Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DARTH HAJDU

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendszeres olvasóink számára nem lehet meglepetés - hiszen már februárban jeleztük - hogy csúcsra fog járni az államadósság az első negyedév végére. Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) adatai szerint mintegy 972 milliárd forintnyi  új hitelt vettünk fel 2013…..
DARTH HAJDU 2013.04.29 18:22:11
@OrangeOrder: Nem, nem szépek a grafikonok. A kudarcotokat mutatják.
Három éve, aki ezt jósolta, az bérrettegő és ajvékoló volt.

Most már tény a kudarc.
Cserébe kiépült a maffia, hogy ami megmaradt, azt még ellopjátok.

Nulla, zéró siker mellett pedig csak a nemlétező ellenséget tudjátok szidni. Nem tudtok mire büszkék lenni, ezért vagytok ilyen dühösek, fidesztrollok. Mert aki nem maffia tag, az biztos ballib és emeszpés. Csakis az lehet. Te idióta balfasz. Mert minden normális ember elfordult már a fidesz-mszp-től.
Nincs ellenzék, egy csapat vagytok az emeszpé-maffiával, csak ti még aljasabb szemetek vagytok, mint ők, örülhetsz, tömd a zsebed, amíg lehet még, te pióca.

És becsüld meg azt a volt mszp-szavazót, akiben volt annyi gerinc, hogy amikor kiderült, hogy az mszp is csak egy szervezett bűnözői csoport, mint a fidesz, akkor nem szavazott többé az mszp-re. Bennetek soha nem lesz ilyen gerinc, te féreg.
DARTH HAJDU 2013.04.29 18:36:56
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Figyelj, seggarc, mi lett az mszp kormánnyal? Mi? Hol van? Áruld már el, te primitív szektás fasz. Hol vannak most? Hányan szavaznak rájuk? Senki. Ki védi őket? Ki? Senki.

Csak ti, fideszesek beszéltek róluk.
A szar maffiátok mellett az a legfőbb érvetek, hogy "meraz emeszpé is lopott".
"Meraz emeszpé is szar volt".

Azért vagytok ekkora hazaáruló gyökerek, mert "az emeszpé is az vót"? Ez igen! Ez ám az eredmény! Ez ám a viszonyítási alap! Te faszkalap. :)
DARTH HAJDU 2013.04.29 18:50:47
@OrangeOrder: Egy rohad szavad sem talált, hazug féreg. :))
Nem semmi.

Nem vagyok mszp-s, nem vagyok demokrata, már amit ez itt jelent, az nem, nem hiszem, hogy bukik a maffia, mivel nem lesz valódi, szabad választás, és ellenzék sincs, ami alternatíva lehetne, és itt nincs szociálkonzervatív párt, tehát nyerni sem fog. Na szevasz, hülyegyerek. :D
Különös eset miatt kellett intézkedniük a rendőröknek a Fehérvári úton. Április 15-én, éjfél után figyeltek fel a helyi polgárőrök arra, hogy valami furcsaság suhan a Fehérvári úton a síneken. Közelebb érve kiderült, két egyetemista egy házilag barkácsolt hajtányon…..
  Mázsás kövek gördültek le a mellkasunkról a hír hallatán; nem csak, hogy végre elérkezett a tavasz, de idén sem maradunk nemzeti fejtágító nélkül. Pártházvédő bicskások és sósavval felszerelt bácsikák lesik titkon a postaládát napról napra: szól-e vajon idén is…..
DARTH HAJDU 2013.04.17 08:01:01
@Blogger Géza: Hazudsz, mint mindig. A közmunka éhbérért megint csak a fideszes látszatmegoldás "lekommunikálva".

Ennyit tudtok, ennyi jött össze 3 év alatt: egy jó nagy adag semmi, kudarc, pofáraesés, bukta, "jól lekommunikálva", azaz az ellenkezőjének, sikernek hazudva. Ennyi a fidesz maffia-szekta.

