Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rezvez

0 bejegyzést írt és 281 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kell meglepődni: a többéves uszítás, akasztani akarás, Operaház előtti őrjöngés, HaHa, székházra mászás, provokációk után ez csak egy újabb lépés volt. És a rendőrség még mindig nem lépett közbe, hagyta tombolni a szedett-vedett, bántóan tarka társaságot. 2006-ban…..
rezvez 2014.10.28 09:38:14
@hanta boy:
A dolgok néha egyszerűbbek, mint amit belemagyaráznak. :)
Balogh Csaba, takarodj! - Ez a legújabb magyar nemzeti minimum, amit tehetünk.  Miközben Magyarországon évek óta egy szélsőjobboldali, neonáci párt van a parlamentben, Szlovákiában pedig ősszel került megyei elnöki székbe egy neonáci, a világ nemrég a holokausztra…..
Csütörtökön, a kitűnően sikerült október 23-i közös ellenzéki megmozdulás másnapján megvált eddigi műsorvezetőjétől, Kuncze Gábortól a Klubrádió. Közleményükben így búcsúznak: „„Kuncze Gábor az október 23-i ünnepen a média színpadáról…..
no emisszió Ruszkik, haza! 2013.10.22 07:08:44
Mindannyiunk szívéből szólt ez az egyszerűségében is egyértelmű, otthon és baráti körben folyamatosan emlegetett, a Kádár-rendszerben nagy nyilvánosság előtt legelőször mégis csak 1989-ben, Orbán Viktor bátor beszédében napvilágot látott mondat. Ami azóta történt…..
A több száz áldozattal járó hajótöréseknek köszönhetően, ismét a figyelem középpontjába került a menekültkérdés. Barroso személyesen is ellátogatott Lampedusa szigetére, a menekülttáborra ugyan nem volt kíváncsi, de cserébe legalább ígért egy csomó milliót. A helyiek…..
rezvez 2013.10.19 20:03:49
@David Bowman:
Bulvár Kund kellene
Egy mandátum sorsáról dönthet az erdélyi magyarság - derül ki egy friss kutatásból. Ez az egyetlen kis mandátum természetesen azonnal megmutatta, 2004. december 5. prolijait nem nyelte el a föld az elmúlt évtizedben. Marad a kommentförgeteg az interneten: "aki nem itt adózik, ne…..
rezvez 2013.10.19 11:07:31
@tobeor: @HK417:
Csak azt akartam vele mondani, hogy a helyzet nem olyan egyszerű. Állást nem foglaltam. A világban van példa erre is, arra is. Mindenki ízlése, ismerete, (tudatlansága) hangulata szerint hoz példát arra, amit bizonyítani akar.
rezvez 2013.10.19 12:54:15
@anyahajókabinajtóhajtogató:
"@rezvez: te hülye vagy kérlek alássan."
Így már semmi értelme, hogy válaszoljak.
Csak ennyit: te meg szép. :)
rezvez 2013.10.19 15:14:55
@anyahajókabinajtóhajtogató:
Ne vedd annyira komolyan. Annyira nem jó a helyzet, (a kilátások se) hogy komolyann vegyük.
Jobbikra szavaztam, nem Fideszre.
Egyértelmű bizonyíték került elő arról, hogy szavazatvásárlás történt a bajai időközi választáson. (Ezt a hírt 20-án a HVG.HU megcáfolta ITT , Távozik Gavra Gábor, a HVG.HU főszerkesztője - KÖZLEMÉNY) Egy videofelvételen egy közvetítő 200 ezer forintot ad át néhány…..
Valószínűleg a sajtó napokig a bajai megismételt időközivel fog foglalkozni, aminek valós tétje semmi, szimbolikus jelentősége viszont annál inkább van. A magam részéről nem szeretnék mély okfejtésbe kezdeni, szerintem az egész utaztatós, negatívkampányos, egymást kamerázós, gulyásfőzős cirkusz…..
Azt ismeritek, amikor Egervári Sándor és Sylvester Stallone összecsapnak a nácikkal teletömött MTK-stadionban? Mert mi nem ismertük, úgyhogy nagyot néztünk. A futballokos Orbán Viktorral ellentétben sajnos be kell vallanunk: mind Zsigmond, mind Péterfy csak egyszerű futballhülye,…..
rezvez 2013.10.13 17:28:40
@Bloodscalp:
Azt mindig elmondják, hogy ha "Mi nyerünk, a mostani kormány nem lop tovább". Azt nem, hogy ők sem.
(ez sem igaz, mert lopnak tovább a bennfentesek, csak sakkban tartják egymást).
Az interneten élve az ember kénytelen állandóan a gyanúperrel élni, hogy bármikor átverhetik. Most nem is azokról az „én lenni nigériai dollármilliárdos olajmágnás özvegye, akarni adni neked 10 millió dollár, mert te szép" típusú levelekre gondolunk, hanem az olyasmire, mint…..
rezvez 2013.10.12 09:21:25
@Most hogy fog csalni a fidesz a bajai választáson?:

De rég láttalak. Hiánypótló a hozzászólásod.
Sok helyre bemásoltad már?
rezvez 2013.10.12 11:45:13
@Kivancsi:
A lakberendezőre szánnak pénzt, cigány csak az aranyra.

