Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JP

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A "Rettenet" nem az epizód minősítése, hanem az angol Let it Be epizódcím magyar verziója, csókoltatom a fordítót innen is. Lássuk mi is történt a betegekkel ritkábban, magánéletükkel annál inkább foglalkozó orvosok/medikusok/rezidensek életében ezen a héten! Shep…..
A viccmagyarázásnál nincs hülyébb műfaj, úgyhogy rövid leszek. Orosz József beszerzett egy relativizálógépet. Ez úgy működik, hogy mondjuk beírom, hogy holokauszt, aztán kiadja, hogy utolsó mohikán, vagy valami hasonló, de egészen kis hülyeségeket is be lehet ütni, például,…..
A Pokolbéli víg napjaimból azért elég sok minden kiderült. Például, hogy mit is csinált Faludy a marokkói fiúkkal az afrikai homokban. Az utóbbi években ráadásul több irodalmi elemzés, esszé jelent meg, amiben konkrétan leírják, hogy mit is gondolt a költő a férfiakról. És persze a külföldi lapokban…..
w Postabontó - A tehetetlen halott 2006.11.07 04:14:00
Gondoltam, 1956 majd biztos kiveri megint a balhét, jön ezer mail, hogy jaj de mekkora nemmagyar maga, rohattkomonista, ávósgyurcsányista, apróantal, 'raus. Ehhez képest roppant meglepetés, hogy a valóban rengeteg levél legalább nyolcvan százaléka pozitív és egyetértő. Ilyen még…..
w Rágd a szájat, elvtárs! 2006.11.07 19:48:00
Bulvár, eh? Felszínesség meg egyszerűsítés? Vannak jó elvtársak sokan, akiknek tele van már a tökük az egyrészt-másrészttel. Az egykutyázással meg az ojjektivitás báránybőrébe bújtatott reakcióval. Íme egy olvasói észrevétel a Népszabadságból. Igaz, hogy szombati, de…..
A South Park alkotóiról sok mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy tisztelnének bármit is. Hirtelen nem jut eszembe senki és semmi, aki nem kapta volna meg a magáét tőlük, Jézustól Hitlerig, a zsidóktól az arabokig ütnek-vágnak mindenkit, joggal persze, mert a baromság az…..
Bejött az ősz, színesedik a lombozat meg a sajtópaletta: immár van bazmegolós-beszívott-hülyecsávós pinamagazinunk, a Maxim. A sajátos világreceptnek megfelelően pinaszegény pinamagzin lightról van persze szó, az egyéb hozzávalók közül azonban a Kretén magazin, a Dumb és…..
Ha már a férfiakat összegyűjtöttük, legyenek egy csokorban a nők is. Mert a magyar asszonyok és lányok bizony különösen sokat törődnek külsőjükkel, és a sok csinosítás és fésülködés bizony meg is látszik. A hülyén kopaszodáson kívül ennek megfelelően fel is…..
Jó fej ez a Galamb, elmegy Amerikába, interjút készít az '56-os magyarokkal, aztán a következő interjúalannyal visszaellenőrizteti, amit az előző mondott. Jó húzás. Jó bunkó húzás. Van ez a Route 56, az én ötvenhatom című útifilm, vagy mi, amiben Galamb az USÁ-ban élő…..
comment:com Jóvátenné a Strabag 2006.10.26 14:11:00
Mit tegyünk, ha felmerül a gyanú, hogy a kommunisták és a liberalista-kozmopoliták zsebeit is megtömtük, de nagyon? Tömjünk pénzt a mélymagyar konzervatívok kacagányába is, akkor mindenki úgy meglepődik, hogy annyit sem tud mondani megdöbbenésében, hogy Strabag. Ezt tette az…..
Mielőtt maga a hír jönne, tisztázzuk, hogy a transzneműek se nem hermafroditák, se nem transzvesztiták. Ők olyan férfiak, akik nőnek érzik magukat, illetve olyan nők, akik meg férfinak. A New York-i közlekedési vállalat tehát úgy döntött, hogy ezentúl a transznemű utasok…..
Subba Ikertornyok – Darth Péter 2006.10.25 14:43:00
Darth Vader maszk nélkül és Gergényi Péter, Budapest főrendőre. Két dolog biztos: Vader nagyúr tutira jobban tudna tömeget tud oszlatni, és nem lennénk meglepve ha kiderülne, Gergényi fia a másik oldalon harcol...
