Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juventino74

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus szeretne változtatásokat eszközölni a Paulo Dybalával zajló végeláthatatlan egyeztetések végén néhány héttel ezelőtt született, ám még hivatalosan alá nem írt megállapodás részleteit illetően. Mivel az argentin játékos jelenlegi szerződése 2022 nyarán…..
juventino74 2021.12.29 11:00:30
@rockitbaby: Személy szerint ezt egész egyszerűen nem tudom elfogadni! Én valószínűleg nem vagyok értelmes (általad írottakra reagálva), de azt hogy egy 28 éves, jelenleg 50 millió euróra taksált játékost nem tudunk pénzzé tenni az egész egyszerűen elfogadhatatlan!
Mások a pár milliókra jegyzett noname játékosokból szép hasznot termelnek, mi meg egy Dybalából nem tudunk pénzt kreálni. Szégyen! Ő nem egy Torghelle kéremszépen! Nem azt mondtam, hogy az ő eladásából helyre fog állni a klub anyagi helyzete, de nehogy már egy ekkora értékű játékost ingyen elengedjen a klub. Persze lehet, sőt egyre valószínűbb ez a forgatókönyv, de ez csak egy rövid távon gondolkodó és minden szakmai döntés nélküli klub vezetés engedheti meg magának a jelenlegi anyagi helyzetünkben.
Azt meg kell érteni, hogy a mai világban, főleg egy olyan akadémiával rendelkező klub számára, mint amilyen mi vagyunk, csak pénzből lehet minőségi játékosokat vásárolni és fizetni. Sajnos az akadémiánk nem egy aranybánya, amivel évről-évre feltudnánk hozni az első sorba kincseket érő játékosokat, így pénzből kell ezt megoldani. Persze várhatjuk a csodát és azt hogy majd évről-évre tőkeemelésekkel megoldják ezt, de kérdem én meddig fog ez menni? Ha az értékeinket elherdáljuk, pénz nélkül elengedjük, közben az eladhatatlan, de a klub számára használhatatlan megélhetési zsoldosokat, akik csak szégyent hoznak a klub számára, itt tartjuk, nem fogunk SOHA egyről-kettőre lépni. A játékunk az esetek többségében egy nézhetetlen, lélektelen elképzelés nélküli összevisszaság. Az igazi Juve drukker számára majd minden meccs egy agyi stroke-kal egyenértékű. Az identitásunkat lassan teljes egészében elveszítettük, azt amiért a Juvét megszerettük évtizedekkel ezelőtt lassan nyomokban sem lehet felidézni.
Nekünk jelenleg óriási nagy luxus elengedni egy ilyen értékű játékost ingyen! Egész egyszerűen amekkora nagy szarban vagyunk gazdaságilag, nem engedhetjük meg magunknak, hacsak nem tényleg a következő éveket kikukázva és eredményektől elbúcsúzva, az akadémiánkra támaszkodunk szinte teljes egészében. Lehet ezt az utat választani, de mostanában nem kell várni eredményket. Mondjuk lehet hamarabb meglehet majd nézni Juve meccset, mert jelenleg vagy elálmosít vagy felbassza a jóérzésű szurkoló agyát.
juventino74 2021.12.29 20:01:11
@rockitbaby: Én egy szóval sem írtam, hogy ha a transfermarkt 50 millió euróra értékeli, ennyiért mi értékesíteni is tudjuk, én csak arra céloztam, hogy ingyen elengedni óriási luxus a jelenlegi helyzetünkben. Egyrészt vele kapcsolatban és úgy általánosságban a lejáró szerződésű játékosokkal kapcsolatban, nem szabadna megegngedni, hogy a vezetőség, hagyja hogy ingyen távozzanak a klubtól, miközben erre előre lehetne tervezni és gondolkodni! Még csak arra sem akartam utalni, hogy pontosan ugyanerre a posztra kell koncentrálni és pontosan ilyen játékosra kell a kis pénzünket fektetni, van bőven poszt ahol elférne az erősítés. Másrészt pedig ha tényleg nem tervezünk vele, akkor szerintem a klub tett érte annyit, hogy egy esetleges szerződéshosszabbítás esetén is értékesíthetnénk, akár egy a szerződésbe foglalt kivásárlási árral, ami a játékos értéke alatt lenne. Így azért egyszerűen nem hiszem el, hogy nem lehetne belőle pénzt látni. Ha 30 millió, akkor 30, ha 20 akkor 20, ha ennyiért sem eladható akkor 15, de nehogy már egy Dybaláért egy 15-30 milliót nem lehet kapni, ezt Te sem gondolod komolyan! Vagy nekünk ez a 15-30 millió euró már nem számít a csapatépítésben?