(A kollgiumban volt két iraki gyerek (kb 1976-77). Nagyon jól beszéltek magyarul. Egyszer megkérdeztem tőlük, hogy arabok vagytok? Erre azt felelte az egyik:
Ne sértegess, mi kurdok vagyunk, az arabok ugyanolyan semmirevaló népség, mint nálatok a cigányok.)
rezvez 2013.10.12 17:45:56
@Valóraváltógép:
Az ember már csak ilyen, ami nagyobb nyomot hagy benne, arra emlékszik. Azt mondják, (elhiszem) az osztrákoknál ki volt írva: Magyar, ne lopj. Gondolom, nem írták volna ki, ha csak egyszer-kétszer fordul elő.
Az Európai Emberi Jogi Bíróság csütörtöki ítéletét – a bepereltetés és feljelentetés veszélyének tudatában írva mindezt – önérzetes Papcsák Ferenc bizonyára üdvözölné, mi azonban le vagyunk döbbenve. A döntés egy népszerű észt hírportál kérelme nyomán…..
Hegedűs Zsuzsa szociológus Orbán Viktor miniszterelnök főtanácsadója 2010. júliusa óta, havi 1 millió forintért. Tanácsadói szerződése szerint társadalmi felzárkóztatással, a társadalmi konfliktusok kezelésével, illetve az ezek megoldására szolgáló stratégiák…..
WC-t mindenkinek magának kell vinnie, az indexeseket még a megyébe sem engedik be, Heller Ágnes Brazzers casting videózása pedig nyilvános lesz. A nagy sikerrre való tekintettel liberál-baloldali viasz bábuk, muppet-figurák és kitömött ex-miniszterelnökök helyett élő…..
rezvez 2013.06.26 18:07:49
@Rendíthetetlen Álamkatona:
Én meg a Kabarécsütörtök helyett hallgattam Bolgárúr műsorát, de sajnos nálunk már nem fogható.
Kettős Mérce Ellopott ország! 2013.04.27 13:10:11
Az elmúlt három napban egy olyan folyamatot követhettünk végig a médiában, amire nem volt példa még az országban. A dohánytrafikok újraelosztása és feltőkésítése csak az olajügyekhez fogható eredeti tőkefelhalmozás, de az, ahogy ez a nyilvánosság előtt zajlik, majdnemhogy…..
A kicsiny heves-megyei település több ízben kitűnt már környezetéből, legyen az a szélsőjobboldali erők és a TASZ általi megszállás, a Jobbik választási győzelme és most ez a szimbolikus esemény. Gyöngyöspatán már volt szerencsém járni és jelzőrendszerem tagját képezte…..
Az Országos Mentőszolgálat vezetése által képviselt értékrendet, (szakmaiságot) szakmaiatlanságot, a valaha méltán híres szervezet aggasztó szakmai hanyatlását hosszú ideje, több fórumon elemzik. Az elmúlt napok eseményei újabb olajat öntöttek a tűzre, mert ugyan az OMSZ…..
Libertarian Megfagyott a vízfej 2013.03.15 18:21:43
Különleges alkalom lett 2013. március 15. Történt ugyanis, hogy hó esett. Sok és hirtelen, ami itt tökéletesen megfelelő indok arra, hogy az országban katasztrófahelyzet alakuljon ki. Százak, ezrek ragadtak az úton autóban, buszon, vonaton, településeket zárt el a hó, sok helyen…..
rezvez 2013.03.16 14:16:32
"A Jediot Áháronot hírportálon megjelent magyarországi tudósítást Izraelből és máshonnan sokan kommentálták, ezekből válogattunk:
A beszámoló szerint több ezer ember van ott a hó fogságában, de csak az izraeliek várják el a különleges bánásmódot. (NLO, Aelia Capitolina)
Ki érdekel ez? Fölhívják a nagykövetet, a konzult. Az isten szerelmére, itt egy szokványos esetről van szó, s nem pedig valamilyen nemzetközi incidensről. Elegem van belőletek, elkényeztetett emberek vagytok. (Odéd, Kanada)
Rajtuk kívül is vannak még zsidó turisták Magyarországon, abban az antiszemita országban. Felőlem ott rohadjanak meg, ahol vannak! (Benita Aser, Gabon)
Addig ne utazzunk Magyarországra, amíg hatalmon van a jelenlegi antiszemita kormány! (Tomy Szekely)
Hol van ilyenkor az izraeli légierő? Netanjáhu miért nem tesz semmit? (Nostredamus)
Micsoda? Még nem indították útnak az izraeli hadsereget, hogy kimentse őket? (Név nélkül)
Izraeli pofátlanság. Miért nem menti ki őket a külügyminisztérium? Na miért nem? Több száz jármű van ott a hó fogságában, köztük az izraeliek autóbusza is. Egyéni turistaútra utaztak, akkor mit akarnak? A nagykövet küldjön értük helikoptert? (Járon)
Amint azt már megszokhattuk: a több ezer elakadt ember közül csak az izraeliek sírnak. (Abi Dzserba)
Ausztria és Magyarország minden tekintetben harmadik világbeli ország. (Éjál)
Éppen most beszéltem telefonon Bibivel, s már küldöm is a helikoptert, hogy kimentsen benneteket onnan. (Név nélkül)
Magyarország képtelen gondoskodni az állampolgárok biztonságáról? Barátaim, hát mi folyik itt, egy harmadik világbeli országról van szó? (név nélkül)
Épeszű ember nem fut maratonit kánikulában, mint ahogyan nem kel útra hóviharban (Fredy)
Hering József – Kuruc.info "

