Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ivand

273 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az éves nyílt napról forgatott az Európai Parlamentben az EuroparlTV, ami ott volt a műsort nyitó zenés előadáson, aztán az Egység a sokféleségben című vitán is:..
Korábbi Szaharov-díjasok gyűltek össze az Európai Parlamentben az emberi jogokról tartott konferenciára. Ezen Martin Schulz, az EP elnöke felszólította Szalman szaúdi királyt, hogy feltétel nélkül engedje szabadon Raïf Badawit, az idei díjazott szaúdi bloggert. Az EuroparlTV riportja:..
Az Európai Parlament hétfőn Strasbourgban ünnepli meg az Európa-napot, aminek a témája most „az egység a sokféleségben". Az események egész hónapban folytatódnak Európa-szerte. Az EuroparlTV riportja:..
Az EuroparlTV Rómában találkozott az Erasmus anyjaként emlegetett Sofia Corradival, aki meggyőzte az egyetemek rektorait, hogy hozzanak létre egy csereprogramot. 2016-ban Corradi kapta az V. Károly-díjat Spanyolországban, amit az Európai Unió fejlődéséhez való hozzájárulásért ítéltek meg neki. A…..
A Simpson család egyik májusban adásba kerülő részében lesz egy olyan három perc, amikor Homer Simpson, és a hangja, Dan Castellaneta élőben válaszol majd a rajongók kérdéseire. "Amennyire tudom, ez lesz az első ilyen alkalom egy animációs sorozat esetében" - mondta Al Jean producer. Egyébként a…..
Egy új brit tévéműsorban azt akarják kideríteni, hogy vajon egy kutya tudna-e vezetni repülőt. Igen, tényleg ezt. A Sky 1 Dogs Might Fly című műsorában a menhelyekről kiválasztott 12 kutyát egy sor próbának vetik alá, amikkel vizsgálják a kommunikációs képességeiket, a memóriájuk, és még az empátiás…..
A világ legjobb őrzött embere felkerekedik, és bevállal egy laza túlélőtúrát a fura étkeket kínáló Bear Grylls-szel az alaszkai vadonba - erről azért nem szólt a Bear Grylls: Sztárok a vadonban különkiadása, amiben maga Barack Obama volt a meghívott vendég, de egy hivatalos pulpitushoz, vagy akár…..
Hogy működik az Európai Parlament? Mitől függ, hány EP-képviselőt küldhet egy ország a Parlamentbe? Mit csinálnak a képviselők a bizottságokban? És egyáltalán mit jelent a vörös szín az EP-naptárban? Ezekre és még hasonló alapkérdésekre választ ad az EuroparlTV által…..
Tiszabő az ország legszegényebb települése, a Tisza másik partján vele szemben Nagykörű rohamtempóban fejlődik az EU-s pénzeknek köszönhetően. De hova tud fejlődni, ha közben nincsenek munkahelyek? Ide kattintva, vagy lejjebb görgetve nézheti meg az első részt, amiből…..
Tiszabő az ország legszegényebb települése. Önrész híján semmilyen EU-s forrást nem tudott megpályázni mostanáig. A túloldalon viszont a hasonló adottságú Nagykörű rohamtempóban fejlődik az EU-s pénzeknek köszönhetően. Csak az elmúlt hét évben 2,8 milliárd forintot…..
A stábot és a szerkesztőket is hidegzuhanyként érte a hír, hogy a Barátok köztből is ismert Bozsek Márk úgy döntött, kiszáll az X-faktorból. A versenyző péntek délután döntött úgy, hogy abbahagyja a küzdelmet, amit az az RTL Klub péntek esti Fókuszában jelentettek…..