JP 2006.10.25 16:13:11
A választás rendje elleni bűncselekmény fogalmilag is kizárt, a hűtlen kezelés nem áll meg, a visszaélés közérdekű adattal gyanúja viszont elvileg, számos körülmény beigazolódása esetén felmerülhet - az Index Tóth Mihály büntetőjogász professzort, a pécsi egyetem…..
A Zugügyvéd talált egy érdekes jogesetet (EBH2004. 1162) a tüntetések feloszlatásával kapcsolatban. A jogeset szerint a rendőrség és a szétzavart tüntetők közötti jogviszony közigazgatási jogviszony.  A feloszlatásról a rendőrség az ügy természeténél fogva nem hozhat…..
Az iraki háborút az amerikai művészvilág értelmesebbik fele (nem a Charlton Heston és Ted Nugent féle fegyvermániások) már az első perctől kezdve ostorozza, mindenki, mindenhol beszólt már ifj. Bokor Györgynek és barátainak, és most a Simpsons is beállt a sorba. A november…..
Subba Random kínzó kérdés 2006.10.24 14:30:00
Nem tudja valaki, hogy ebbe a szerencsétlen magyar Rém rendes családba miért nem tudtak egy jó nőt castingolni a nagylány szerepére? Ha az amerikai verzióban egy lepukkant ribi volt, akkor nekünk miért elég egy ilyen csintalan fruska?..
comment:com Nincs Szupermozi 2006.10.23 19:44:00
Meglepő módon a két kereskedelmi csatorna tudósításokkal jelentkezik folyamatosan. Az RTL Klubon például elmarad a Szupermozi a rendkívüli események miatt. Ez egyébként normál esetben nem lenne hír, de az elmúlt hónapokban - kezdve augusztus húsztól - láttuk, hogy a kereskedelmi…..
JP 2006.10.23 20:48:44
Miközben újra dübörög a banda/csőcselék/megbántott magyarság/játéktehénhez imádkozó pogánysereg a budapesti utcákon, tankokat köt el, és sorozatvetővel lövik őket a rendőrök, a három közszolgálati adó kizárólag az állami ünnepséget közvetíti. Zúgnak a…..
Csintalan szerint leégett volna a HírTv nélkül a Szabadság téri székház szeptemberben. Majd mellékesen megjegyzi, hogy azért küldik el a rendőrök most a tévéseket a tömegoszlatás helyszínéről, mert olyan dolgot művelnének, amit nem akarnak megmutatni a világnak. Mindezt…..
JP 2006.10.23 20:16:13
comment:com Lenni vagy nem tudni 2006.10.21 08:14:00
A Boradcasting and Cable site érdekes írást közölt múlt héten, melyből kiderül, hogy a sürgősségi osztályra férfi paciensek sokkal nagyobb számban érkeznek egy-egy sporteseményt követően, mint máskor. Nem azokra gondoltak a cikkben, akik egy UTE-FTC meccs után baseballütővel…..
JP 2006.10.21 09:00:30
Péntek van, mindenkinek javaslom a kocsmázást, de a tévéfüggőknek hiába beszél az ember. A Duna Tv 19.00 órától mutatja meg nekünk, hogy a magyar bajnok DVSC mire megy Csank mester Diósgyőre ellen, szerintünk nagy pénzzel ne fogadjon senki vendéggyőzelemre. A kertévék…..
Az október 23-i állami ünnepség miatt némi bizonytalanság lengi körbe a Kossuth téri demonstrációkat. Napokig beszédek, és ami még fontosabb, nemzeti érzelmű nóták nélkül maradhatunk. Matató ujjunkat a nemzeti rockzene ütőerére helyeztük, és összeállítottuk…..
JP 2006.10.19 20:11:17
A kicsi szép, tartja a mondás, és én azt gondolom, hogy a kis hülyeség is szép, főleg, ha egy frakcióvezető mondja a Mokkában, aki mégsem egy házmester, aki hólapátolás közben, dekkel a szájában dörmög ökörségeket. A mai Mokkában Pásztor Tibor az MSZP V. kerületi…..
Jézus az egyik legjobb brand, a Mel Gibson Passiója vagy Dan Brown könyve is erre játszik rá: az embereknek szükségük van arra, hogy elmagyarázzák számukra, ki volt Jézus. A hamburgerektől elhízott Jézus 2.0 egy szexgép, aki medencetisztításból él. A torinói leplen található…..
JP 2006.10.16 14:17:14