Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hunyuan

0 bejegyzést írt és 389 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állítólag a nők azért élnek tovább, mert kb. 2/3-dal többet sírnak, mint a férfiak. Nem tudom, ez mennyire igaz, de tény, hogy nem könnyen sírok. Nem szoktam olyan filmeken sírni, mint például a Titanic: ugyan már, kit érdekel, hogy Leo megdöglik, vagy Pankrátor, haggyá' má'. Olyannyira, hogy ezt a…..
hunyuan 2017.03.12 21:32:40
egy a "sajátjaim" közül

www.youtube.com/watch?v=3a50DJkCxqw

The Broken Circle Breakdown (2013) belga dráma, nálunk Alabama és Monroe néven is futott
 Kínában idén karácsonykor Bruce Lee-szobrokat öltöztettek be Mikulásnak. A Hollywoodi és a Hongkongi Hírességek sugárújtán saját csillaga van, Hongkongban még szobrot is emeltek neki. 37 filmet hagyott ránk összesen, ha beleszámoljuk azt a filmet is, amiben pár hónapos csecsemőként szerepelt. Egy…..
Kis hazánkban emberek milliói élik úgy az életüket, hogy céljaikat nem sikerül megvalósítaniuk, elégedetlenek a munkahelyükkel, rossznak ítélik meg az anyagi helyzetüket és úgy összességében nincsenek kiegyezve az életükkel. Ennek a fajta sikertelenségnek számtalan oka lehet, most mi az 5…..
hunyuan 2016.09.09 12:31:32
@Csillámdementor: csak szimplán egy lúzer vagy 'oszt jónapot..
Dermesztő írás jelent meg kedden a magyarnarancs.hu-n. A „ligetvédő” rasztafári, Komáromy Gergely (művésznevén Gregory G Ras, édesjóistenem) körbenyalogatásának dokumentuma több szempontból is fájdalmas. A műfajilag behatárolhatatlan betűhalmazban, amelyet a Narancs interjúnak titulál, ilyen…..
Leóról már levan a gond, ideje azokra a színészekre fordítani a figyelmünket, akik már régen megérdemelték volna az Oscart, de eddig még nem vihették haza a szobrocskát. Joaquin Phoenix vitán felül nemzedékének egyik legjobb színésze, rengeteg filmben bizonyította a klasszisát, eddig mégsem sikerült…..
hunyuan 2016.07.09 23:00:17
@dreamhotep: én ezzel személy szerint nem értek egyet, ha csak a hétköznapi életet nézzük a nők sokkal jobb színészek, engem a "mozis" játékuk is jobban lenyűgöz általában
egyébként Katharine Hepburn 4 Oscart kapott legjobb női főszerepre..
a többiek csak utána "kullognak":
Daniel Day-Lewis 3 (legjobb férfi főszerep)
Jack Nicholson 3 (2férfi fő 1 férfi mellék)
...
hunyuan 2016.07.10 16:18:09
@dreamhotep:azért Johnny Cash-nél szerintem nem énekel jobban..de kinek az, kinek amaz tetszik, csakúgy mint a férfi-női színészkedés terén
a Doors-ban is a színész azaz Val Kilmer énekli a számokat (nem tudom tudtad-e?)
Forrás: Publicus Intézet Ha a címben feltett izgalmas kérdésre felelősségteljes és tényszerűen megalapozott választ szeretnénk adni, akkor bátran ki lehet jelenteni a következőt: – Tudja azt az a jó radai rosseb, illetve maga az öreg ördög, más azonban nem. Magyarország tisztes állampolgárainak…..
hunyuan 2016.05.31 13:09:36
@ulpius66: jóvan orsósszoppancska jól megaszondtad.. a ballibsi az nem te meg az orsósék vagytok-e? koszhadt kommunisták vagytok az apátok faszát!
A szoba túlsó felében ülő kollégámmal rendre csak úgy tudok szót váltani, hogy hatalmasat ordítok és további ráutaló magatartásként megdobom egy radírral. Akkor esetleg leveszi a fejhallgatóját és méltatlankodva gesztikulál: Szóltál? Nem hallom! Oké, a srác enyhén szociopata, ezzel önmagában még…..
