Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gasztrobizarr

7 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Japán Mezőgazdasági, Erdészeti és Halászati Minisztérium (már a név is milyen kedvesen, meseszerűen hangzik) tartott Budapesten egy Taste of Japan, azaz Kóstold meg Japánt! bemutatót. Igyekeztek megismertetni jónéhány japán alapanyagot, tágítani az exkluzív tengeri lényekre kevésbé nyitott,…..
New Yorkban nem kell nagyon keresgélni a legendákat. Egyik legfontosabb és legérdekesebb a Lower East Side-on található Russ & Daughters, valamint a nemrég hasonló néven nyílt étterem (Russ & Daughters Cafe) története, amely a 20. század elején New Yorkba emigrált csaknem kétmillió kelet-…..
Illetve, hogyan égettem le a fél kezem a hozzá desszertnek szánt "büntetlenül ehető" paleo kakaós muffin készítése közben.   Ha nem is olvasod végig, pontosabban egy sort sincs kedved elolvasni ebből a posztból (amit megértek, bár nincs igazad), csak ennyit jegyezz meg: ne vegyél leopárdmintás…..
Kávékultúra. Szép fények, nagyváros, nyers tégla, fatextúra, kávéscsésze, kávé, tej, egy pohár víz, egy szakállas, kockásinges, tetovált barista, egy menő fényképezőgép, egy notebook... Ugye ismerős? (forrás: http://boutiquejapan.com/coffee-in-japan/) Az Instragramot elárasztják a…..
Vendégposztunk szerzője a tehetségét mindenféle hülye gasztroblogokban elfecsérlő Tardos János - huzamosabb ideig New York-i magyar (vagy magyar New York-i) lakos, aki most megosztja veletek személyes élményeit a Cafe Dada, brooklyni magyar-francia étteremről.   Da,…..
Gasztrobizarr Csülök & Jazz 2012.11.12 00:19:07
Jó ötletnek tűnik, bár Szentendréről lévén szó, egy kicsit bizonytalan vagyok, a lényeg, hogy elmentünk az Erms étterembe. Egy szavam nem lehet, nem kellett gondolkodnom a vasárnapi ebédről, egy konkrét ötlet adódott, itt lehet jó, legalábbis biztató kinézetű hamburgert…..
gasztrobizarr 2012.11.13 10:28:03
@Llychllyn: köszi, jó ötletek, kipróbálom őket.
gasztrobizarr 2012.11.13 10:29:45
@nowy: tudom, hogy trendi, hogy a hamburger úgy van összerakva, hogy maximum egy dinoszarurusz tudja átharapni, én éppen nem agonizáltam felette, de a többiek tényleg ültek előtte három percet, hogy hogyan lássanak neki. ami nem biztos, hogy baj.

tudod, ez egy örök kérdés, hogy nekiálljon-e az ember elmondani a véleményét, azt gondolom látszott rajtam, aminek kellett, nagyobb balhét pedig nem akartam, egyébként sem láttam a felszolgálónőt nyitottnak a kérdésre.
gasztrobizarr 2012.11.26 20:26:51
@Hepci: köszi a tippeket!
Még hallottam jót az Aranysárkányról, nem tudom az milyen lehet.
A zsűri általunk elképzelt értékelése:Ez nem tud úgy írni, hogy ne legyen belőle botrány. Azt hiszi mindenhez ért, bár főzni még senki nem látta. Tekintettel a 2012 februári Nagy Furmintbalhé körüli ádáz küzdelmeire, a (szerinte) nagy sikerű Macaron Nap (mi az a macaron?)…..
gasztrobizarr 2012.09.30 11:20:29
Legyen egészségesebb, ami finom! "Leviszi a vérnyomást, csökkenti a koleszterinszintet, javítja a sportteljesítményt, segít a fogyókúrában, rendbehozza az emésztést." Ezeket és még hány szlogent hallunk az úgynevezett egészségesnek szánt feldolgozott élelmiszerek hatásairól.…..