Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tégIagyár

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Mobilgát@Kisapostag 2013.06.10 09:43:30
tégIagyár 2013.06.10 12:21:46
@CCat: miféle letartóztatni? bírságolni!
itt épp behelyezik a sárgacsekket.
A Zugügyvédhez több hasonló kérdés érkezett, nyilvánvalóan ebben a helyzetben nem az a legégetőbb probléma, de sok embert érint. Szia Zugügyvéd! Az árvíz által érintett településen lakom, de nem ártérben. Kellően felkészültünk az árra, a cégem szervereit felvittem a…..
Orbán Viktor miniszterelnök szerdán az árvízi védekezéssel kapcsolatban, önkéntesekkel tartott helyszíni terepszemlét Komáromtól egészen Szentendréig. A kormányfő munka közben részt vett egy „vacsora végrehajtásában”, megbeszélte az összegyűltekkel, hogy csütörtök…..
Mindenki, aki nyitott szemmel jár az országban, világosan láthatja, hogy jobban élünk, mint négy éve. Hiszen nincs olyan szegmense az életünknek, amin ne érződne az a végtelen szerencse, ami bennünket ért 2010-ben, és mely azóta is tart. Jobban élünk, mint négy éve. Négy…..
tégIagyár 2013.01.04 21:52:23
@Indriq: Tündérmese most van, megmondta az ezoterikus főközgazdászunk, méghozzá csupáncsak a CNN-nek mondta ezt meg, tehát csak az egész világ röhögött ismét a magyarokon:

www.youtube.com/watch?v=899BDrH5ITI

Felemelő pillanatok voltak ezek.
Az Alkotmánybíróság az előre kiszivárogtatott híreknek megfelelően elkaszálta a választási  regisztrációs törvényt, a Fidesz pedig kiállította Rogán Antalt, hogy elmondja, a következő választáson még nem lesz regisztráció. Így döntött Orbán Viktor és a Fidesz…..
tégIagyár 2013.01.04 18:59:16
tégIagyár 2013.01.04 19:03:25
@dagiiron: Abban, hogy nincs valódi alternatíva, igazad van.

A szocik hasonlóan korruptak, dilettánsok és ügyefogyottak, mint ti.
tégIagyár 2013.01.04 19:32:38
@Kandabula: :D +1
Az újabb kormányzati blöff remélhetőleg nem jön be. OVI megint szeretné eljátszani a gondoskodó apa szerepét, ő megnyugtat mindenkit, ő rendet tesz mindenhol, így lesz ez a felsőoktatási "reformmal" is, állítja. Hiszen minden csak félreértés, hiszen, ha gyerekek ti másként…..
tégIagyár 2012.12.16 13:34:49
@reszeg tengeresz:

Sok dolog mutatja, hogy a szektánál tele van rottyantva a gatya, az egyik az, hogy a szektások egyre hangosabban bégetnek, és csak annyi az érv a "hatalmas sikerek" mellett, hogy mindenki libsi meg ballib, akinek nem tetszik a felcsúti beteg.
Ez az indikátor már önmagában is elég ahhoz, hogy jelezze, végre valami elindult.
Két évvel ezelőtt elindult egy Szíj Melinda nevű nő a Megasztárban, mert szerette volna kipróbálni magát mások előtt is, van ez így, mi sem az asztalfióknak írogatunk, ugye. A jellegzetes csíkos szatyrát és kötött pulóverét a meghallgatáson sem szívesen tette le, ha más nem,…..
Éhségsztrájkja alatt Gyurcsány Ferenc szakácskönyvvel ajándékozza meg azokat, akik koplalásra adnák a fejüket. Szakácskönyvet ad ki Gyurcsány Ferenc 99 étel, amit nem eszem meg, 33 fotóval, amit jobb ha nem látok címmel. A szakácskönyvben csupa olyan étel szerepel, amelynek…..
tégIagyár 2012.09.15 02:05:10
Egyeseknek nagyon fáj mostanában, hogy Török Gábor politológus elemzéseiben rendkívüli késztetést érez az ellensúlyozgatás művészetének bemutatására. Hadd tegye. Miért fáj az bárkinek is, hogy nem anyázza le a Kormányt a hazug IMF-levél ügyében? Miért beszél mellé…..
tégIagyár 2012.09.14 14:34:16
LEGFELJEBB 23 FOK VÁRHATÓ!!! ESTE CSAK 10!!! NEM LESZ SOK ESŐ!!! DE MINDENHOL MARADNAK A FELHŐK!!! ÖLTÖZZÖN EHHEZ ÚGY, AHOGY KITTI ÉS MÁRTON!!!!!! LEGFELJEBB 23 FOK VÁRHATÓ!!! ESTE CSAK 10!!! NEM LESZ SOK ESŐ!!! DE MINDENHOL MARADNAK A FELHŐK!!! ÖLTÖZZÖN EHHEZ ÚGY, AHOGY KITTI ÉS MÁRTON!!!!!! LEGFELJEBB 23 FOK VÁRHATÓ!!! ESTE CSAK 10!!! NEM LESZ SOK ESŐ!!! DE MINDENHOL MARADNAK A FELHŐK!!! ÖLTÖZZÖN EHHEZ ÚGY, AHOGY KITTI ÉS MÁRTON!!!!!! LEGFELJEBB 23 FOK VÁRHATÓ!!! ESTE CSAK 10!!! NEM LESZ SOK ESŐ!!! DE MINDENHOL MARADNAK A FELHŐK!!! ÖLTÖZZÖN EHHEZ ÚGY, AHOGY KITTI ÉS MÁRTON!!!!!! LEGFELJEBB 23 FOK VÁRHATÓ!!! ESTE CSAK 10!!! NEM LESZ SOK ESŐ!!! DE MINDENHOL MARADNAK A FELHŐK!!! ÖLTÖZZÖN EHHEZ ÚGY, AHOGY KITTI ÉS MÁRTON!!!!!! LEGFELJEBB 23 FOK VÁRHATÓ!!! ESTE CSAK 10!!! NEM LESZ SOK ESŐ!!! DE MINDENHOL MARADNAK A FELHŐK!!! ÖLTÖZZÖN EHHEZ ÚGY, AHOGY KITTI ÉS MÁRTON!!!!!! LEGFELJEBB 23 FOK VÁRHATÓ!!! ESTE CSAK 10!!! NEM LESZ SOK ESŐ!!! DE MINDENHOL MARADNAK A FELHŐK!!! ÖLTÖZZÖN EHHEZ ÚGY, AHOGY KITTI ÉS MÁRTON!!!!!! LEGFELJEBB 23 FOK VÁRHATÓ!!! ESTE CSAK 10!!! NEM LESZ SOK ESŐ!!! DE MINDENHOL MARADNAK A FELHŐK!!! ÖLTÖZZÖN EHHEZ ÚGY, AHOGY KITTI ÉS MÁRTON!!!!!! LEGFELJEBB 23 FOK VÁRHATÓ!!! ESTE CSAK 10!!! NEM LESZ SOK ESŐ!!! DE MINDENHOL MARADNAK A FELHŐK!!! ÖLTÖZZÖN EHHEZ ÚGY, AHOGY KITTI ÉS MÁRTON!!!!!! LEGFELJEBB 23 FOK VÁRHATÓ!!! ESTE CSAK 10!!! NEM LESZ SOK ESŐ!!! DE MINDENHOL MARADNAK A FELHŐK!!! ÖLTÖZZÖN EHHEZ ÚGY, AHOGY KITTI ÉS MÁRTON!!!!!!