juventino74 2021.12.30 12:44:25
@rockitbaby: Hol mondtam én, hogy pont a Poolba vagy a Man Citybe kellene igazolnia? Valamint eléggé parttalan vita kezd lenni, hogyha én írok egy tól-ig árat és Te ebből egyértelműen azt veszed le, hogy az általam írott max árat én úgy gondolom, hogy egész biztosan kilehetne szedni belőle. Érdekes! Mégis hol írtam, hogy szerintem egyértelműen kilehet szedni belőle 30 milliót???
Abszolút értem mit akarsz írni, az esetleges hosszabbítás valóban tartalmazhat rizikót, ezt vele és a menedzserével előre le kellene zsírozni, hogy a klubnak mi a szándéka vele. Sőt még jobb lett volna ha a Juve nagyérdemű vezetősége esetleg előre tudott volna gondolkozni és ezen nem akkor kellene töprengeni, amikor már 2,5 perc van hátra a szerződéséből.
Viszont vegyük elő a Te teóriádat. Dybalát nem tudjuk értékesíteni, annak ellenére hogy neve van és azért értéke is, elmegy ingyen. Te miből kívánod a további erősítéseket végrehajtani? Ramsey értékesítéséből? Még öregebb, még többet sérült, de legalább még inkább haszontalabb a játéka mint Dybaláé. Rabiot szürke és elvétve nyújt maradandót. Arthur értéke nálunk kevesebb mint a felére csökkent. Bentancur továbbértékesítése esetén előző klubjának tejelhetünk. McKennie fejlődése fiatal kora ellenére megtorpant. Kulusevski értéke is megcsappant jelentősen. Bernardeschi már a harmadát sem éri, mióta nálunk van. Dybalán kívül, De Ligt és Chiesa a klub magasabban jegyzett értékei. Tehát amikor Dybala ingyen elengedéséről beszélünk, nemcsak a jelenlegi 10-esünk ingyen elengedéséről beszélünk, hanem a klub harmadik legértékesebb játékosáról. A klub anyagi helyzete a templom egerével egyenlő nagyságrendileg. Lassan egy erős közpcsapattá sinylődünk, motiválatlan, sérülésre hajlamos, túlfizetett játékosokkal, vagy nyugdíj előtt álló hőseinkkel. Most nagyon kilátástalan a helyzet, nekünk minden egyes eurócentre szükségünk lenne. Tudom az előbb felsorolt nevekből is lehet némi pénzt "csinálni", csak abból nem lesz csapatépítés, legalábbis nem az elmúlt évek dicsőséges eredményeihez méltó módon, főleg nem ha az értékeinket nem tudjuk megbecsülni vagy legalább értékesíteni és ezzel a kezeink közül kifolyik a pénz.
