Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jose"KILLER"Mendez

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy hívni volt szokás, az olasz csődör ma töltötte be a 70-et, és ennél jobb alkalmunk aligha akad szemügyre venni, mely filmjei voltak leginkább a magyar mozinézők ínyére. Leginkább? Hiszen a '90-es évek végéig minden megmozdulására tódultunk. Rambótól ugyan megkíméltek minket, de számos korai…..
Jose"KILLER"Mendez 2016.07.06 22:52:21
Itt hamarosan Posta nyílik – hirdeti egy önkormányzati logóval ellátott szakadt molinó lassan két éve Havanna közepén a Barta Lajos utcában. A legutóbbi önkormányzati választás hajrájában a havannai körzet elvesztésétől tartó Ughy Attila polgármester nyilvánosan megígérte, hogy teljesíti az egyik…..
Biztosan sokan tudják, hogy a DVSC labdarúgócsapatának indulója a Piros-fehér című Tankcsapda dal volt, melyet a zenekar nemcsak debreceni kötődése miatt írt a labdarúgócsapatnak, hanem mert maguk is nagy szurkolói voltak a klubnak. Nos, a zenekar úgy döntött, hogy jöjjön valami új, valami friss és…..
Gigantikus felhőkarcolók, víz alatti városok, 3D-s nyomtatóval alkotott otthonok. 100 év múlva ez lesz a valóság – derül ki egy jövővel foglalkozó új kutatásból...
Hosszabb kihagyás után ismét itt vagyok. Köszönöm a türelmeteket, mostantól ha nem is minden nap, de újra jönnek majd a posztok. Sok érdekességet gyűjtöttem össze az utóbbi hetekben, kezdjük mindjárt egy ritkasággal, a német Quelle csomagküldő szolgálat őszi-téli katalógusával...
Jose"KILLER"Mendez 2016.01.29 22:37:53
@Brusi: Igen az nekem is feltűnt, hogy a kedvenc oldalaim ,eleinte ugye a játék, majd a híradástechnika és a női fehérnemű, itt erősen hiányos vagy teljesen hiányzik. De ha jól megnézzük ez csak egy 78 oldalnyi töredék katalógus.Nem tudom ,hányféle létezett. Nekünk volt egy --emlékeim szerint-- telefonkönyv méretű. Úgy kb 4-500 oldalas!
 Magyarország 1965 óta minden évben nevez filmet a Legjobb idegennyelvű film Oscar-díjára; ettől hosszabb töretlen nevezés-szériája csak Franciaországnak van. A franciák csak ebben a kategóriában 12-szer nyertek (ezek kívül van rendezői, színészi, dokumentumfilmes, sőt, A némafilmes óta Legjobb…..
Jose"KILLER"Mendez 2016.01.24 11:06:38
@Tökönrúgott Feleségek: Én akkoriban egy könyvnagykereskedésben dolgoztam, és Kertész Imre könyvet a kutya nem keresett. A Nobel díj után persze húszasával vitték (viszonteladók!) és verekedtek az utolsó példányokért. Közben Kertész Ákos is nagyon menő lett. :) De sokaktól halottam, hogy megveszik a Sorstalanságot ,mert nyert és most erről beszélnek, de elajándékozták, vagy felkerült a polcra és csak kevesen olvasták el.
Nehéz a vígjátékok elé bármiféle épkézláb bevezetőt írni, hiszen annyira nagy merítésű, sokrétű műfajról van szó – aminek a lényege mégis baromi könnyen megfogható. Persze, lehetne ilyenekkel dobálózni hogy ritkán jelölik őket Oscarra és az év végi, meg egyéb összesítő toplistákon sem tűnnek fel…..
Amikor a Disney megvette a Lucasfilmet és vele a birtokába jutott minden idők legértékesebb sorozata, az internetet elárasztották a mémek, melyekben az egeres cég rajzfilmhősei eluralták a Star Wars univerzumot. A poénok mögötti aggodalmon sokan osztoztak, pedig nem attól kellett volna félni, hogy a…..
Tegnap jött a hír, hogy elkezdték bontani Loránth Ervin milicistát ábrázoló szobrát, mely a Széchenyi téren állt kemény 2 napig. Nem célunk még egyet rúgni az elmúlt napig végletekig kritizált szobrászba, csupán viccesnek találtuk a külföldi oldalakon megjelent kommenteket. A…..
