Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zene-ajanlo

19 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most tényleg, mennyire kell agyatlannak lenni ahhoz, hogy egy utasokkal tömött busszal belehajtson valaki egy csőtörés miatt az aszfaltból feltörő szökőkútba? Még ha csak szimpla csapvíz lőtt volna fel 20 méter magasba, sem próbál meg épeszű ember áthajtani a vízsugár felett.…..
Bocsánat ha mégis ismerted. Szerintetek miről szól? Ha lesz kedvem (nem, nem hazudom azt, hogy nincs időm rá), majd leírom nekem miről szól. ..
Minden napra zene 2013.04.08 11:39:22
Irie Revoltes szám már volt a blogon, itt van tőlük egy másik, kicsit pörgősebb szám. ..
Remélem a többség ismeri ezt a számot, most itt a lehetőség a címét is megjegyezni örökre. Hihetetlen ez a dal, minden reggeli indulásnak megadja a hangulatot. Nem is tudom mit érdemes még mondani róla... Gyönyürű '90-es évek. Mindenki tanulja meg eljátszani nyakbaakasztós…..
A Parov Stelart gondolom senkinek nem kell bemutatni, évek óta ott vannak a fesztiválokon. Az új lemezről azt hiszem ez a kedvencem. ..
Az Arcade Fire 2003-ban alapított, kanadai indie-rock zenekar. Nem hiszem hogy sokan hallottak róla, én se tudom hogy találtam rá, de elég tetszős ez a szám, olyan összetett, de mégis egyszerű. ..
Nagyszerű ez a szám, boldogság, mosoly az arcon, szembesüt a nap, tavaszi szél, finom sör, barátok, zene. Mást nem is írnék, nekem ez jut róla eszembe. Neked? ..
Egy kis víz és némi beton, fa, fém vagy üveg hihetetlen formákat tud létrehozni. Ha design és funkció találkozik, égből aláhulló vízesés vagy éppen Mózes módjára a vizet szétválasztó híd a végtermék.   Ködpavilon, Neuchâteli-tó, Svájc   A 2002-es 6.…..
Az elmúlt hétvégén még utolsó erejével visszaköszönt a lassan távolodó tél, a fehér zaj belepte a Balatont. A déli part jégbe zárt, földöntúli világát Varga György örökítette meg. *Az olvadásra csak keddig kell várni: az Országos Meteorológiai Szolgálat…..
zene-ajanlo 2013.03.19 23:52:38
Egy kis magyar érdekesség, úgy fajta hangzás, biztos ismertek lesznek hazánkban és mindenki mondogatja majd, hogy milyen világszínvonal. A baj csak az hogy a világszínvonalat olyan gyakran emlegetik a tehetségkutatókban, hogy már-már azt hinni tényleg ilyen magasan vannak a…..
Ha zenék után keresgélünk a neten és találunk egy több milliós nézettségű számot, joggal feltételezzük, hogy azt hallgatjuk ami oda van írva. Ennyi ember látta, biztos ez is Bob Marley szám. Nagyon zavaró lehet, ha valaki hülyeséget mond, de te ugye nem lepődsz majd meg egyik…..
A youtube-on minden reggea zene Bob Marley. Oszlassuk el a kételyeket, ugyanis ez sem az! Azért hallgassuk meg :) ..
Erről a számról mindig a nyár, a napsutés jut eszembe. Egy jó kis PASO koncert a szabadban, jó társaságban boldogan ugrálni, táncolni :) Ne hagyja ki senki! Szerencsénkre egy magyar zenekar, így elég gyakran lehet velük találkozni fesztiválokon, koncerteken. A jó hangulat…..
A Pluto zenekar az eddigi legsikeresebb időszakát éli, nagy sikere lett az új CD-nek. Lehet lassan ők is bekerülnek az alter mainstreambe? Ez a szám (azt hiszem) a kedvencem tőlük, olyan kis kedves és könnyed. A dalhoz Bérczesi Róbertnek is köze volt, ő írta a refrént, azt hiszem,…..
Hajós Andrásról gondolom mindenkinek az Emil.RuleZ (Zazie az ágyban), vagy a Heti Hetes jut eszébe, amikor vicces dalokat adott elő két poén között. Ha ez így van, akkor most szeretnék bemutatni egy másik Hajós Andrást. Ebben a számban hiában vannak viccek és apró poénok, a…..
Ma reggel a Morning Show nevű reggeli műsorban a barkóba játékban, egy székely úriember játszott a rádiós műsorvezetőkkel. Az egy dolog, hogy kipellengérezik a székely tájszólást, gondolkodát, cikizték az urat rendesen. Nem baj. Aki ide betelofál az számoljon ezzel. Az a…..
zene-ajanlo 2012.10.07 22:29:42
Ez a dal Jimi Hendrix 1967-ben megjelent második lemezének volt záró dala. Ez azért nem ma volt, de az ilyen nagyszerű számok túlélik szerzőjüket, egyedül is megállják a helyüket. John Mayer szerintem úgy adja elő ahogy kell, elegánsan de azért mégis könnyedén. Remélem ez a…..
Ezzel a számmal jó indítani a reggelt! Sugárzik belőle a boldogság, a jókedv és a remény. Olyan mint a napfény. Ezt a jó kis laza, mosolygós reggea számot, érdemes megjegyezni és máskor is meghallgatni. Nekem mindig jobb keddvem lesz tőle, olyan békés. :)…..
A Pál Utcai Fiúk zenekar 1983-ban alakult Szigetszentmiklóson. A közel 30 év alatt sokmindent elértek és véghezvittek. Személy szerint ezt a számot kedvelem tőlük a legjobban. Fontos megjegyezni, hogy eredetileg ez nem egy szerelmes szám, a kislányához írta. Ettől függetlenül…..
Joe Cocker '44-ben született, angol blues- és rock-énekes. Jellegzetes, rekedtes mély hangjával nagyon jó hangulatot tud varázsolni. Remélem ennek köszönhetően ez a nap is szépen indul majd mindenkinek. ..
Szép napot kívánok ezzel a pörgős, vidám Arctic Monkeys számmal! Érdemes lehet megtekinteni a bohócverésben gazdag videóklippet is, hogy teljes legyen az élmény. Az előadóról annyit mindenképpen érdemes tudni, hogy egy 2002-ben alakul angol indie rock banda és talán a műfaj mai…..
Akkor kezdjük is el egy klasszikus rock számmal, a Led Zeppelin-tők. Aki szereti a rock zenét annak ezt (is) ismerni-e kell. Az első Nirvana koncerten ez volt az első szám amit eljátszottak(!), ezért szerintem méltó hozzá, hogy itt is ez legyen az első. Ha valaki meg szeretné tanulni…..
Minden napra zene Köszöntő 2012.09.14 11:00:00
Kedves olvasó! Köszönöm, hogy ellátogattál erre az oldalra. Zenék lesznek itt, folyamatosan, minden nap, kategorizálva és válogatva. Remélem megtalálod majd a hozzád illőt. Csak kattintgass nyugodtan, nem hiszem hogy csalódni fogsz! Jó zenehallgatást! :)..