Matthijs de Ligt kapcsán folyamatosan pletykákat közölnek a lapok, s a La Repubblica értesülései szerint a Juventus kész elengedni a holland támadót, hogy tőkére tegyen szert, amivel aztán megszerezhetné Paul Pogbát, Dušan Vlahovićot és Alessio Romagnolit. A fenti négy játékosból három Mino Raiola…..
juventino74 2021.12.29 19:40:31
@babo0410: Értem, tehát egy 33 éves, alapvetően nem védő játékost játszatunk szélsővédő poszton, aki így nem tud a számára leginkább megfelelő poszton játszani, ahol kitudná hozni magából a legtöbbet, miközben lenne egy támadó szellemű, de mégiscsak alapvetően szélső védőnk aki jelenleg is csak 27 éves és ez lenne a posztja, de inkább elkótyavetyéltük és ez így normális.
juventino74 2021.12.29 19:43:36
@FeriGjuve: Az hogy a szélsővédő kommentedre reagáltam és így Spinazzolát és Cancelot leírtam mint nagy szívfájdalmam, nem személyesen neked szántam mint emlékeztetőt, csak úgy általánosságban, ha már szélső védőkről beszélünk.
juventino74 2021.12.29 19:44:56
@GGábr81: Jaj az isteni Roni, a csapatszellem igazi megtestesítője.
A nyári átigazolási ablak pár nap múlva záródik, ezért a Juventusnak gyorsan kell cselekednie a támadósor megerősítése tekintetében, miután a tegnap a klub kénytelen volt hazaengedni a Unitedhez Cristiano Ronaldót, aki nem kívánta folytatni a torinói kalandját. A támadósor tekintetében több név…..
juventino74 2021.08.28 09:36:48
@Szalnoki81: Nagyon érdekes kérdés ez ki Juve szint. Szerintem korábban amikor nálunk megkapta a lehetőséget élt vele. A PSG-nél sem szerepelt le. Az angol bajnokság vagy éppen az Everton játéka valóban nem fekszik neki.
Ugyanakkor még nem is olyan rég volt az angol bajnokságban egy bizonyos Fernando Torres aki a Liverpoolban szuper volt (és persze előtte a az Atleticoban is) a Chelsea-ben viszont nem ment neki. Akkor ő nem volt Juve szint? Nem ment neki az angol bajnokságban? Dehogynem a poolban fantasztikus volt ........és mégis valamiért a Chelsea-ben nem ment neki.
Aztán ott volt egy Sevcsenko, aki a Milánban fantasztikus volt, de valamiért neki sem ment Londonban. Ettől ő még szuper csatár volt.
A másik az anyagi. Lehet itt elégedentlenkedni (a szurkolók többsége sosem elégedett!), de mindent az anyagi körülményeink figyelembe vételével kell számításba venni. Nem tudunk azonnal bevethető fiatal világsztárt venni és magunkhoz láncolni 10+ évre, mert egyszerűen nincs rávalónk. Egyszerűen nincs olyan aspektus amiben a Juve mostanság csábítóbb a sztárok számára, mint bármely más európai topklub. Aztán ha a seggünk kilátszik a gatyából nem igazán érdemes világsztárokban gondolkodni.
Akkor még nem is beszéltünk róla, hogy a vezetőség nem tud letenni a sztárok és leendő sztárok elé egy olyan hosszú távra építő projektet, ami miatt a Juve ebből a szempontból csábító lehet. Megy a kapkodás és a szakmaiatlan döntések sorozata, nem haladunk az egyről a kettőre, sőt ha lehet mondani visszább léptünk. Most jelenleg elértünk oda, hogy a szó szoros értelmében nem tartozunk az európai topklubok élmezőnyébe. Ez sem túl csábító mostanság a játékpspiacon. Ez van, így nehéz.
Ugyanakkor most van az, hogy előre kellene tekinteni és hosszú távra illene tervezni, fiatalítani és ésszerű célokat megfogalmazni még az esetleges rövid távú céljaink kárára is! Na ez az amit a vezetőség nem hiszem, hogy felsimer és továbbra is mint európai topklubok élemzőnyébe sorolják magunkat, ami inkább káros a tervezés szempontjából.
Arról nem is beszélve, hogy mi szurkolók is túl magasra tesszük a lécet és az elvárásokat szeretett klubbunk irányába. Ha kicsit kisebbek lennének az elvárások, lehet nem csalódnánk akkorát és az apróbb sikereknek is jobban tudnánk örülni.
