Regisztráció Blogot indítok
Adatok
batboy

0 bejegyzést írt és 416 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma van az új Mad Max-film hazai premierje, a szaksajtó éppen hanyattesett tőle, ezen fellelkesülve kaptok egy toplistát, mint az Avengers-filmnél. Ugye jön majd ősszel az új Mad Max-játék is, addig is itt van tíz fasza játék vagy játéksorozat időrendben, ami valamilyen szempontból…..
batboy 2015.05.22 14:24:54
aeon flux boba fett mozi? 2015.05.05 08:59:00
Azt már ugye tudjuk, hogy az első önálló Star Wars-antológiamozi a Rogue One lesz Gareth Edwards rendezésében, amelyben a Halálcsillag tervrajzaiért folyik majd az élet-halál harc. A 2018-ra tervezett második moziról viszont eddig csak annyit tudtunk meg, hogy éppen a napokban…..
batboy 2015.05.05 09:43:00
@Zalaba_Ferenc: váháhá! igen :D
batboy 2015.05.05 09:47:59
@Zalaba_Ferenc: némi szolárium után, jah. :) Baba Fett.
batboy 2015.05.05 10:13:23
@clive.: mondasz valamit...Jango Fett film engem is jobban érdekelne :)
Időközben megérkezett a tegnapi Vanity Fair címlap HD-változata is, vele együtt pedig egy kis videó, amelyben újabb titkokról - illetve eddig legfeljebb pletykaszinten terjedő hírekről - hull le a lepel. Nyilvánvaló, hogy ez sokaknak spoileres lehet, úgyhogy kattintás saját…..
David Ayer és a DC folytatja a csöpögtetést (vagy inkább csipogtatást), hiszen a múltkori derült égből Joker-képek után most majdnem az egész csapatot kapta lencsevégre a rendező. Itt van Slipknot (Adam Beach), Captain Boomerang (Jai Courtney), Enchantress (Cara Delevingne), Rick Flagg (Joel…..
A nyári szezon egyből legnagyobb aduját prezentálta, és a Bosszúállók: Ultron kora oda is pörkölt a kasszáknak nyitányával, ami rekordot ugyanakkor nem hozott. > új filmekHárom éve már, hogy a Bosszúállók egyetlen hétvége leforgása alatt több mint 200 millió dollárt…..
A Mad Max - A harag útja teljes járműparkjáról közzétett fényképalbum még az olyan, az automobilok témakörében analfabéta kivétel számára is gyönyörűséget okoz, aki azt sem tudja, melyik pedálnak mi a neve. Mielőtt átcsapnánk lírai és/vagy posztapokaliptikus…..
(A filmet Bécsben láttam, eredeti nyelven, 3D-ben. A kritika spoilermentes, teljes terjedelmében az IGN-en olvasható, és lesz majd saját, teljes szerkesztőségi kritikánk a hazai bemutató hetében, amely két hét múlva esedékes.)  Másfél milliárd dollár, haver. Másfél milliárd. Ennyi dellát szállított…..
batboy 2015.04.24 11:06:52
@Zalaba_Ferenc: ha igaz amit most olvastam az Ant-Manről, ez az utózönge egyben előzönge is lesz.