Kétségbeesetten hazudoztok, mert 0 db. sikert nem tudtok felmutatni a saját zsebeitek tömködésés kívül. Neked legalább jutott valami? Vagy meggyőződésből hazudozol? Akkor téged is átvertek. (Mindkét esetben átvertek.)
A blog indulása óta már sokszor elmondtam, hogy szeretnék mindenféle véleménynek helyet adni, így azoknak is, akik a maradás, vagy (mint ebben az esetben) a hazaköltözés mellett érvelnek. Finoman szólva is túlzás lenne azt állítani, hogy Nyba írásának minden részével…..
DARTH HAJDU 2013.04.15 18:40:32
„A kétharmados kormánytöbbség túllépett bizonyos alkotmányos normákat (...) Demokratikus jogállamban nem létezhet korlátlan hatalom, ennek megfelelően az alkotmánymódosító hatalom sem lehet korlátlan". Ezek a mondatok nem Mesterházy Attilától vagy Bajnai Gordontól, hanem…..
DARTH HAJDU 2013.04.08 15:38:17
@fog- és Bulawayo magiszter: A hírhedt századvég nevű pénzcsap és pártpropaganda-intézet igazgatóján nem hiszem, hogy a "baloldalnak" sok férgesíteni-valója lenne. ("Baloldal", ez aranyos, az egész világ az lassan.)

Meg mert fogalmazni 1 db. ernyedt, gyengécske kritikát a NER-ben, ez aztán igen.
Lovasszobrot neki!
DARTH HAJDU 2013.04.08 17:15:48
@fog- és Bulawayo magiszter: Rólam semmilyen véleményt nem mondott, nincs közöm az ún. baloldalhoz sem, viszont mindenképpen bérencnek tartom. :D

Sima bűnözőnek tartom, ahogy a főnökét is.

Felőlem az ilyet kinevezhetikek megyei állatorvosnak, karmesternek, alkotmánybírónak, köztársasági elnöknek, péknek, akkor is tudni fogom, tudni fogja mindenki, hogy hogy jutott oda, és mi ő.

Halálosan leszarom, hogy mi egy ilyen minőségű embernek a "véleménye", mert tudom, hogy nincs neki.
Potápi Árpád fideszes stróman képviselő egy olyan tartalmú törvényjavaslatot terjesztett az Országgyűlés elé, amely éppen ezeket az adatokat titkosította volna - nemzetbiztonsági okokra való hivatkozással. Abban talán nekünk is volt egy kis szerepünk, hogy képviselő úr a…..
Múlt héten Orbán Viktor az őt cikiző német rajzfilm hatása alatt úgy fogalmazott, hogy sajnálja a német gyermekeket, Magyarországon ugyanis elképzelhetetlen lenne, hogy "hazugságokat és valótlan tényeket gyermekműsorrá alakítsanak. Ha ez előfordulna a Magyar Televízióban, itt…..
DARTH HAJDU 2013.04.01 17:46:47
@Psyman: Bla, bla, bla, érvek nincsenek, marad a személyeskedés. Ja, és nem is tudtam, hogy a német gyerekhíradó 3 ciklus alatt bizonyított nekembármit is. Most ugyanis erről van szó, tudod.

De hát aki abban hisz, hogy az mszp csellel megvásárol egy német gyerekhíradót, hogy úgy kampányoljon ONNAN IDE, a szektád ellen, azon tényleg érveket, érveket, értelmes gondolatokat számonkérni. :)
Ufók nem voltak az sztoriban? :))

Elképesztően alacsony a színvonal. Nem veszed észre, hogy RÖHÖGNEK rajtad meg a beteg vezéreden? :D
DARTH HAJDU 2013.04.01 17:49:17
@Psyman:

Jav.: Bla, bla, bla, érvek nincsenek, marad a személyeskedés. Ja, és nem is tudtam, hogy a német gyerekhíradó 3 ciklus alatt bizonyított nekem, neked bármit is. Most ugyanis erről van szó, tudod.

De hát aki abban hisz, hogy az mszp csellel megvásárol egy német gyerekhíradót, hogy úgy kampányoljon ONNAN IDE, a szektád ellen, azon tényleg értelmetlen érveket, értelmes gondolatokat számonkérni. :)
Ufók nem voltak az sztoriban? :))

Elképesztően alacsony a színvonal. Nem veszed észre, hogy RÖHÖGNEK rajtad meg a beteg vezéreden? :D
DARTH HAJDU 2013.04.01 17:56:10
@fal_adja_a_masikat: "...egy német gyerekműsor rajzfilmjére, amiben hazugságokat terjesztenek..."

Érdekes módon a több ezer komment során egy fideszes sem próbálta bemutatni, miért voltak hazugságok ezek. :)
Laodumin Happy Birthday Fidesz! 2013.03.30 21:15:21
A 25. életév betöltése mérföldkőnek minősül minden ember életében. Ilyen nagyszerű alkalmakkor illene jókívánságainkat küldeni az ünnepeltnek, esetleg megemlékezni a negyedszázadnyi életút jeles eseményeiről. Azonban a Fidesz születésnapja kapcsán szeretnék eltekinteni…..
DARTH HAJDU 2013.04.01 12:13:27
@CsárliFirpó: A patásorbán fidesztroll-duma. :D
DARTH HAJDU 2013.04.01 12:16:12
@midnight coder: Hanyatló nyugat, európairigykedik az eredményeinkre, elmútnyócév, komcsilibsik, bla bla bla bla.
Ócska ügyeletes fidesztroll.
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
DARTH HAJDU 2013.03.31 20:39:57
@Psyman: Jó sok pénzük lehet. :D
Illetve cselesek, hogy gyerekcsatornát fizettek le. (Miért azt???)