A héten hivatalossá vált, hogy Gigi Buffon visszatér a Parmához, ahhoz a klubhoz, ahonnan 26 esztendővel ezt megelőzően a pályája indult, s ahonnan világrekordot jelentő összegért igazolt a Juventushoz. Úgy tűnt, hogy a kapuslegenda ezzel az érzelmes döntéssel zárja majd pályafutását, azonban a…..
A Juventus Massimiliano Allegri visszatérésével várhatóan folytatja a tavaly megkezdett megújulási folyamatot, a napokban erről egyeztet a Juventus vezetőség és a csapat élére szerződtetett sikeredző. Kezdjük Romeo Agresti beszámolójával, amely szerint a Miralem Pjanićot emlegető pletykák…..
juventino74 2021.06.05 17:00:32
@Juventino86: Értem amit mondasz és részben egyet is tudok vele érteni, viszont mostanság a rendelkezésre álló anyagiakat is érdemes figyelembe venni. Nem tudom pontosan, hogyan állhatunk financiális területen, de hogy nem túl fényesen az egész biztos. Ennek tükrében vagy nekünk is szükségszerű lesz "nevelgetni" fiatal tehetségeket vagy már korosodó, urambocsá kiöregedett bizonyított esetlegesen máshol levitézlett játékosokat tudunk megszerezni. Mert ugye ha fiatal, tehetséges és szinte azonnal első keretbe szánt húzó embert akarunk venni azt ugye más klub is szeretné, ez ugye árfelverő hatással bír és már a licitháborúban elvérzünk. Arra ugye a mai anyagias/zsoldos világban ne is számítsunk, hogy egy Mbappé vagy hasonló nevek a Juventus név hívó szavára mindent hátra hagyva csak és kizárólag minket választva és a máshol ajánlott bér töredékéért bennünket választana. Itt erősen korlátozottak az anyagi lehetőségeink ez pedig behatárolja a lehetőségeinket. Úgyhogy vagy fiatal tehetségeket nevelgetünk vagy az öregebb esetleg máshol levitézlet jut nekünk. Sajnos ez van és ennek tükrében érdemes az igazolásainkat és a terveinket szövögetni! Mert ugye aki Haaland - Mbappé csatársorra vágyott a következő szezonban az szerintem nagyot fog koppanni, de ugyanez a középpályás erősítésinkre is elmondható. Ha már a cikkben meg lett említve Donny van de Beek, bár jelentősen zuhant az ára a MU éve alatt, de azért őt sem tudnánk egyszerűen megvenni és akkor még arról beszélünk, hogy a MU cserepadjáról vennénk játékost, nem is az első keretből!
A Real Madrid elnöke a Diario AS-nek nyilatkozva arról beszélt, hogy a Szuperligát megalapító klubok nem hagyhatják el a kezdeményezést, s a JP Morgan-nek sincsenek ilyen tervei. "A szervezet létezik, s a Szuperligát alkotó klubok is ott vannak. Mindössze annyit tettünk, hogy néhány hetet adtunk…..
juventino74 2021.04.24 16:16:03
Az biztos, hogy időszerű valami vérfrissítés a labdarúgásba, de hogy egy ilyen szuperliga lenne az, arról nem vagyok meggyőződve. Nem tudom, nekem ez azért erősen visszatetsző! Az egész a pénzről szól és nem rólunk szurkolókról!
