Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vénszívar

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy haláleset sok szomorú kötelességet ró a valószínűleg amúgy is rossz állapotban lévő családtagokra, így különösen szerencsétlen ügy, ha ilyenkor bénázik valamelyik hivatal. Ez történt szegény Ádám a "néhai" Vénszivar.(míg te azzal ki nem tiltottál! esetében, aki hiába tett eleget bejelentési…..
Istvánnak már a pénztárban feltűnt, hogy a jegyén célállomásként Linz helyett a Wien+Zone100 állt, de a pénztáros megnyugtatta, hogy közvetlen járat megy Linzig. Bécsben persze kiderült, hogy tényleg Bécsig szól a jegyük, így duplaáron fizethettek pótdíjat…..
vénszívar 2012.12.30 11:40:32
@Mylady: ne bántsd a kis rosszcsontokat, zárva van a színesfémtelep, a bodzának sincs szezonjá, hát mókázgatnak kicsit, meg élvezik a családi meleget.
vénszívar 2012.12.30 11:45:36
@vénszivar: hányszor, de hányszor mondta már neked a bátyád, hogy nem beszélhetsz így a finom dámákkal, mert így sosem kapsz tőlük alamizsnát, nem való így koldulni te bides!
Az FHB igen precízen néhai ügyfeleit is kiértesítette, hogy amennyiben nem értesítik bankjukat szerződésük felmondásáról, januártól őket is érinti a bankadó: Nemrég kaptam elhunyt párom nevére levelet az FHB Banktól. A haláleset a banknál is be volt jelentve, ami a…..
vénszívar 2012.11.15 18:00:40
@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: oh, Drága, hát hagyma nélkül nincs élet a Földön. Mi például még a pudingba meg a befőttbe is szoktunk tenni. No meg van még a hagymalekvár, az is mesés étek.

Bár már úgyis tudod, én szeretem a hagymát. Hagymával. Legjoban a szagát... nem nem, nem is szag, inkább illatát szeretem.
Mint ahogy azt a papagáj-jelenet is megemlítette mintegy 40 éve, az embernek rojtosra kell beszélnie a száját, hogy ha bármit el akar intézni ebben az országban. Laci személyesen akart lemondani két előfizetést a Telenornál, amiből ez a pszichedelikus bohózat kerekedett. Lemondani…..
Elképesztő állapotok uralkodhatnak a bevásárlókomplexumokban, ha már a bekamerázás sem segít. Na nem mintha a próbafülkékben lenne kamera, így aztán oda a biztonságiaknak kell benézniük: Panaszom a személyiségi jogokhoz kapcsolódik, Most szombaton a westendbe vásároltam…..
Újra vasököllel csapott le a PSZÁF egy forradalmi módszerekkel extraprofitot gyártó bankra. Ezúttal a Raiffeisen fizethet vissza 290 millió forintot 26 ezer ügyfelének, akik átváltási díjat fizettek devizahiteleiknél 2010 októbere óta: A PSZÁF mai határozatában megtiltotta,…..
vénszívar 2012.09.23 22:55:34
vénszívar 2012.09.23 23:36:23
@Mylady: ugyan dehogy, kézcsókom és jóestét kívánok!

Miben lehetek Kegyed kedvére avagy szolgálatára?
Természetesen csak első fokon, másodfokon bizonyára kiderül, hogy naiv ügyfél telepatikusan sugallmazta az Erste Banknak, hogy 2 százalékkal emelje a hitele kamatát. Addig viszont az összes többi bankon végig lehetne futtatni ezt a kört. Végtelenített Homár-előfizetést kap, aki…..
vénszívar 2012.09.16 22:58:49
@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár: mégiscsak egy varázsló ugyebár, akivel számolnak.
vénszívar 2012.09.16 23:03:15
@cicmen: kérlek ne használd azt a szót, mégiscsak egy Hölgyről van szó.

Köszönöm.