, és elküldte nekünk. Azóta is…..
Itt élnek közöttünk, szinte észrevétlenül. Annyira megszoktuk őket, hogy fel se tűnnek, bele se gondolunk létezésükbe. Pedig ahogy élt itt egy kis generáció, úgy élnek velünk együtt, de inkább mellettünk a párhuzamos társadalmak a saját szokásjogaik, saját…..
Posztmodern intermediális szabadversünkben random Népszava-, Galamus- és Véleményvezér-címeket rejtettünk el. * Őrült terv: Orbán így nyerne 2014-benMenj már, Orbán!Orban has to go!Kósa úr, ki a reformnáci?Matolcsy úr, mondjon már le!Kedves Hugh Grant Úr!A Fidesz még…..
Ghostwriter Az ostromlott légvár 2012.12.03 20:07:31
Az írja az újság: az LMP-t mostanság folyton üldözik. Egyre arrogánsabban, egyre vadabbul. Sőt, liberális körök „direktben mondják”: ki is fogják őket nyiffantani, ha nem csatlakoznak az ellenzéki együttműködéshez. Pedig Magyarországnak inkább büszkének kellene ezekre a…..
Index fórum Fenyegetések 2010.07.25 16:07:34
Jó párszor kaptam fenyegetést a fórum fenttartóitól. A legtöbbje nem volt nyilvános, ám ilyen is érkezett már. Íme.békésen szántogató traktor válasz | megnéz | könyvjelző 2008.11.28 23:57:47 © (11267) Akkor, hogy érezd a törődést, üzenetet hoztam neked.…..
Orbángárda (törölt) 2012.12.04 09:53:18
@dennisthemenace: Murder csj Incorparated inkább mániás lehet, mintsem papucs. Ide vezet a liberalizmus - minden szélsőség ezt csinálta: a nemzetiszocialisták könyvet égettek, az internacionalista szocialisták bezúzták, a globalista szocialisták pedig fórumot irtanak. Ne várj mást a liberalizmustól, csak önmagát adja.

Most már annyira eltorzult a szélbalra a fórum, hogy olvasni se lehet, ömlik a ballib fröcsögés belőle. Murder örülhet.
A holnapi testületi ülésen megkérdezem a környezetvédelmi tanácsnokot, hogy miért nem lehet sehol sem olvasni a véleményét, hallani a hangját, vagy követni a jelenlétét a környezetvédelmi ügyekben, ha egyszer elvállalta ezt a pozíciót? Az eset pikantériája, hogy történetesen…..
Orbángárda (törölt) 2012.10.18 15:41:21
Az elmúlt csütörtökön ülést tartott a Hegyvidéki képviselő-testület. Az alábbiakban beszámolok az érdekesebb témákról, döntésekről, és még egy ügyről, ami lekerült a napirendről. Arról már korábban is hallottam, hogy a Fogas alsó végállomását szeretnénk a Moszkva…..
Orbángárda (törölt) 2012.10.02 15:23:33
@Krumpli: Lényegtelen, mert az LMP megfúrja, ez már most látszik. A mocskok, hogy finom legyek. Urizálnak. :-(
Hoffmann Tamás polgármester és csapata letért a megszokott útról, stratégiát váltott. Eddig az volt az alapelv Újbudán, hogy ha nem csinálunk semmit, nem hibázunk. Most csináltak. És hibáztak. És leégtek. Nem kicsit, nagyon. Történt pediglen, hogy a polgármester levelet…..
Palik László klasszikus felkiáltása kapcsán jutott nekünk is eszünkbe, hogy hova tűnt Újbuda polgármestere? Az ujbuda.hu pártatlan közszolgálati honlap tudósításában megdöbbenve tapasztaltuk, hogy kerületünk polgármestere már nem nagyon jár olyan rendezvényekre, ahol…..
Újabb "hivatalos" levél érkezik minden magyar állampolgárnak. Minden önkormányzat összegyűjti, hogy katasztrófahelyzetben kiket lehet mozgósítani a településen.Itt már nincs szarozás, ez nem a Nemzeti Konzultáció, nem megy a kukába levél, a haza védelme szent dolog: a…..
Tomcsányi Pétert, az ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskola igazgatóját el akarják távolítani a gimnázium éléről, miután az intézmény vezetője tavasszal nyílt levélben kért pénzügyi segítséget a szülőktől. Az Index úgy tudja: igazgatói pályázatát a fenntartó Eötvös…..