Édes Istenem, ti komolyan elhiszitek ezt?
DARTH HAJDU 2013.03.31 23:47:47
@mikorkakalman:

Szórakoztató, hogy a szektás elvtársakat mennyire felbosszantja, hogy a pofájukba kapják az igazságot a felcsúti vezérükről, és hogy mennyire nem tudnak egyetlen szó érdemi választ kinyögni arra, hogy a demoratikus elvek gyerekeknek való magyarázása közben szégyen szemre ez a magyar maffia-szekta és vezetője a legkézenfekvőbb ROSSZ PÉLDA.

Szerintük a fékek és ellensúlyok leépítésének a ténye csak "vélemény".
Hát nem az, ez már messziről látszik, hanem nyilvánvaló tény.
Erről tanúskodik csupán az első német rajzfilm.

De ti dühöngjetek csak, biztos mindenki csúnya ballib ellenség meg báncsák a hazát stb. :))
Mindenki ballib, az egész világ! :)
DARTH HAJDU 2013.03.31 23:59:59
"A német gyerekhíradó százszor komolyabb annál, amit Orbán hazudik a világról – magyar felnőtteknek. Pont az ilyen felnőttek elszaporodásának próbálja elejét venni a német közszolgálat. Sajnos egyelőre nem Magyarországon."

"És mondja simán fapofával bele a mikrofonba, hogy ha nálunk ilyen történne a közszolgálati tévében, akkor mindenki repülne. Amilyen elszarusodott bőrű orrszarvú, már fel se tűnik neki, hogy éppen ezzel igazolja a vádakat. Hiszen pont ezt mesélik a németek a gyerekeiknek: látod, Jürgen, egy rendes országban nem úgy megy az, hogy a miniszterelnök összevonja a szemöldökét, és mindenki repül mindenhonnan.

Meg hát történik nálunk elég gyakran még ilyenebb, a közmédiában is, meg bárhol máshol, hogy mást ne mondjak, se Balog Zoltán, se Halász János nem repültek sehova, pedig a három vállalhatatlan figurából kettővel még mindig nem számoltak el. Mindezt természetesen a német közszolgálat munkatársai pontosan tudják, és majd a következő alkalommal nyilván meg is jegyzik. Ezek a reakciók csak arra jók, hogy még jobban felmérgesítsék őket: Orbán a szemükbe hazudik.

Pedig nem akar szegényke. Súlyos problémája már vagy egy évtizede, hogy a belpiacra szánt ócska otrombaságai kihallatszanak, viszont amikor odakint magyarázkodik miattuk, az meg beszivárog, és ilyenkor itthon röhögnek például azon, hogy ő a Facebookon nyerte meg a választást. Ebből a csapdából utoljára úgy próbált szabadulni, hogy négyszemközt elmondta a diplomatáknak: ne figyeljenek arra, amit mond, csak arra, amit csinál.

Hát most arra figyelnek, és leszarják, amit mond. A gyerekeket pedig felvilágosítják, miért ilyen furcsa ez a bácsi, függetlenül attól, hogyan bizonygatja ő maga, hogy nem is drogos, és bármikor le tud állni.

Őket elsősorban az érdekli, hogy a saját utódaik ne higgyenek az Orbán-szerű szélhámosoknak sohasem. Ehhez meg kell mutatniuk, hová vezet és miben nyilvánul meg a tudatlanság, a demagógia és a paranoid nacionalizmus. Ha majd ráérnek a magyarokon segíteni, akkor csinálnak rajzfilmet nekünk is."

hvg.hu/w/20130325_Magyarnepmesek#rss
A Jobbik által gründolt N1 (Nemzeti1) TV bő éve megszűnt híradóját egy olyan cég csinálta, amely azóta 122 millió forintot kapott műsoraiért a köztévétől. A Dextramédia egyik tulajdosona Moys Zoltán, aki Lezsák Sándornak, az Országgyűlés fideszes alelnökének a…..
A KARD Az állam ifjú ellenségei 2013.03.29 14:15:58
Magyarországnak kemény rendőrsége van. Bármilyen körülmények között képes leszámolni vérgőzös, terrorista-gyanús, különösen erőszakosnak tűnő, jól kiképzett, 14-17 éves korú középiskolásokkal. És most bebizonyította, hogy akár a 18-21 éves semmirekellő…..
DARTH HAJDU 2013.03.30 10:10:36
index.hu/belfold/2013/03/30/rendorok_szalltak_meg_a_siralyt/