A focit valahogyan meg KELL reformálni ez nem kérdés. Egyre kevesebben követik. A VAR-t hiába vezették be, szerintem most sem kevesebb a hiba mint ezt megelőzően. A bírókat a tévedéseikért nem büntetik, nem tiltják el kellően. A játékosokat sokkal. de sokkal keményebben kellene védeni a sérülésektől! A focinak lépést kellene tartani a felgyorsult világgal. A topklubbok elképesztő költségvetéssel működnek, ez nem tartható fenn hosszútávon. Az egyszerűen elképesztő, hogy már arról kell beszélnünk, hogy van klub mely milliárd eurós minuszt görget maga előtt, de még mindig nem arról lehet hallani, hogy meghúzza magát és minden téren a költségvetés a prioritás, hanem még mindig azt lehet hallani/olvasni, hogy kit igazolnak le, ez felháborító! Minden szereplőnek (igen a Juventusnak is!) magába kellene nézni. Lehet, hogy egy-két lépést visszább kellene lépni és nem mindenképpen az eredményeket kellene hajszolni, hanem emberségesebben, családiasabban kellene az egészet megközelíteni. Mostanság tényleg nem a foci szépsége az elsődleges, nem az, hogy nézőket lehessen megnyerni és leültetni a TV képernyő elé, hanem csak és kizárólag az eredmények elvakult hajszolása. Megmondom őszintén én is egyre kevésbé ülök le meccset nézni. Nem csak a Juve meccseire igaz ez, hanem úgy általánosságban, egyre kevésbé köt le. A Juve meccsei már jó ideje nem szórakoztatóak, ez nem Pirlóval kezdődött.
Persze az UEFA/FIFA hibája ezekeben a kérdésekben nem is kérdés. Valami elképesztő lassan reagál a világ változásaira. Változásra szükség van, de nem hiszem, hogy az a megoldás, hogy milliárdokra, majd később tízmilliárdokra emeljük a különböző kiírások pénzdíjazását. Kérdezem én, hol a vége, legyen százmilliárd euró egy évben a nemzetközi kupákban a pénzdíjazás? Elég ez? Nem hiszem. Ez egy agyament irány, ami nem hiszem hogy megoldás a problémára.
A Juventus továbbra is folytatja a küzdelmet a zsinórban tizedik bajnoki címért, s szombat este egy könnyűnek aligha ígérkező mérkőzésen, a Hellas Verona otthonába látogatva kell begyűjtenie a soron következő három pontot. Andrea Pirlo nincs könnyű helyzetben, hiszen csapatából sérülés miatt…..
juventino74 2021.03.01 16:44:37
@Attilio79: Igen a középcsatár helyettesítése nem oldódott meg télen sem. Nem gondolom, hogy szóba került volna olyan opció, melyet komolyan érdemes lett volna számításba venni. Ilyen Scamacca-kat hagyjuk, akkor már inkább pár meccsre hoznék fel az u23-ból, bár nem vagyok képben mennyire lenne használható tehermentesítésre az ottani támadóink egyike.
juventino74 2021.03.01 17:55:16
@steven.h: Ne haragudj, de ne a mostani Barcelonához hasonlítgassuk már magunkat (bár tény sok hasonlóság fellelhető). Csőd közeli állapot az októberben lemondott/lemondatott elnököt elviszik a zsaruk. Lassan ha tovább gyűrűzik a baj, a Barcával nem kell tényezőként foglalkozni a BL-ben, de lehet a La Ligában sem. De a lényeg, hogy ott is egy játékosnak képesek voltak 555 millió eurós fizetést adni 4 évre, miközben lehet becsődöl a klub. Nincs ember a földön akinek ekkora fizetéseket adnék! Akkor sem, ha szó volt róla, hogy Messi hozza a Barca bevételeinek 30 %-át. Szóval a mostani Barcával nagyon nem szeretnék sok összefüggést keresni szeretett csapatommal.
Sajnos ez a csapat a mostani Juve nem az amelyet többen is 10-20-30 éve, esetleg régebben megszerettünk. A mostani felfogással egy indentitás vesztett csapat lettünk. Nekünk továbbra is a csapatmunkában kellene hinnünk és nem 11 Ronaldora vagy Messire van szükségünk hanem csupa-csupa nagy betűvel írt CSAPATRA! Csapatra, melynek játékosai összefogva küzdenek. Az a taktika, hogy adjuk oda a labdát Ronaldonak és ő majd a zsenialitásával megoldja, hát mit is mondjak elég gyorsan kiismerhető és lassan már bárki által levédekezhető. Felállt védelmek ellen látványosan kínlódunk. Ezeket csak és kizárólag csapat szinten tudnánk megoldani kreatívan sok mozgással, de hát ugye az önzőség, a saját dicsőség hajszolása fontosabb a csapatjátéknál és a csapat eredményességénél. Nyilván az eredmények elmaradása több összetevőből adódnak. A 0 km-es edző tapasztalatlansága, a hiányposztokra történő igazolások elmaradása, a covid és a sok sérülés okozta kieső hiánya mind-mind hozzáteszi a magáét. Ugyanakkor minden létező probléma gyökere a vezetőség szakmaiatlan döntéseinek sorozata. sajnos a vezetőség is megszokta, hogy bármit megcsinálhat az elmúlt években a csapattal, lehetnek a csapatnak hiányosságai, de jönnek az eredmények. Ezt nem szabadott volna hagyni!
