Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HULYE OSZ

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ott dobálóztak ezek a gyöngyszemek a youtube-os "videó válaszok" szekcióban, nem is vettem észre őket. Nagy kár lett volna, ha ezek kimaradnak! thefloorfilla nevű szerző készítette, eszméletlenül ügyelt a szájszinkronra. Mindezt a nagyszerű "Amerikai Gengszter"…..
HULYE OSZ 2008.06.04 00:04:51
Ahogy már a Dark Vampires videóm végén is mondtam, az "Ezt vedd meg" sorozatnál megtört valami. Korábban tucatszámra lehetett venni olyan játékokat, amelyek bizony megérték azt a 2000 forintot. Nagyon sok játék is jelent meg, folyamatosan bővült a választék. Aztán talán…..
Lennox megint alkotott Jobboldalt kinn van a link, amiről korábban beszéltem. Holnap majd mennek fel a százalékok, remélem a 100%-ig ..
Fire, fire, fire, fire...fuck, fuck. fuckfire :D ..
HULYE OSZ 2008.05.15 07:49:14
Lassan tényleg lehetne indítani egy külön mesterlövész blogot. Olyan oltári (ide válassz egy jelzőt) játék ez, hogy Fiti még a Gametrailersen is talált róla egy igen szórakoztató videót! Remek zene, sok bug és Butterbeant is megszállta az ördög! Valamint rengetegen…..
Na, ezt nem vártátok mi? :) Aki esetleg lemaradt volna az első, második részről, nézze meg előtte. Az alternatív viccre nagyon büszke vagyok, igaz rettentően tönkretette a hangom... Remélem tetszik nektek. 1:41-nél figyeljétek meg, ahogy a labda átszakítja a hálót.Ahogy lenni…..
Sokan kérdezték már e-mailen, hogy most akkor melyik a legrosszabb játék? Mert videóim során, már többször is elmondtam ezt a jelzőt egy-egy játékra. Nos, az az igazság, hogy Wanted Guns "időkben" tényleg azt hittem, hogy ezt nem lehet alulmúlni (vagy felülmúlni, ahogy…..
Köszönöm Gábornak a régi cikket az Italian Job-ról! Érdekes írás, mert magáról a játékról elég keveset ír, jobban foglalkozik a körítéssel.A 89-et nem nagyon értem, én adnék rá egy 55-öt.  De ez csak az én véleményem...
Az első részt már ismeritek, de a teljes hatás kedvéért itt van a teljes trilógia. Elvileg így szerettem volna. Több mint 25 perc játékidő! Egyébként a játék (ahogy azt már megszokhattuk), más néven is forgalomba került, jenkiknél "Fugitive Hunter - War on terror"…..
2,5 órányi szenvedés után sikerült éjjel felrakni a videót, a másik két videót egyben kapjátok valamikor a jövő héten.Megint becsúszott pár nyelvtani rémálom, ez van akkor, ha improvizálok és másképp fejezek be a mondatot, mint ahogy az elején terveztem. Meg egy érdekesen…..
Következő játékhoz megint több videó kell. Az első rész a majdnem 10 percével kész.Kirakjam azt, vagy vártok még pár napot, azt jön a teljes csomag 2 videóval + egy külön összegzős klippel (dark vampires stílusban)? Mert vannak dolgok, amit nem hagyhatok annyiban. Mi…..
Carpenter küldött két olasz melós videót, melyek nem a küldetéses pályákról vannak.Köszi Az elsőnél jobban megcsodálhatjuk a rendőrök hiperjárgányát és érdekes gondolkodásmódjukat. Érdemes a rendszámra is odafigyelni :P Valamint (amit a videómban csak megemlítettem),…..
Nem találtam megoldást, föl tudnék robbanni... Nem lett jobb a helyzet, ott fogom hagyni ezt a rémes programot. Természetesen legjobb minőségben voltak csak ezek a hibák (lásd SOS bejegyzés), amint "kiváló minőségre" raktam a beállítást, már egyből ment... A kíváló…..