További részletek:
kuruc.info/r/8/109386/#ixzz2NhyearHt
rezvez 2013.03.16 14:17:52
rezvez 2013.03.16 14:46:03
@regress:
Én csak idemásoltam, mindenki ízlése szerint értékel.
A negyedik alkotmány-módosítás a diplomáciában is nagy port kavart: Kövér Lászlót nem fogadja a bajor parlament keresztényszociális elnöke, Angela Merkel közös sajtótájékoztatóján Áder Jánossal kifejtette aggodalmát a kormány lépéseivel kapcsolatban, Erzsébet királynő…..
Jobbegyenes Jogodban áll elégni 2013.03.13 10:31:46
"Három héten belül 5, azaz öt alkalommal gyújtották fel a VIII. kerület Baross téri aluljárót a hajléktalanok, mindannyiszor a tűzoltóság egy vagy több járművel felvonulva tudta eloltani a tüzet" - idézett az index egy tér közelében lakót a minap. A rövid anyagból kiderül,…..
benyóblog Victor Ponta nem hülye 2013.03.09 16:13:42
Victor Ponta, Románia szocialista(-populista) miniszterelnöke ugyan nem volt képes megírni egy szakdolgozatot, a politikához azonban konyít: pontosan tudja, hogy miért válhat előnyére az, hogy szombaton részt vett Mesterházy Attila és az MSZP évértékelő (valójában választási…..
rezvez 2013.03.10 15:52:15
@12 évenkénti választást tervez a fidesz!!:
Szia éjjeliőr! Látom délutános vagy. Megkezdődött a másolgatás? Van ahová kétszer is sikerült ugyanazt! :)
A Tárki új elemzésében olvasható adatok szerint a jövedelmi egyenlőtlenséget mérő Gini-index 2012-ben 29,3-ra emelkedett a 2009-es 27,2-ről Magyarországon. A gazdagok aránya 2000-ben 9 százalék volt, ez 2012-re 8 százalékra esett, a felső középosztály mérete 2 százalékkal, 27…..
rezvez 2013.03.09 17:01:00
@antiforradalmár: "2014-ben nagyot fog bukni fog ez a tetü banda!"
Szóval azt mondod, megint a Fidesz nyer?
rezvez 2013.03.09 17:09:18
@Az igazi sztrovacsek: "...a Bányászok Érdekvédelmi Kulturális Egyesületének volt alelnöke..." :
" Meg kell állítani ezt a szemét, mocskos bandát, mert elveszíted a gyermekedet, az életedet, éhen döglesz” – ordította a volt bányász indulatosan."

Most képzeljétek, ha nem a kulturális egyesület alelnöke lett volna. :))))))))))
Vatikánban felszállt a kénes, néhol szalontüdős füst. A svájci gárdistának öltözött, átfésült sisakú Pajor Tamás közölte a jó hírt a média képviselőivel. „Megvan az első magyar pápa, halleluja! Ünnepeljük együtt Németh Sándort, azaz MLM. Alexandroszt, az első…..
Felmentettek. A Kaposvári Törvényszék dr. Ifkovics Béla hadbíró ezredes vezette katonai tanács - egyéves tárgyalássorozatot követően - a „Tábornok per” néven elhíresült büntetőügyben a 17 vádlottból 15-öt bűncselekmény, vagy bizonyítottság hiányában felmentett. A…..
rezvez 2013.03.03 12:24:39
@fidesz = népirtó csőcselék:
Sokat emeltél a hozzászólások színvonalán!
rezvez 2013.03.03 12:42:27
@Viszkisdoboz: "Börtönbe zárásom sokkal inkább összefüggésben van Polt Péter legfőbb ügyésszé választásával, mint a roma gyilkosságokkal."
De ebből egy kívülállónak miért kellene azt a következtetést levonni, hogy Polt Péter a gonosz ember és nem az elődje érdekeltségei miatt nem lehetett ebből ügy?
Ezzel nem azt mondom, hogy ön biztos bűnös, de nem következik az ártatlansága sem.
rezvez 2013.03.03 14:05:30
@fidesz = népirtó csőcselék: "Utána meg jöttek azok a perek, amelyek nagy része tudtommal bizonyítottság, bűncselekmény stb. hiányában felmentéssel értek véget."
Most is azt mondják, hogy a Fidesz szétlop mindent. Nyugodj meg, ha kormányváltás lesz, a Fideszből sem fog senki börtönbe kerülni.