juventino74 2021.03.01 18:35:23
@steven.h: Ja értelek, akkor némileg félreértettelek! Így ebben a komplexusban maximálisan egyetértek veled! Éppen ezért írom, hogy a vezetőség rossz útra tévedt, amikor a marketinget és a social media-t a csapat elé helyezi. Mert lehet, hogy anyagilag ez megéri rövidtávon, de ha a csapat szétesik és hosszabb távon sem térünk vissza a helyes útra, akkor ez akár az elmúlt évek Milánjánál is nagyobb szakadékba sodorhatja a Juvét esetlegesen. Persze ne legyen igazam!
A Juventus korábbi játékosa, Claudio Marchisio a közösségi médiában gúnyolódott a zebramezesek világklasszisa, Cristiano Ronaldo nem éppen meggyőző eredményességén a szabadrúgások tekintetében. Marchisio a hétfő esti, a Juventus 3:0-ás győzelmével végződő bajnoki mérkőzés közben alkotott véleményt…..
juventino74 2021.02.25 18:03:48
@GodPiero: Nem sajnos nem ért a megtiszteltetés, hogy személyesen találkozhassam egy ekkora Juventinoval mint Marchisio. Tényleg nem volt a szó szoros értelmében korszakalkotó játékos, ezt elismerem. Nem volt talán semmilyen tulajdonsága, skillje ami az elitbe sorolhatta volna. Viszont egy nagyon jó stabil kiegyensúlyozott játékos volt, akire lehetett számítani, aki nagyon hasznos volt és inteligensen futbalozott, talán nem volt látványos amit csinált, de rendkívül jól tudott alkalmazkodni a csapattársaihoz és az ellenfélhez és ami a legfontosabb nem zsoldos volt, hanem Juve szív hajtotta. Te egy igazi Juventinót hasonlítasz egy zsoldoshoz, ha erről közelítjük meg a dolgot, és ha csak azt nézzük, hogy Ronaldo oda megy ahol talicskával tolják a fizut, akkor tényleg nem lehet összehasonlítani a két játékost. Mert teszem azt nem tudtuk volna kifizetni (még szponzori támogatással sem) amit kér fizetést, szerinted idejött volna? Akkor most kivel hasonlítanád össze azt az igazi Juventinót akinek még a nevét is képtelen vagy leírni ezen a fórumon, ami már eleve felér egy sértéssel, nem beszélve a stílusoddal!!!
Ugyanakkor minden Juve játékosnak korszakalkotó futballzseninek kell lennie, aki hasznára lehet a csapatnak? Szerinted most 11 Ronaldóra lenne szükségünk? Vagy hogyan állítanád össze a csapatot ha rajtad múlna??? Persze a jelenlegi gazdasági helyzetben és ugye nem a Fifa21-ben vagyunk, hanem a való életben. Mert eddig amit előadtál csak trollkodás szagú.
juventino74 2021.02.25 20:12:19
@GodPiero: Senkinek sem kellene!
juventino74 2021.02.27 09:22:57
@GodPiero: Ugyanmár a calciopoliról a wikipédiáról hallottál, a kedvenc csapatod pedig akkoriban éppen bajnokságot nyert, nem is értem miért nem az ő blogukat/fórumukat látogatod éppen! Arrafelé biztos menő a trollkodás.
