Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kádár Luca

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre tényleg itt a tavasz és vele együtt a valódi bicikliszezon. Minden évben egyre többen járunk bringával a munkába, így akár az öltönyös közlekedők sem okoznak meglepetést. Íme néhány fontos tipp ahhoz, hogy biciklivel érkezve is tökéletes külsővel jelenjünk meg az…..
A The Good Wife című sorozat (magyarul a kevésbé kifejező "A férjem védelmében" címen sugározzák) jelenleg az egyik legjobb, magyar nyelven is elérhető televíziós dráma: okos, érdekes és szórakoztató. A műsor egyértelmű sztárja Julianna Margulies, akit a Vészhelyzetből…..
Ismét közeleg a tavasz-nyári szezon (végre!), és úgy tűnik idén is megpróbálják majd elhitetni velünk, hogy a minden évben visszatérő szafari trend releváns lehet Magyarországon. A szafarit hagyjuk meg azoknak az országoknak, ahol valóban van lehetőség ilyen kirándulásokra. Mi…..
Az éves téli leértékelés már a vége felé jár, de szerintünk sokszor érdemes az utolsó pillanatig várni, mert ilyenkor válik sok darab igazán megfizethetővé. Mintha minden évben egyre később következne be a -70 %-is időszak, idén sokan még mindig csak a felezésnél tartanak,…..
A Suits című kiválóan stylingolt sorozat bemutatásának befejezéseként megmutatom milyen csodálatos, és valójában sokszor a dress code-nak egyáltalán nem megfelelő ruhákat viselnek a női szereplők. Jessica Pearson az ügyvédi iroda tulajdonos partnere, aki minden jelenetben…..
Előző bejegyzésemben bemutattam a Suits című sorozat menő ügyvédje, Harvey Specter stílusát, aki mentorként irányítja fiatal partnerét, Mike Ross-t, miközben együtt próbálják titokban tartani, hogy Mike-nak valójában nincs diplomája. Mint már említettem, nagyon fontos az…..
A Suits (Öltönyök/Perek), ahogy az címéből is kiválóan látszik egy jogi sorozat, amiben fontos szerephez jut az öltözködés. Magyarul sajnos még nem elérhető, de már a látványért is megéri megnézni, így gyengébb angoltudással is nyugodtan elkezdhető. Egy tipikus…..
Természetesen a férfiakról sem feledkezünk meg a szezon trendjeinek bemutatásakor, bár az ő esetükben csak visszafogottabb divatozásról beszélhetünk, hiszen a legtöbb munkahely az erősebbik nemtől továbbra is konzervatív öltözködést vár el. 1. Az öltöny és a pufi Ez a…..
Trendek jönnek, szezonok mennek, de nem biztos, hogy az aktuális irányzatok  mindegyike alkalmas arra, hogy darabjait irodai környezetben is viseljük. Mai bejegyzésemben bemutatok három olyan aktuális trendet, amelyek láttán a legszigorúbb főnök sem fogja felhúzni a…..
Ha tudjuk, hogy este jelenésünk van, és nem lesz időnk hazamenni, érdemes már reggel elgondolkodni azon, hogy mit veszünk fel. Egy fogadás vagy sajtótájékoztató sokszor elegánsabb öltözködést kíván, mint a megszokott munkahelyi viseletünk, főleg ha a főnökség nem vár el…..
Business Casual Zokniforradalom 2012.10.12 09:28:00
A zokni a legunalmasabb ruhadarabok egyike. Kell belőle fekete, barna, szürke, néhány fehér a sportoláshoz, és már teljes is a „készlet". Azonban ez a mostanáig jelentéktelennek vélt ruhadarab egyre nagyobb szerepet kap az öltözködésben, hiszen korunk divatja arra…..