Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balta oszt jónapot

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Másodjára aratott győzelmet a magyar civil társadalom a kormány fölött. Másodjára történt meg, hogy az elképesztő társadalmi nyomás hatására meghátrálni kényszerült a hatalom, és fejet hajtott a polgári közélet akarata, igazságérzete, derekas kiállása előtt.…..
Balta oszt jónapot 2012.09.15 17:37:29
@ottomoll:

Ha 2014-ben veszít a Fidesz, akkor később még lehet esélye, ha nem is hatalomra kerülni, de beleszólni a politikába. Viszont ha 2014-ben összecsalják maguknak a választást a regisztrációval, a körzetek átrajzolásával meg a határontúliakkal, akkor abból akkora balhé lesz, hogy az őszödi beszéd utáni hajcihő csak flashmob-nak fog tűnni mellette, erre mérget vehetsz.

Azt hiszed, viccből megy a trükközés? Az egyetlen szerencséjük, hogy még nem tart ott az ellenzék, hogy össze tudjanak fogni, de ettől még a Fideszt az ország drasztikus többsége gyűlöli és napról napra jobban fogja gyűlölni. Ha annyira biztos lenne a Fidesz győzelem, akkor vjaon mi szükség van a regisztrációra meg a többire? Ugye, ugye...

2010-ben 2 706 292 ember szavazott a Fideszre, vagyis a szavazásra jogosult kb 8 millió állampolgár kicsit több mint 30%-a! Mára ennek a támogatottságnak a fele sincs meg és még csak a ciklus felénél tartunk, ellneben a bizonytalanok száma soha nem volt még ekkora és folyamatosan nő. Őket a Fidesz már nem fogja elérni, ha feje tetejére áll, akkor sem.

Szóval az ilyen nagyarcú okoskodást nem igazán kellene nektek erőltetni, mert már régesrég nem ti vagytok a többség.
Balta oszt jónapot 2012.09.15 18:57:16
@himpellér: Ha már a büdös bolsiknál jársz, ne állj meg félúton:

Matolcsy György - MSZMP tag
Martonyi János - MSZMP tag, kommunista kormánytag
Pintér Sándor - MSZMP titkár
Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
Járai Zsigmond - MSZMP tag, kommunista kormánytag
Mikola István - Hazafias Népfront, elnök
Varga Mihály - KISZ titkár
Deutsch Tamás - KISZ titkár
Orbán Viktor - Gimnáziumi-egyetemi KISZ titkár
Kövér László - KISZ-titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa

Külön említésd érdemel a ma már Keresztény-Demokrata Hoffmann Rózsa aki még MSZMP tag korában első írásait a '80-as évek elején fordítóként tette közzé a Szovjet Irodalom című szakfolyóirat hasábjain, ezáltal a magyar olvasók számára is elérhetővé vált pl. Jurij Guszev írása a "A szocialista forradalom korának irodalma" tárgyában.

Amúgy egyetértek, takarodjon minden rohadt bolsi!
A kormányközeli Századvég közvélemény-kutatást végzett arról, hogy a lakosság mennyire tartja fontosnak az azeri baltás gyilkos ügyét, szerintük ki a felelős és ki tehet arról, hogy kiengedték a férfit. Hogy ne legyen kétség afelől, hogy a kormány szempontjából is…..
Balta oszt jónapot 2012.09.15 11:41:51
@Nyekenyóka.: a magyar külügy a végsőkig tiltakozott a kiadatás ellen, ezt mára tudjuk, az összes várható következmény végig nyilvánvaló volt. A döntést személyesen Orbán Viktor hozta meg. Tehát a 2 hibás helyesen: Orbán Viktor és az azeri barbár vezetés
Balta oszt jónapot 2012.09.15 15:33:44
@Régi Péter: Hol élsz te? A MSZP szintjét ezek már rég lehagyták, legfeljebb Te ezt nem akarod látni. Ha az volt -10, akkor most van -100.

Egy kis olvasnivaló:
index.hu/belfold/2012/03/28/transparency/

A korrupció mára intézményes szintre emelkedett. Csak sétálj végig a városon, nézz utána, hogy milyen cég plakátjain hirdet a kormány, hogy milyen cég vigyáz a postákra és egyéb állami cégekre/intézményekre, hogy milyen cég nyeri a nagyobb közbeszerzéseket és kik állnak ezek mögött! Most, amikor a MÁV korrupció ellenes osztálya meg akart akadályozni egy korrupt beszerzést, simán megteszik, hogy felszámolják az egész korrupcióellenes osztályt. (index.hu/gazdasag/magyar/2012/09/10/mav/)

Ébrejd már fel ember, nyisd ki a szemed és láss! Nem fordulhatsz örökre félre.

Mindeközben minden gazdasági mutatónk a béka segge alatt van, minden téren, minden fronton romlik a helyzetünk, erre ti csak azt hajtogatjátok, "sebaj, legalább nem Gyurcsány van"? Meddig lesz ez még elég? Az ég világon semmi nem igazol titeket, minden csak romlott 2010 óta, méghozzá nem kicsit, nagyon.
Balta oszt jónapot 2012.09.15 16:34:05
@mardekar:

Rózsaszín köd a te szemed előtt van:
www.origo.hu/itthon/20120911-orban-viktor-szamolt-a-botrannyal.html

"A miniszterelnök elismerte: ő mondta ki a döntést az azeri baltás gyilkos kiadatásáról. Orbán Viktor azt mondta: számoltak a lépés következményeivel, vagyis azzal is, hogy Ramil Safarovot szabadon bocsáthatják."

De persze ez egy Fidesz droid szemében már miért is jelenthetné azt, hogy Orbánnak felelőssége van az ügyben, ugyan kérem, azt csak az ostoba MSZP, DK, LMP, stb szavazók gondolhatják, egy egy igazi Fideszrobot tudja, hogy a Kedves Vezető mindig a legjobb döntéseket hozza, ő sosem téved, sosem hibázik és akkor is igaza van ha nincs. Aki pedig másképp gondolja, az szánnivaló hülye. :)

"A baltás gyilkos kiadatását információink szerint a kormány előtt is már többször - először még 2010-ben, majd az idén júniusi bakui látogatása után - felvetette a miniszterelnök (azt Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára is megerősítette, hogy a téma Orbán Viktor Ilham Alijev azeri elnökkel folytatott nyári bakui látogatásán is szóba került). A lépésről azonban a Safarov által elkövetett gyilkosság "borzalmas voltára", illetve a diplomáciai kockázatokra hivatkozva mindkét alkalommal lebeszélték Orbánt a kormánytagok - az eljárást forrásaink szerint ráadásul legélesebben éppen a diplomáciai botrányban legrosszabb színben feltűnt Navracsics Tibor ellenezte."

www.origo.hu/itthon/20120911-orban-viktor-dontese-volt-az-azeri-baltas-gyilkos-kiadatasa.html

Rájöhetnétek már, hogy ebben az ügyben minden szóért kár, csak saját magatokat égetitek. Tök értelmetlen ez az izzadtságszagú erőlködés.

E-L-B-A-S-Z-T-Á-T-O-K!

Ha már a "bocsánat" és a "tévedtünk" kifejezések kimaradtak a Fidesz szótárból, legalább maradnátok csendben, legalább most. De nem, ti csak mantrázzátok tovább a hülyeséget amit a Kedves Vezető a szátokba adott.
Sebaj, addig se felejtődik el az ügy. :)