Jose"KILLER"Mendez 2015.10.14 11:52:43
@Bobby Newmark: Szerintem az ötlet nem rossz,csak a kivitelezés. És a képválasztás sem túl szerencsés. Egy félig zuhanásban lévő alakot nehéz szobor formában visszaadni.
Egyperces Krimi A Farkas Helga-ügy 2015.10.02 12:49:06
Ismét rendhagyó bejegyzéssel jelentkezünk, melyben ezúttal nem egy Hasfelmetsző Jack-hez hasonló sorozatgyilkosról lesz szó (erről bővebben itt), hanem egy kőkemény emberrablásról, melyre azóta is nehezen lehet megfelelő magyarázatot találni. Talán lerágott csontnak tűnhet ezt…..
Jose"KILLER"Mendez 2015.10.05 00:48:39
@Klaric: Most egy-két napja volt hír ,hogy Németországban előkerült egy nő aki 31 éve tűnt el. nol.hu/mozaik/31-ev-utan-elve-kerult-elo-egy-gyilkossag-aldozata-1565833
A végére két poénos gif video, milyen jó hangulatban vették fel a film kulcsjelenetét... ..
Eleged van a lassan vánszorgó halottakból? Rosszul vagy attól, ha egy karakter komoly és drámai történetszálat kap? Imádod, ha valami annyira szar, hogy az már jó? Akkor örvendj, mert a legócskább filmek esztétikáját tökélyre fejlesztő zombisorozat visszatért! Ha valaki…..
Ez év áprilisában a tankönyvrendelési időszak közepén kapott nyilvánosságot, hogy az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) a kísérleti tankönyvek mellett általános iskolai és középiskolai kísérleti történelmi és földrajzi atlaszokat is fejleszt. Amint az a…..
Egy valamit már most, itt az elején le kell szögezni. A The Star Wars Holiday Special nem érték. Nem is kellene róla írni semmit. Épp ezért, ez itt most a magyarázkodás helye. Ugyanis, ha van némi jelentősége, akkor az a borzasztó tévedés-mivolta. Hogy miért szükséges…..
A Metal Hammer Facebookján egy érdekes álláshirdetés jelent meg, amiben raktáros/szállító/csomagoló munkakörbe keresnek leendő munkatársat. A hirdetés teljesen rendben van a maga módján, azonban az utolsó mondatnál elkezdett forrósodni a Motörheades egérpadom: "a rock / metal…..
Szomorúan olvastam a hírekben, hogy az isteni Jack valószínűleg visszavonul a filmezéstől, mert már kezd romlani a memóriája. Nos, valójában már 2010 óta nem forgatott, tehát már egy ideje élvezi a nyugdíjas életet. Na persze, amúgy Jack-esen: kosárlabdameccsek, bulik, nők. Mit…..
Jose"KILLER"Mendez 2013.09.15 18:05:46
@angyalföldi partizán: szia! akkor összedőlt az elméletem!
Bár ez az USA-ban érvényes igazán ,ahol hatvanas IQ-ra már diplomákat osztanak, igaz nem a Yale-en!
De ne vedd a szívedre velem van a baj mert háromszor annyi vagyok mint te. Megelőzve kérdésed az IQ-m sajnos nem :).
Jose"KILLER"Mendez 2013.09.15 19:02:58
@lionking: Szevasz! Igaz a SK filmek nem túl jók, főleg a könyv után,de nekem az ÁLOMCSAPDA kimondottan tetszett. Bár könyvben a nagy kedvencem a HOLTSÁV film változata nézhetetlen! Óriási csalódás volt a letehetetlen könyv után. A Búrát elnézegetem de a könyvet még nem olvastam. Úgy tudom 11/22/63 is készül sorozatnak .Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle. Ja ez egy Jack Nicholson fórum? Az Eastwicki boszorkányok gyerekkorom egyik kedvence volt!
A Mr. Skin minden évben megválasztja az év legjobb meztelen jeleneteit, így idén is sort kerítettek rá, és ez jövőre is így lesz, nyugi, amíg van egy pár csöcs a világon és egy kamera, addig nem maradunk pőre másodlagos nemi jelleg nélkül, az kurvaisten. A filmes kategóriákról…..
Jose"KILLER"Mendez 2013.02.28 21:02:39
Majdnem a kereszteződésben várakozó motorosra borult egy kanyarodó kamion. Csupán centimétereken múlott annak a motorosnak az élete, aki egy kereszteződésben várakozott az észak-kínai Zhejiang tartományban, Linhai városban. A teherautó kanyarodás közben felborult és a pótkocsi…..