Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vidzsi

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Ascension: Chronicle of the Godslayer egy hazánkban talán kevésbé ismert stratégia-fantasy társasjáték iOS átirata. A játékot anno teljesen véletlenül találtam, nem is vagyok a téma szerelmese, de ez a játék teljesen megfogott. A tutorial segítségével percek alatt…..
A Fishlabs Galaxy on Fire sorozatra és a Deep című játékukra a Java játékok királyaként emlékezhetünk, de a kiadó érintőképernyős átiratai még mindig a top játékok közé tartoznak. Ez köszönhető a hosszú és izgalmas játékmenetnek, a kidolgozott sztorinak, a sok kis apró…..
Több mint 4 hónappal az iPhone 5 és az iOS 6 megjelenése után az evasiOn csapata sikeresen feltörte az új eszközöket. A jailbreak untethered, tehát nem kell számítógép az eszköz újraindításához. Már régóta pletykálták az érkezését, de feltehetőleg az iOS 6.1 kiadásáig…..
A mobil és tablet játékoknak az egyik legnagyobb hátránya a konzolos és PC-s társaikkal szemben, hogy kevés az olyan amit ne lehetne pár óra alatt megunni. A legtöbb játék inkább arra jó, hogy 10-20 percre elővegyük vagy ha története is van azt is hamar végig lehet játszani.…..
Lassan két éve netezek az iPademen, ezalatt megszoktam a Flash hiányát, csak nagyon ritkán zavaró, hogy nem férek hozzá bizonyos tartalmakhoz. Ezekre a szituációkra nyújt megoldást a Puffin böngésző. A Puffin a Flash tartalmakat a saját szerverein futtatja és az eredményt (képet…..
Az egyik személyes kedvencem a régi játékok egyszerűségét és a karakterfejlesztős játékok addiktivitását ötvözi nagyon szórakoztató módon. A játékban egy focistát alakítunk és haladunk a világhírnév és a luxus élet felé. A lehetőségek és az apró részletek száma…..
NapiApp Jön a 128 GB-os iPad? 2013.01.29 10:00:00
A 9to5mac.com információi szerint az Apple már készül a 128 GB-os iPad kiadására. Ez nem egy teljesen új modellt takar, csupán a negyedik generációs iPad kínálat bővülne vele. Az iPad mini esetében még nem várható a nagyobb tárhelyű modell. A hamarosan megjelenő iOS 6.1…..