Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZKZ

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Saját UTAd.blogૐ Tanmedence 2008.09.25 19:16:00
Pár lépésnyire ott volt a tanmedence. Tele van dobálva szeméttel az a hely, amit mindannyian utáltunk, gyűlöltünk, mégis itt gyakoroltuk az evezést téli napokon. Itt „mentünk időket”, itt „verettük” szét az agyunkat és dögunalom volt térdelni a középső…..
Hú, de öreg vagyok! Ez volt az első gondolatom, amikor meghallottam, hogy ZZ, azaz Zemlényi Zoltán ismét kiadja a nyolcvanas években hatalmas sikert aratott naplóregényét, a Hoppárézimit. Az első kiadás 1987-ben jelent meg, akkor még csak 10 éves voltam, de amikor 16 évesen…..
ZKZ 2013.11.26 23:49:33
Ancsi, ez egyszerűen szupé! Köszönöm szépen e megemlékezést .....és van egy meglepetésem: sajatutad.blog.hu/
ezt 2008-ban csináltam, azóta már el is felejtettem a belépést, meg hogy hogy kell működtetni, de a ww.sajatuad.hu wp felületen megnézhető, sőt a www.hopparezimi archivumában is elérhető a teljes cumó. Minden jót kívánok Neked, élet, bébi, antibébi, mindennel kapcs! Szombaton kinézhetnél, mert nem csak tinik jöhetnek!
Az egyetlen emlékem Dédivel kapcsolatban, hogy szürcsölte a levest. Gyerekkoromban állítólag sokat voltunk együtt, engem Bambinak szólított (erre még emlékszem is), de kamasz éveimben már csak egy bottal totyogó, süket nénikére emlékszem, aki ugyanolyan érdektelen volt számomra,…..