Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krigintajrun

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Wachowski-testvérek új filmjében az emberiséget felsőbbrendű lények tenyésztik és kizsákmányolják... Nem, ez nem a Mátrix, hanem a Jupiter felemelkedése, melyben egy egyszerű takarítónőben (Mila Kunis) a galaxis hercegnőjére ismernek, ezért intergalaktikus riválisai úgy…..
krigintajrun 2014.09.26 00:09:02
@Kovács Erzsébet: igen, ő az :D
A legfrissebb fiataloknak szóló regény-adaptáció, vagyis Az útvesztő utat talált a közönséghez, miközben Liam Neeson fegyvere ezúttal nem szólt akkorát a Sírok közöttben, a This Is Where I Leave You című vígjáték pedig meglehetősen szürke számokat produkált. > új…..
Ha hiszitek, ha nem a 2011-es esztendőben megpróbálták útjára indítani Wonder Woman-t a televíziók képernyőjén. A pilot epizód el is készült, ám a minőséget látva az NBC csatorna végül nem rendelte be az első évadot, így szerencsétlen Adrianne Palicki dobhatta ki a kukába a…..
A hőség és az egyre fokozódó focivébé sem zavarta túlzottan a mozik forgalmát az elmúlt hétvégén, amelyen mondhatni egyetlen premier jelentkezett. Adam Sandler bármivel szép tömeget mozgat meg, és a Kavarás sem ígérkezik kivételnek, azonban a vezető pozíció második hete a…..
Nos, ha hihetünk a USA Todaynek, Superman tavalyi göncökben pompázik majd a 2016-ban érkező Batman v Superman: Dawn of Justice című filmben, melyben a "v" Zack Snyder rendező szerint azért nem "vs.", mert a film nem egyszerű "X az Y ellen" jellegű csörte lesz, hanem annál sokkal több,…..
krigintajrun 2014.07.03 13:32:16
A szezon egyik legforróbb hétvégéjét nem használták ki érdemben a forgalmazók: a két premier egyike sem produkált blockbusteri számokat, mégpedig azért, mert nem blockbuster-matériákról van szó. A Think Like a Man Too című vígjáték-folytatás elsőséget szerzett ugyan, de nem…..
aeon flux a wonder woman vajon ki? 2013.12.04 22:35:00
Nincs több "Anne Hathaway alakítja Selina Kyle-t, akiről majd a filmben kiderül hogy a Macskanő" húzás, nincs még egy "John Harrison a főgonosz akiről majd a filmben kiderül hogy Khan" manőver, Zack Snyder egyenesen lenyilatkozta: Gal Gadot alakítja majd Wonder Womant az egyelőre…..
Egy újabb ellenfélről szóló reggeli pletyka után érkezett ez a kép. Ha nem csal a szemem, Shocker itt nincs jelen, de Rhino és Green Goblin biztos ott lesznek ebben a "legnagyobb csatában". ..
krigintajrun 2013.12.01 01:37:05