Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stefánia kisasszony ✠ teuto-nordikus parasztlány ✠

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasóink, örvendünk, hogy hozzánk hasonló lelkesedéssel olvastátok az MSZP stratégiájának kivonatát, a különböző médiumok a maguk sajátos szempontjai alapján már szintén feldolgozták a szöveget, sőt, Botka László is prezentálta pártja álláspontját a kérdésről…..
Stefánia kisasszony ✠ teuto-nordikus parasztlány ✠ 2012.09.18 12:20:31
@Don Quixote de la Ferko:

Engem az elmúlt időszakban például megszámlálhatatlanul sokszor tiltok ki a az úgynevezett "demokratikus ellenzékhez" köthető blogokról. Néhány napja a Varánuszról tiltottak ki örökre statáriális eljárással, mert sziklaszilárd érveket felvonultatva megalázó intellektuális vereséget mértem az össze-vissza hazudozó bloggazdára, Fabiusra.
Stefánia kisasszony ✠ teuto-nordikus parasztlány ✠ 2012.09.18 12:38:36
@Nekrofil Sírásó Phd.:

Pöcsfej, ezt miért nekem írod? Nem tudsz olvasni?
Stefánia kisasszony ✠ teuto-nordikus parasztlány ✠ 2012.09.18 12:43:06
@Nekrofil Sírásó Phd.:

Elnézést, most már látom, hogy Máriának címezted.

Azt hittem, hogy összetévesztettél a legsötétebb, legbüdösebb bolsevik ribanccal, Máriával, márpedig ennél nagyobb sértést nehezen tudok elképzelni.
Fideszék belekavarták magukat ebbe a családon belüli erőszak ügybe, mint tüdőbeteg szúnyog a meleg takonyba. A napirendre vételtől húzódozás majd a mégis kitűzött vita időpontja és körülményei véleményesek, de legalább kiderült, hogy a hímsovinizmus él és virágzik a…..
Stefánia kisasszony ✠ teuto-nordikus parasztlány ✠ 2012.09.16 16:12:41
@a szív fészkei:

Ilyen gyermekeim lesznek:

i.imgur.com/RAxUk.jpg

Nagyon tetszik nekem, hogy a szürkéskék írisz peremén egy sötétebb árnyalatú gyűrű alakult ki, amely határozott karaktert kölcsönöz a szemnek, és mintegy keretbe foglalja a szivárványhártyát! Ez a jelenség csak a nordikus típusú embereknél figyelhető meg.
Stefánia kisasszony ✠ teuto-nordikus parasztlány ✠ 2012.09.16 17:53:46
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ez már csak kevesebb lesz, drága Bolikám.

Ezeknek a menetrendszerűen kudarcba fulladó ellenzéki rendezvényeknek épp az a hasznuk, hogy a kormányhoz és Orbán Viktorhoz hű, de az ellenzéki hisztéria miatt elbizonytalanodott emberek számára nyilvánvalóvá teszik, hogy az a tömegméretű társadalmi elégedetlenség, amelyről az ellenzéki blogok (Fabius is) folyamatosan beszélnek, valójában nem létezik. Az elmúlt időszakban Varga István képviselő úr szerencsétlen és teljesen félremagyarázott kijelentésétől és a hozzá kapcsolódó ellenzéki harci lármától visszhangzott az egész ország. A felületes szemlélő számára könnyen tűnhetett úgy, hogy az ország népe egy emberként zúdult fel felháborodásában. Ezzel szemben a valóság az, hogy néhány ezer szélsőséges liberális feminista kurván kívül senkit sem érdekelt a dolog.

Kevesen vagytok, Bolikám...
Stefánia kisasszony ✠ teuto-nordikus parasztlány ✠ 2012.09.16 18:17:26
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Liberális feminista kurva = Karsay "váccpáör" Dorottya

Tessék:

youtu.be/8_xTaWIqalY