a kulcsszó: retcon :D
A Fox kidobott pár új képet, köztük Doomét. Azt hiszem, sajnos beigazolódik, amit már az előtörténetét olvasva sejtettem, és amire a legutóbbi trailer ráerősített: megvan nálam a film első gyenge pontja. ..
The Lazarus Effect címmel a Pandora-trilógia középső részeként, még 1983-ban jelent meg Frank Herbertnek egy sci-fi regénye, ami tudtommal magyarul azóta sem olvasható, de ennek a könyvnek a véletlen címegyezést leszámítva semmi köze sincs David Gelb játékfilmes rendezői…..
Kamu vagy sem a következő, engedély nélkül netre került, állítólagos részlet, aki egy kicsit is rajongónak érzi magát, gyorsan nézze meg a borzalmas minőségű fél percet, mielőtt a stúdió leszedeti! "Tell me, do you bleed? You will..." Szegény Batfleck, csoda, hogy berekedt és…..
A T5 új trailere megmutatja, ahogy a T-800 két generációja összecsap, illetve felfedi a sztori egy eddig nem ismert és fontos elemét: esélyes, hogy a SPOILERES csavar miatt többen fognak blaszfémiát sikítani, mint elégedetten csettinteni. Azt legalább már tudjuk, miért nyomják…..
Nagyjából mindent tudunk, amit tudni kell, már csak egy kis mozgóképes ízelítő hiányzott a második évadból. Most ezt is kipipálhatjuk. Parancsoljatok... ..
batboy 2015.04.09 23:05:34
Bár az új hatrészes évad bemutatási dátuma egyelőre még csak tipp, David Duchovny tegnap este a Late Show With David Letterman vendége volt, és arra a kérdésre, miszerint ki fog vele és Gillian Andersonnal tartani a sorozat folytatásában, a következőt válaszolta: "Mitch Pileggi,…..
aeon flux bruce willis 60 2015.03.29 12:40:00
Éppen tíz napja annak, hogy az egyik kedvenc szupersztárunk, Bruce Willis betöltötte hatvanadik életévét. Gazdag volt ez a hat évtized, és mindenekelőtt mozgalmas. Végignézhettük, hogy lesz a nyugat-német csecsemőből simlis, egy fehér trikós akcióhős, a lecsúszott zsaru…..
aeon flux trailer: maggie (2015) 2015.03.25 14:41:50
Eredetileg a tavalyi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon mutatták volna be Henry Hobson posztapokaliptikus horror-drámáját, de végül csak most áprilisban lesz a premierje a Tribeca Filmfesztiválon, majd májustól már a tengerentúli mozik is vetítik. Az akcióhős Arnold…..
batboy 2015.03.25 21:27:21
A T5 jelenetfotóiból kiderül (a másodikért az elolvasomra, a nagyobb változatokért a képekre klikk), hogy az ellenállás vezetője és SPOILER! az apukája nemcsak a futásban tehetségesek, de az ég elszánt, kitágult orrcimpájú kémleléséhez egyaránt kiválóan értenek.…..
batboy 2015.03.25 21:22:29
@Repce Manó: nah ez egy értelmes kérdés! több egyéb szempont mellett emiatt is tartom a Salvation-t a leghűbb folytatásnak!
Tizenhárom év telt el azóta, hogy véget ért a kilenc évadot megért "egész világ kedvence" X-akták, de a sorozat rajongói ismét örülhetnek: a folytatási láz Mulder (David Duchovny) és Scully (Gillian Anderson) kalandjait is elérte. A páros hamarosan, egy hat részes sorozat…..
batboy 2015.03.24 21:46:56
Február elején kezdtem el újra az elejétől, ezúttal angolul, mert bár komáltam a régi szinkront kíváncsi voltam az eredeti szövegre. Mondanom sem kell hogy sok poén csak angolul jön át.

arra emlékszem hogy a tévében annakidején kb a harmadik évad végéig toltam, utána egy erős életmódváltás miatt a tévé kikerült az életemből, így a sorozat is abbamaradt. Köszönőviszonyuk az Intercomos VHS-eken megjelent összevont mítoszepizódokon keresztül megmaradt, de hát az csak a jéghegy csúcsa mint tudjuk.

Az első évadra megdöbbentően emlékszem, akkor éltem a generációs évtizedem végét, így azok rakódtak le legjobban. a harmadik évad végénél járok és itt már bizony akadnak fehér foltok, de az igazi izgalom még csak most kezdődik. viszont a Darin Morgan által írt humoros részek egytől-egyig fantasztikusak.

nem bírtam ki és belenéztem a kilencedik évad egyik részének az elejébe, ahol már a főcím is más. Duchovny helyett a T-1000-es néz vissza, a női vonalat pedig Scully mellett a szexi gonosz mostohára emlékeztető Annabeth Gish képviseli.

az amúgy végül a saját titokzatosságába fulladt mítosz vonalat most wikipédiás magyarázatokkal követem, és mindenkinek csak ajánlani tudom az alábbi két entryt:

innentől SPOILER!!!

en.m.wikipedia.org/wiki/The_X-Files_Mythology
en.m.wikipedia.org/wiki/Colonist_(The_X-Files)

Carter azt nyilatkozta, hogy az új széria a korábbi sorozat elvarratlan szálait folytatja. Ehhez nagyon sok sikert kívánok, mert azok gyakorlatilag a fenti olvasmányok fényében is csak nehezen értelmezhetőek. Az átlagnéző nem fog emlékezni arra, hogy mi lett az Árnyékkormánnyal, hogy 2012-ben kolonizálják a Földet és hogy mi is volt pontosan a helyzet ezekkel a Szuperkatonákkal.
A Hot Pursuit posztereinek színei és fényei a címnek megfelelően perzselő( hatást kelten)ek: a duó tagjainak a két szólóplakátját beljebb lelitek, persze mindháromból van nagyobb változat. ..
batboy 2015.03.20 23:29:46
@doggfather: igen, pontosan van pozícionálva a cím a poszteren.