Lord Kenneth Baker, Margaret Thatcher egykori oktatásügyi minisztere, a technológiai, gyakorlatias és szakmaorientált oktatásért küzdő Edge Foundation elnöke szerint radikális változásokra lesz szükség, mert a következő generáció 3D nyomtatókban, robotokban és…..
A nap híre volt a valasz.hu-n, hogy rasszista uszító lett a cionista lelkészből. A hír forrása a mandiner.hu szerint az Amerikai Népszava, amely egy nap alatt két terjedelmes cikkben is eligazította olvasóit, hogyan kell felismerni az antifasiszták között megbúvó fasisztákat. A szerző, Bartus László…..
A TV2 sajtóközleményben jelentette be, hogy a április 13-tól Kőhegyi Anna látja el a Tények főszerkesztői feladatait. Kőhegyi tíz éve dolgozik a TV2-nél, az infotainment műsorok szerkesztője, majd főszerkesztője is volt. A Szegedi Tudományegyetem kommunikáció szakán végzett, majd az MTV Ablak című…..
Az utóbbi egy évben is a Fidesz meggyőző fölényét méri minden közvéleménykutató, miközben az ellenzéki pártok nem tudnak elmozdulni a holtpontról. Egyelőre úgy tűnik, hogy a kormánykoalíciót csak egyvalaki verheti meg. Saját maga, de inkább a haszonleső klientúra...
Segélykilátás - mondják a miskolci Hermann gimi tanárai, mi a fasz folyik itt?! - kérdezzük mi szülők a levél tartalmát olvasva: „Miért sírnak már megint a pedagógusok?!” – kérdezik sokan, „Állandóan fizetésemelést kapnak, ráadásul alig dolgoznak, délben mindennap otthon vannak!” – sajnos a…..
Jeff Hong animációs művész számos Disney-rajzfilmen dolgozott, most pedig a tumblr-én dobál nekünk fricskákat, amin klasszikus Disney-karakterek kerülnek a mi világunkba. Művei eléggé elgondolkodtatóak ahhoz, hogy szánjunk rá néhány percet és szomorkásan magunkba és a világra…..
hunyuan 2015.12.05 10:21:59
@Bbogas: Mutass nekünk vmit Mester!
Aki tudatosan sportol, az biztosan nyújtással kezdi az edzést. A jóleső feszülés kellemes érzéssel tölt el minket, a stretching rítusa biztonságot ad, és azt gondoljuk, mi aztán tényleg mindent megtettünk testünk védelme érdekében. Azonban bármennyire is hihetetlen, a legújabb kutatások azt…..
hunyuan 2015.11.22 11:19:14
@stonefree: sztem ez nem teljesen igaz, műtött porkorongsérvem(2005) van(volt), 4-es, 5-ös között kiszakadt állapotban, műtét és több hónapnyi lelkiismeretes gyógytorna, mindenféle okos kiegészítő kellékkel végzet rehabilitációs gyakorlatok (gumilabda, gumiszalag, hengerek, párnák)+ úszás(!!)
4-5 hónap elteltével szinte jobb állapotban kerültem mint azelött..
és a lényeg: a gyógytornászom szinte ajánlotta 4nónap után a laza, könnyed kocogást(természetesen a megfelelő bemelegítéssel és miegymással)
csak a saját tapasztalatomról tudok beszámolni, ami az, hogy én mint műtött sérves, semmiféle negatív dolgot nem tapasztaltam a normális módon véghezvitt futással, kocogással kapcsolatban
Jean-Claude Juncker kijózanító taslija óta tudjuk, hogy a közhiedelemmel ellentétben Orbán Viktort nem „csókkirálynak” hívják a háta mögött az Európai Unió politikusai, hanem diktátornak. A magyar miniszterelnök nem sértődött meg a dolgon, és még a sallert is egészen jól…..