A Juventus több külföldi hírforrás szerint is harcba indulhat a Monaco fiatal tehetségéért, Kylian Mbappéért.   Az olasz Tuttosport és a francia Le Parisien információ szerint a jelenlegi olasz bajnok is azon topklubok közé tartozik, akik nagyon szoros figyelemmel követik a francia játékost.  Az…..
Már napok óta nyílt titok volt, de mára hivatalossá vált, hogy a tavaly nyáron az FC Barcelonától Torinóba érkező Dani Alves elhagyja a Juventust, s minden bizonnyal a Manchester City együttesénél folytatja, ahol ismét együtt dolgozhat majd egykori mesterével, Pep Guardiolával "A Juventus Football…..
juventino74 2017.06.30 11:21:19
@Tony.: Maximálisan egyet kell értsek veled! Dani egy igazi bajnok mentalitású és tudású játékos és Lichtsteiner jelenlegi formája már a Serie A szintjéhez is kevés nemhogy nemzetközi szinten húzó erő lenne! Nekünk pedig csupa bajnok mentalitású és tudású playerre volna szükségünk, különben nem fejlődünk sehová. A húzó játékosainkat nem szabadna elherdálnunk, meg kellene tartanunk őket és vonzóvá kellene tenni szeretett klubbunkat a top játékosok számára. Persze ez némi fizetés emeléssel is együtt kell hogy járjon, mert igazi top játékos a két szép szemünkért és a zebra mezért nem biztos hogy velünk marad egy évtizedre, ha máshol kétszer-háromszor többet kereshetne, akár tetszik, akár nem. Nincs gondom bizonyos szinten a gazdasági alapon működtetett rendszerrel, (lásd: Bayern München) mert működik, de évről-évre emelni kell a minőségi játékosállományunkat és a bevételeinket nem a top játékosaink eladásából kellene fedezni. Az pedig, hogy tőlünk 2 csomag ricáért ne adj isten ingyen mennek el nemzetközi szinten is húzó játékosok egyszerűen érthetetlen, megmagyarázhatatlan, uram bocsá megbocsáthatatlan és sajnos már-már tendencia.
Paul Pogba átigazolása a Juventustól a Manchester United csapatához, amennyiben sor kerül rá, új világrekordot fog beállítani. Az angol klub már egy ideje figyelemmel követi a futballista helyzetét, és állítólag már egy 101 millió eurós ajánlatot továbbítottak is a…..
juventino74 2016.07.20 16:24:19
@Shyr Kahn: Maximálisan egyet értek veled!
Az olasz sajtóban megjelentek olyan pletykák, hogy a Juventus ismételten kivetheti hálóját a Bayer Leverkusen kötelékébe tartozó török középpályásra, Hakan Çalhanoğlura. A transzfer nagyjából 25 millió euróba kerülne. A Calcionews24.com értesülései szerint a kreatív török játékost az utóbbi…..
Az angol média továbbra is egyre magabiztosabban ír arról, hogy a Manchester United közel jár ahhoz, hogy egy 120 millió eurós ajánlattal végképp megtörje a Juventus ellenállását Paul Pogba ügyében, s a játékos szezononkénti 13 millióval, ügynöke, Mino Raiola pedig 25…..
Sami Khedira folyamatos izomsérülései állítólag ahhoz vezettek, hogy a Juventus érdeklődése ismét N'Golo Kanté felé fordult. A Leicester City középpályásának 25 millió euró a kivásárlási ára, amely vonzó opciót jelent számos európai klub számára azok után, hogy a Leicester fantasztikus szezont…..
A Manchester United szemet vetett az AC Milan harcos középpályására, ám a hírek szerint a Juventus vezetősége is szívesen leigazolná Nigel de Jongot. A holland válogatott szerződése lejár június harmincadikán, és úgy tűnik, hogy a milánói csapat nem kíván szerződést…..
juventino74 2015.02.13 13:53:53
@tjunior: Neked hogy jött ki a 21 millió? Ingyen jönne, tehát csak a fizetését kellene fizetni ami 3*3,5 millió, ez nálam 10,5 millió. A te számításoddal 7 milliós fizetés jönne ki évente amit nálunk nem kapna meg mostanában egész biztosan.
juventino74 2015.02.13 20:35:05
@Ádám.84: Olaszhonban ha még az van érvényben akkor 75.000 euró felett egységesen 43%-os a személyi jövedelem adó. Kérdés most hogy akkor bruttóban vagy nettóban vannak megállapítva a fizetések, mert nagyon nem mindegy! Bár bevallom az adóval tényleg nem számoltam.