Vergara a Hot és Kanálfej a Pursuit
Bejelentették Gareth Edwards (Monsters, Godzilla) önálló, a fősodorbeli cselekménytől független Star Wars spinoffjának címét: az alkotás Rogue One-ként fog a mozikba kerülni 2016. december 16-án, a forgatást idén nyáron kezdik Londonban. A forgatókönyvet az Egy fiúról…..
A Netflix nem a levegőbe beszélt, ez tényleg nem gyerekfilm lesz. Íme a második, komoran hangulatos trailer: ..
batboy 2015.03.11 14:27:05
@Németh Barna: a karakter erejének és történeteinek ismeretében távolról sem irreálisak az elvárásaim:
www.fridaynightreviews.com/uploads/4/1/0/7/41074011/1996943_orig.jpg

nyilván én sem várnám el, hogy minden rész 30 millióból készüljön, de a karaktépítős-beszélgetős epizódok mellé nem low-scale fenyegetéseket kell majd társítani, hanem olyanokat, amik indokolják a grand-scale karaktert. a patikai mérlegen kimért szerény effektusok viszont másra nem alkalmasak.

vannak figurák akiknek a tévé, mint médium csak a legkisebb szeletét tudja átadni. Ez egyszer-kétszer még nekem is érdekes is lehet, az országos csatornát nézők híg többségének pedig akár évekig is.
batboy 2015.03.11 14:58:56
@Németh Barna: azért fáj ez nekem, mert nagyon bírom a Supergirlt és ezzel a tévézéssel egész egyszerűen aprópénzre váltják. bár szerintem a Daredevil is megérne egy mozifilmet, de látom a koncepciót hogy miért lett tévére alkalmazva és ezt nemcsak el tudom fogadni, de kifejezetten örülök is neki. a Marvel tisztán látja, hogy melyik figurája melyik médiumra lenne a legalkalmasabb, míg a Warner-DC-nél ez a tisztánlátás alá van rendelve a licenszelés nagyétvágyú istenének.
batboy 2015.03.11 21:02:03
@Németh Barna: szerintem a DC-nél még meg is lenne a szándék, csak sajnos addig látnak és arra néznek ameddig és amerre a Warner engedi. Ez a hátránya ha nem volt saját stúdiód, hanem csak úgy egyszerűen bekapott egy.
A Warner Bros. Television közzétette Superman unokahúgáról az első hivatalos fotókat, egy portrét és egy egész alakosat. Mindkettő kattintásra nő, a másodikat a lapozást követően láthatjátok. Melissa Benoist (Whiplash) ezt a rucit fogja Kara Zor-Elként (földi nevén Kara…..
A nagy kozmikus mérleg egyensúlyba állításához a jó pasit csinos hölgynek, a gonosztevőt hősnőnek kell követnie. Aki a korábbi fotót egy vállrándítással elintézte, és még mindig kételkedik Gald Gadot Wonder Woman eljátszásához szükséges fizikai alkalmasságában, az…..
Ugye először volt az, hogy Neill Blomkamp mégsem csinálhat Alien-mozit, aztán meg az, hogy mégis. Ezután kijelentette, hogy volt az Alien, aztán az Aliens, majd az ő filmje. Lett is közfelháborodás, hogy csak úgy el akar törölni két epizódot, mire Blomkamp meghátrált, mondván ő…..
batboy 2015.03.01 00:06:53
tisztázzunk valamit: Sigourney Weaver le akarta zárni a karaktert, így az Alien 3-ban megírták a halálát. Aztán elkészített egy negyedik filmet, amiben lezárta a karaktert azzal, hogy visszatért a Földre. Erre most közli, hogy a karakter a levegőben lógva lett hagyva, így elkelne egy méltó lezárás, egy ki-tudja-mikor játszódó filmben.

zseniális! át is lehetne nevezni az Alien filmeket:
Ellen Ripley's Serial Close Space Adventure
(featuring the acid band, Aliens)

@Zalaba_Ferenc: az Alienre és az Aliensre hajazó filmek ötlete olyan rosszul hangzik, mint amennyire jól cseng elsőre.

The beast is done. Cooked. biztos sokan fognak még egyszer elfehéredett körömmel és szederjes ajkakkal izgulni az Idegen elképesztő életciklusain (nem). ki kell tehát találni valami MŰKÖDŐ újdonságot, ami viszont sokkal nehezebb mint azt hinnénk. de ha sikerül is, akkor még rá kell tenni az állig felfegyverzett, de tökéletesen alkalmatlan űrkommandósokat, a diszfunkcionális családot, az anya-anya rivalizálást, stb.

Sok szerencsét Blomkamp!
batboy 2015.03.01 12:43:14
@Bence Gerhardt: aláírom én is. egyik verzió sem szimpatikus.
Bár a Terminator Genisys premierjére még több hónapot kell várni, a Paramount már tavaly bejelentette a két folytatás bemutatási időpontját: az új trilógia második része 2017. május 19-én, a tervezett harmadik film pedig 2018. június 29-én kerül a mozikba. Az azonban újdonság,…..
Még több mint egy év van hátra Batman és Superman első összefeszüléséig, és az első előzetes bemutatója még mindig várat magára (pletykálták már A hobbit elé, aztán a Jupiter felemelkedése kísérőjeként /ez a film tuti jól járt volna vele/), és a népek zúgolódnak. Ezt…..
batboy 2015.02.21 10:16:15
@hesgotcancer: jaja...én is gyanakszom hogy Snyder össze akarja hozni a világ első 200 millió dolláros fekete-fehér filmjét :D