Jobb későn, mint soha, ugye, úgyhogy így február utolsó hetét taposva az agonizáló blog a lustaság szemétdombjáról tudósítja nektek saját favoritjait a tévéből. Mert akárhogy is legyen, tavaly olyan sorozatokat, évadokat kaptunk, ami mellett nem szabadott volna átsiklanom az…..
hunyuan 2015.02.23 14:39:29
Filmnézés közben mindig is szerettem meglepődni, érezni magamon egy-egy nagy fordulat okozta sokkot. Emiatt egy idő után már elkezdtem vadászni az ilyen alkotásokra, sőt a mai napig is keresem a rejtettebb gyöngyszemeket. Persze a legtöbb egy kaptafára készül, nagyon sok film süti…..
hunyuan 2014.12.05 23:55:05
Viktor Janukovics bukása után az ukránok szétfotózták a házat és a birtokot, így derült ki, hogy Janukovicsnak golfpályája, arany vécékefe, régi autók gyűjteménye, egy hajója, saját temploma, vagy mondjuk állatkertje volt. (Itt van egy 26-os lista, amit a Twitterről szedtek…..
(Filippov Gábor Facebook-bejegyzésének átvétele, a szerző engedélyével)Szóval azt gondoltam, hogy érdemes a háborgás előtt várni három napot, mert hátha csak lassúak, nehezen mozdulnak. De most már tényleg iszonyatosan kínos, hogy a világ egyik legnagyobb, nem mellékesen magyar…..
hunyuan 2014.02.03 12:00:34
@♔batyu♔: libsik mi?! bazdmeg ember te vagy király,
orsósszoppancs vagy-e?
Y-GEN A szovjet paksaméta 2014.01.29 00:30:37
Vlagyimir Putyin végignézett Európa perifériáján: hol talál olyan gátlástalan populista diktátorjelölteket, akik némi legitimitás-vásárló osztogatás reményében hajlandók hosszú távra Oroszországhoz kötni magukat, ezzel segítve az újjáépülő orosz gazdasági…..
hunyuan 2014.01.29 18:13:10
@♔bаtyu♔:
trafikos vagy-e?
orsós is felvette volna ám csakhogy ezek zilyemefesek nagyjából látni szeretnék mire megy el, akkó meg nem lehet ám lopni-lopni-lopni
oszt így már nem kóser a csuti cigónak meg a csürhéjének
Címek a lapokból: - Nekiment az Index újságírójának a Gyermekrák Alapítvány elnöke - Kikelt magából a Gyermekrák Alapítvány elnöke - Továbbra is tagad Balogh István - Magyarázkodik a Gyermekrák Alapítvány elnöke - Kiborult a Gyermekrák Alapítvány elnöke - Már a…..
hunyuan 2014.01.29 14:59:51
@wmiki: "..hogy az Orbán család igaz magyar és úgy is tesz.."
ne már ember bazdmeg, nagyon komolyan nyomod
vhol a tetves csuti kokeró környékén lenne a helyed kurva nagy jövőd lenne ottan
hajrá kukimpumpás-rúdtáncos orsóstrafferosok
A KDNP kevés nehezen megjegyezhető politikusa van. Ha megpróbáljuk felismerni mostani egyéni képviselő jelöltjeiket, akkor megértjük, hogy miért tűnt négy éve jó ötletnek még a munkahelyén is részeg Pálffy István bevonása is. Egy szürke társaságban mindig jól jön a…..
Nem szokásom ennyire erősen fogalmazni, de ezúttal csak felvettem azt a hangnemet, amelyet az ötös számú FIDESZ-tagkönyv tulajdonosa engedett meg magának azokkal szemben, akik vitatni merészelték, hogy Putyin pincsijévé válni az évszázad üzlete. Már írásának a címe is…..
Nincs más út csak a Viktor útja, bármit hoz reánk. E földön nála nincs nagyobb erő. Az Alaptörvényre esküszöm, hogy hozzá hű leszek, és nem hátrálok meg a rezsiharc elől (Szörényi-Bródy: István a király c. Rockoperája után szabadon). Fukusima a katasztrófa…..
hunyuan 2014.01.17 17:01:59
@Zakk: azért ne vegyél rá mérget trafikos
'18-ra már kurva gyenge lesz a csuti cigány meg a kotorék csürhéje