Regisztráció Blogot indítok
Adatok
phantomoffreedom

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alföldi, Pécs és a kultúra Mint köztudott, az állami felügyelet alatt működő pécsi Kodály Központ, minden indoklás nélkül lemondta az Alföldi Róbert főszereplésével jegyzett Igenis, miniszterelnök úr c. színdarabot. Pedig már zajlott a pénztárakban és az interneten a jegyárusítás.Pécsett, 2010…..
phantomoffreedom 2018.04.23 07:19:34
@midnightcoder2: Aztán 89-ben lett egy kis változás, ha jól emlékszem...
A nagyközönségben évszázadok óta él egy sztereotípia a bohém, nagylábon élő, keresetüket utolsó fillérig  elmúlató komponistákról. A zenetörténetben akadnak ilyen alkotók, de azért derék családapákat is találni szép számmal. A szeptemberi iskolakezdés előtt közülünk mutatunk be tízet.  1. Reggeli…..
phantomoffreedom 2016.08.07 10:33:30
@icipicicsipa: Tegyük helyre a dolgokat. A liberális tolerancia nem arra vonatkozik, hogy nincs véleményem, hogy bizonytalan vagyok az értékrendemben, vagy ne tudnám elkülöníteni a jót a rossztól. Az arra vonatkozik, hogy bár nem osztom az álláspontodat, hiszek benne, hogy képesek vagyunk kommunikálni. Ha jól tudom, én nem náciztam senkit. Amit ti véleményterornak mondtok, az egyszerűen vélemény. Terror nélkül. Érvelj, ne minősítgess, abból esetleg lehet valami.
phantomoffreedom 2016.08.07 10:50:27
@chrisred: Aha. Kösz. Hát igaz, az valóban irritáló lehet.
A Playboyra nem jellemző az urambátyám rendszer, a nepotizmus. Eszünkbe nincs közpénzből megvásárolni egész megyéket, hogy aztán a gyerek nevére írassuk. Egy rokonom viszont mégiscsak beszállít a lap online verziójának. (Még az a nagy szerencse, hogy tökingyen.) Az esztergomi Vidra Péterről van…..
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
Hogy miért volt a családon belüli erőszakról szóló parlamenti vita a „legalja”, azt Szabó Tímea már megírta ezen a blogon. Most ott folytatom, ahol ő abbahagyta. A kormánypárti képviselők ostobaságoktól hemzsegő mellébeszélése, torz világnézete és cinizmusa ugyanis nem…..
phantomoffreedom 2012.09.14 15:16:01