A "rendőrség" továbbra is megfélemlít.
A hetvenes évekből emlékszünk  - mi, akik elég öregek vagyunk hozzá - a hatalomnak arra a gyakorlatára, hogy a rendszer ellen utcai tiltakozások részvevőit garázdaság vádjával állították bíróság elé. A FIDESZ csoportosan elkövetett garázdaság vádjával feljelentést…..
DARTH HAJDU 2013.03.30 09:47:54
"Rendőrök szállták meg a Sirályt

Általános fokozott ellenőrzésre hivatkozva, pénteken éjfél körül, 20-25 rendőr razziázott a Király utcai Sirályban, tudtuk meg a bent lévőktől. Mindenkit igazoltattak, és senki nem hagyhatta el a kocsmát. A rendőrök egy része egyenruhás, a másik részük civil ruhában van. Forrásunk hiába próbálta megtudni, ki az akció irányítója, nem válaszoltak neki. A rendőrök nem sokkal egy óra után távoztak.

A Sirályban a rendőrök érkezésekor valamivel többen mint százan tartózkodtak, ugyanis éppen a Negyed6negyed7 fesztivál programjai zajlanak. (A képet a Facebookra töltötték fel a razziáról).

A múlt héten a Fővárosi Vagyonkezelő megbízásából biztonsági őrök hatoltak be a Király utcai épületbe, amelyben többek között a Marom Egyesület talált otthonra, viszont engedély nélkül használták a helyet. A biztonsági őröknek nem sikerült a bent lévőket kiszorítaniuk, a patthelyzetet végül Tarlós István oldotta fel, aki a zsidó pészachra és a keresztény húsvétra való tekintettel haladékot adott a Sirálynak az ünnepek végéig.

A rendőrségi razzia napján, pénteken reggel két aktivistát is előállítottak a rendőrök, akik ellen garázdaság miatt indult eljárás, mert részt vettek a Fidesz Lendvay utcai székházának elfoglalásában.

Szombaton újabb tüntetést szerveznek a Fidesz székháza elé, hogy tiltakozzanak a kormánypárt politikája, az és alaptörvény módosítása ellen."

index.hu/belfold/2013/03/30/rendorok_szalltak_meg_a_siralyt/
Azt írja a hvg.hu , hogy bármilyen ok vagy gyanú híján is nemzetbiztonsági vizsgálatnak szeretné alávetni a kormány, a rendőröket, igazságügyben dolgozókat, titkosszolgákat. Szóval megint egy finom törvénymódosítás  lehetősége áll fenn. Van aki kimondottan abban…..
DARTH HAJDU 2013.03.29 22:22:27
@zobod: Persze, mert biztos a jó cél érdekében használja majd a maffia ezt a törvényt is, ahogy az összes többit is a 3 éves tündérmeseországban. Véletlenül sem az ellenség, azaz mindenki ellen, aki nem szektatag. Ugye ők a libsik, mindenki, aki nem ti.
DARTH HAJDU 2013.03.29 23:06:54
@zobod: Pontosan erről beszélek, idióta. Aki nem maffiatag, az ellenzéki, libsi, ballib. Nem kell egyiknek sem lennem, és nem előítéleteim vannak a maffiáról, hanem 3 éves tapasztalatom, amely során minden lépésük a szemforgató hazugság és a pénztalicska valamely kombinációja volt. Azt meg a két szememmel látom, hogyan tesznek tönkre embereket, családokat, ha útban vannak vagy fölöslegesek, nem képzelődök semmit a saját fontosságomról, látom.
"Mit pofázol bele, kisanyám?!" - mondta a parlamentben 2011 tavaszán Szabó Tímeának a fideszes Tasó László, de azóta kiderült, hogy ő is egy érző ember. Húsvéti jókívánságait küldi a Kedves Ház Minden Lakójának, majd egy hirtelen váltással Boldog Együttlétet kíván. Ha…..
Balról Negyedszázadnyi Fidesz 2013.03.29 16:09:57
Ha Orbán Viktornak 25 évvel ezelőtt azt mondják, hogy a Fidesz kétharmados kormánypártként lényegében titokban fogja ünnepelni negyedszázados születésnapját, valószínűleg kinevette volna a jóslat szerzőjét. A Fidesz 25 éve elsősorban nem azt mutatja meg, milyen magasra…..
DARTH HAJDU 2013.03.29 20:31:49
@Kalmár: "Most amikor teljes a demokrácia"

Hát persze, most teljes a demokrácia, az egypártrendszerben. Örülj.

