Regisztráció Blogot indítok
Adatok
duwy

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor már az állatokat és gépeket se értjük máshogy: A majmok bolygója-franchise 2001-ben is a magyarul beszélő filmek szűk halmazát gyarapította (felettébb meglepő párosításokkal), aztán három éve már egy igen nagy halmazt, most meg hajjaj. Nagyon szőrös és kicsit szőrös…..
duwy 2014.07.15 20:08:19
@Zalaba_Ferenc: Ennek mi lehet az oka? Egész nap nézzük, hogy mikor lehet foglalni, de semmi. A Corvinnál már ott van.
A blog.hu szabta keretek miatt itt folytatódik gyűjtőcikkünk (az első rész fesztiválokkal, kritikusi díjakkal és a szezon más eseményeivel itt olvasható), 2013.02.25.Megkoronázandó az évet, íme az Oscar-nyertesek: hosszabb verzió, rövidebb verzió. A zenei betétekkel bőven…..
Szemlátomást Terrence Malick új filmje sem lóg ki majd a sorból, hisz a trailerben ismert arcok kóvályognak, keveset beszélnek, ugyanakkor rácsodálkoznak hol egymásra, hol a természetre. S jó eséllyel mindezt tátott szájjal nézzük majd végig. ..
A nálunk is napokon belül debütáló Argo-akció zenéje talán elhozza Alexandre Desplat rég megérdemelt Oscarját. Kattintás után még több track vár rátok. ..
Minden hátulgombolós fiú álma válik valóra Hogarth Hughes számára, mikor összebarátkozik az űrből jött, toronyház méretű Vasóriással, azonban egy ilyen paraméterekkel rendelkező kapcsolatot nem sokáig lehet eltitkolni: előbb a helybéliek kezdenek el gyanakodni, hogy valami nem…..