A Juventus egykori legendája és jelenlegi igazgatója, Pavel Nedvěd úgy véli, hogy a torinói klub még mindig néhány lépéssel az európai élvonal mögött halad, azonban a zebramezes csapat bármelyik ellenfélnek megnehezítheti az életét a Bajnokok Ligájában. "Egyáltalán nem…..
A Juventus pénteken hivatalosan is bejelentette, hogy Paolo De Ceglie pármai kalandja véget ért, s a játékos szombaton ismét edzésbe áll a bajnoki címvédő torinói együttesnél. A 28 esztendős De Ceglie a szezon elején, kölcsönben került a szebb napokat is megélt, jelenleg a…..
juventino74 2015.02.01 12:14:57
@BigP86: A Roma nem járt rosszul Doumbiával, nagyon jó kis támadó!
"sajtóhírek szerint 14.4 millió eurót kapnak érte a moszkvaiak, akik további 1.5 milliót kasszírozhatnak a játékos teljesítményétől függően."
Ennyit nekünk is megérhetett volna!
A Genoa elnöke, Enrico Preziosi a nyilvánosság elé tárta, hogy Alessandro Matri visszatér a Juventushoz, s megüresedő helyét Marco Borriello veszi majd át az északi kikötőváros csapatának támadósorában. A pletyka már napok óta kering az olasz sajtóban, amely azt állítja, hogy…..
juventino74 2015.02.01 12:07:51
@devil-z: Igazad lehet, én csupán a két játékos azaz Matri és Cassano tudásbeli különbségét néztem. Matri esetleges érkezése viszont teljességgel érthetetlen számomra!
Antonio Conte kijelölte keretét a Saktar Donyeck elleni sorsdöntő Bajnokok Ligája találkozóra. A sérült Pepe és az eltiltott Marchisio mellett Lúcio és Bendtner is is Torinóból izgulhatja majd végig a mérkőzést. A tét nagy, de ha a csapat pontot szerez, mindenképp ott van a…..
Holnap este a forduló rangadóján AC Milan-Juventus, de ezt már mindenki tudja. Azt azonban már kevesen, hogy a házigazda több játékosát is kénytelen nélkülözni. Ha megnézzük mi történt mostanában a Milannal, megállapíthatjuk, hogy nagyot fordult a világ a tavalyi, nagy…..
juventino74 2012.11.25 15:29:11
@hellan:
Ragyogott a Chelsea ellen? Nem egyformán értelmezzük a ragyogás szó jelentését! Ő és Lichti volt a két leggyengébb számomra azon a meccsen.
Azt meg hogy csak egyedül rajta múlott, hogy nem szerzett gólt, már nagyon-nagyon sok meccsre el lehetett mondani! Persze hogy CSAK rajta múlik, ha egy 100%-os ziccert mellé/fölé/kapusba lövi!
Tudod mit, legyen úgy és csináljon hülyét a Milan védőkből és nyerje vissza a formáját, önbizalmát és innentől kezdve, meccsenként kettesével lője a gólokat. Én ennek csak örülnék!
Csak sajnos az eddigi tapasztalatok ........ hogy is mondjam, szóval nem túlzottan indokolják a játszatását.
A Juventus csapata egy 4-0-ás Nordsjælland elleni győzelemmel igyekezett üzenni azoknak, akik már válságként élték meg az Internazionale elleni vereséget. A torinói gárda azonban ezen győzelmével sem tudott előrelépni a csoportban, hiszen a Chelsea 3-2-re legyőzte a Sahtar Donyeck…..