:D
Ebben a posztban a hallgatói röghöz kötés körüli mizériát szeretném körbejárni. Kezdjük tehát az elejéről! Adva volt egy probléma, miszerint sor fiatal orvos vándorol ki külföldre, sőt még egy rakás rezidens is ezzel fenyegetőzött.Erre az volt a válasz, hogy akkor majd jól…..
DARTH HAJDU 2013.03.22 15:05:19
@Puskát kellett volna hozni: Elég gyengén nyomod a pártpropagandát, elég ciki. Megéri?
Maximálisan egyetértek a levél írójával, úgyis, mint gyakorló álláskereső hasonló tapasztalataim vannak. Csak egy példa: Tavaly jelentkeztem egy nagy multi gyárába, két, különböző szakterületet érintő diplomám is van, így bíztam benne, hogy egy ekkora helyen csak akad…..
Egyre reménytelenebb helyzetbe nyilatkozza magát Balog Zoltán miniszter az idei Táncsics-díjjal kapcsolatban - eddig csak azt tudtuk, ő nem is tudta, kinek adja a díjat, most viszont elolvashatjuk nyilvános könyörgését is, ugyan már vissza a babaruhát. Ha a legelején kezdjük,…..
A napokban olvashattunk arról, hogy az ELTE Művészetelméleti és Médiakutatási Intézetének oktatóinak névtábláit felmatricázták nem túl barátságos és antiszemita tartalmú cimkékkel. Nyilván nem szép dolog, mondhatnánk felháborító, bár egy ilyenfajta antiszemita…..
benyóblog Eddig, s ne tovább 2013.03.12 10:10:29
Hétfőn elfogadta a parlament az alaptörvény negyedik módosítását, azt a „közjogi lasagne”-t, amellyel kapcsolatban már mind Sólyom László volt köztársasági elnök, mind Lakner Dávid kollégám, mind mások megírták, hogy mennyi probléma merült fel. Eddig sem voltam a…..
Schmitt Pál lemondását követően az új köztársasági elnök, Áder János súlyos kihívásokkal nézett szembe. Hivatali elődjének a "törvényhozás motorjaként" betöltött szerepe a köztársasági elnöki hivatal tekintélyét is elinflálta. Így ha azt vissza akarta állítani,…..
A KARD "A gyilkosok pártján?" 2013.03.07 20:44:04
"Ne álljatok a gyilkosok pártjára! Ne hallgassatok Ron Werberre!". Ezzel a Fidesz-székházra függesztett szöveggel fogadta a Bayer Zsolt publicisztikája miatt a Lendvay utcába érkező tüntetőket a kormánypárt 2013. január 12-én. "Emberölés miatt tíz évet töltött börtönben a…..
Pézsma Most menjek vagy maradjak?! 2013.02.25 15:27:16
Sorkatonaként abban az időszakban voltam határőr, amikor a keletnémetek fegyver helyett bőrönddel indultak meg nyugat felé. Előszeretettel Magyarországon keresztül: zöld határon, hamis útlevéllel, páneurópai pikniken, majd ’89 novemberétől szó szerint a falat ledöntve, mindent…..
DARTH HAJDU 2013.02.26 10:15:23
@Maitre: :))
Kiviláglik a soraidból, hogy a NER, a pártállam nyertese vagy, aki nem is érti, miért nem tetszik oly sokaknak a rendszer, hisz jól is lehet keresni, sokat sem kell dolgozni, és tudni sem kell sokat a világról, csak a rendszer részévé kell válni.
("Havi sok ezer euró kell a megélhetéshez.")

Ha tippelnék, szerintem KIM-es dolgozó vagy, azok kapnak indexen való kommentelésért fizetést (ld. mandarin blog), de persze oly hosszú mára a párt kitartottjainak a sora, hogy lehetsz sokkal alacsonyabb polcon is, és ún. "magánszférában" is.

Magánszféra párt-pénzcsapot értek természetesen.

Na? :)
DARTH HAJDU 2013.02.26 10:16:36
DARTH HAJDU 2013.02.26 10:52:43
@Maitre: Ostoba szektás fidesztroll, nagyon szarul csinálod a pártpropagandát.
Nem veszed észre, hogy itt senki nem vevő rá?
Idióta.