Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matesius

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
Matesius 2012.09.15 02:40:06
@bekbórd!: Hátulról még el is menne de az eleje..:p
GerGely küldte a most következő "csodát". A szerdai 9000-es Saab nagy jóindulattal még elmegy "80-as évek stílus"-nak, de ez a Volvo, amit most elétek tárok, túl megy minden határon. M3 tükör, hókotró lökös + vasalódeszka... És ez még csak a külseje…..
Opel-es Szilix árasztott el különböző tuningbogarakkal még a nyár elején. Ő küldte a batbogarat is, ami egy viszonylag jól kivitelezett, egész normális átépítés. Ez azonban, ami most következik, sehogy sem üti meg még az "elfogadható" mércét sem számomra...
Van egy tagadhatatlan előnye annak, ha a fészbukon admin az ember egy csoportban, nevezetesen a VW Polo 86C-ben. Még pedig az, hogy azonnal értesülök a rajongói fényképekről, amelyek között találtam is egy felettébb szépet, egyik német márkatársunktól, íme:Hátőhogyizé,…..
Matesius 2012.09.14 23:58:45
@LucziI: Igen egyetértek de hozzátenném hogy talán egy autóbaleset után az árokban találta "ozt" gondolta jó lesz még valamire.
Ahogy már a fészbuk oldalunkon is írtam, itt az ősz, így újra rendszeres posztokkal jelentkezem.A kezdő löketet egy amcsi dög, a Hummer H2 kezdi, majd ha minden jól megy, holnapra egy gigamegaultranagy olvasói poszttal nyitjuk a napot, ugyanis rengeteg levél érkezett Tőletek, amit…..
Nem sok mindent fűznék hozzá ehhez a csodálatos alkotáshoz, beszéljen inkább a kép...
Matesius 2012.09.14 23:39:43