Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klinger Betti

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Business Casual 2013.06.24 10:54:49
Sorozatunk következő szereplője Diane Sawyer, az ABC News egyik leghíresebb műsorvezetője. Karrierjét hosszú évekkel ezelőtt Kentuckyban kezdte időjárásjelentőként. 1970-ben Washington-ba költözött, majd később Nixon elnök hivatalában kezdett dolgozni. A Watergate botrány…..
Christiane Amanpour háborús riportjaival vált világhírűvé; több mint 20 éven keresztül tudósította a CNN-t a világ konfliktusövezeteiből, majd a hírcsatorna vezető külpolitikai tudósítója lett. 2009-től egy éven keresztül önálló, napi interjúműsora is volt, Amanpour…..
Mark Zuckerberget, a Facebook alapító-vezérigazgatóját szinte mindenki ismeri, azt azonban csak kevesen tudják, hogy legfőbb bizalmasa egy stílusos, csinos üzletasszony, Sheryl Sandberg. Zuckerberg jobbkeze 2008 óta részese a Facebook-sztorinak, jelenleg ügyvezető igazgatói posztot…..
Július közepétől Marissa Mayer a Yahoo új elnök-vezérigazgatója; ezzel a médiavállalat egy éven belül már a harmadik vezért nevezte ki. A Yahoo új vezetője korábban a Google első női alkalmazottjaként 13 évet töltött a keresőóriásnál, amelynek egyik legismertebb arca is…..
Előző posztomban a Yahoo volt elnök-vezérigazgatójának, Carol Bartznak piros blézerekhez fűződő kapcsolatáról írtam. A most választott hölgy ugyancsak nagy rajongója egy bizonyos elemnek, bár az ő esetében nem ruhadarabról, hanem a sokak által kedvelt gyöngyékszerekről van…..
A műszaki végzettséggel rendelkező Carol Bartz a Yahoo volt elnök-vezérigazgatója. 2009-ben csatlakozott a céghez, több mint két éven keresztül töltött be vezető posztot. Carol Bartz az egyik első női felsővezető az informatikai iparban. Bár szakmája talán kissé férfiasnak…..
A görög származású Arianna Huffington, a Huffington Post társalapítója, főszerkesztője és „arca", igazi sikeres, befolyásos társasági nő. Öltözködését tekintve az esetek többségében a visszafogott elegancia és finomság jellemzi.…..
Richard Branson, a Virgin Group tulajdonosa sokak szerint igazi modern kori playboy. Azonban öltözködése igencsak megosztja az embereket: van, aki imádja hanyag eleganciáját, mások szerint slampos, és semmiképpen sem követendő példa. De milyen is a stílusa? Branson stílusa…..
  Chistine Lagarde, az IMF közelmúltban kinevezett elnöke valódi stílusikon: magas, vékony, nőies, divatos és mindig elegáns. A Vanity Fair magazin 2011-ben a legjobban öltözött nők közé választotta. De vajon mivel érdemelte ki ezt a címet? Christine Lagarde ikonikus…..