Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaillord

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén tölti be 50. életévét a népszerű időutazó, és ugyan én utoljára akkor követtem a sorozatot, amikor még Tom Baker küzdött épületfaló óriásnövényekkel, és más nyalánkságokkal, ez az évfordulós trailer rendesen felkeltette az érdeklődésem. Meséljetek, honnan érdemes felvenni a fonalat? Mitől…..
Jóllehet Darren Aronofsky jövő tavasszal mozikba kerülő bibliai eposzában Russell Crowe alakítja a címszereplőt, az alábbi gyönyörű és rendkívül hangulatos forgatási fotókon a csodás izlandi tájaké a főszerep... ..
A Rockstar új, ötperces gameplay videóval adja tudtára a világnak, miféle megalevest főznek évek óta terebélyesedő kondérjukba. Ugyan a GTA V-nek már nem sok köze lesz az autólopáshoz (persze, lesz benne az is), de szemlátomást nincs olyan tevékenység, amit eme játék keretében…..
Íme az első kép Aleksei Mikhailovich Sytsevichről, más néven Rhinóról (már ha tényleg...), aki A csodálatos pókember 2. másik főgonoszát alakítja majd, csak mert egy gonosztevő nem elég (és ha belegondolunk abba, hogy ott lesz még Harry és Norman Osborn is, akik ki tudja, miben…..
gaillord 2013.05.12 08:35:54
A rövidke werkben többek között a rendező zajong Brad Pitt karakteréről, de nem is ez a lényeg: a videóban akad néhány új jelenet. Az eredeti regényhez valószínűleg csak nyomokban kapcsolódó film június végén érkezik a mozikba. ..
- SPOILERMENTES - Mikor 2012 tavaszán megnyílt az ég New York felett, és idegen hordák szálltak alá, hogy szörnyekkel, istenekkel és szuperhősökkel mérjék össze erejüket, nos ekkor minden megváltozott. És ezt a Marvel is tudta. A Marvel Moziverzum második fázisában már nem…..
Új karakterplakátok és egy akciódús klip (az egy Bird of Prey?) érkezett a Star Trek-folytatáshoz, ámbátor mikor meglátjátok Alice Eve karakterplakátját, akkor úgy is minden mást elfelejtetek, szóval akár elég lett volna csak azt bevágni... ..
Jogosan kérdezhetitek, miért hallgattunk az utóbbi időkben az MCU: Ph2-ról, miközben majd minden napra jut valami csemege, de mielőtt arra gondolnátok, hogy ráuntunk a képregényfilmekre, erről szó sincs: hamarosan egy nagy meglepetéssel jelentkezünk Marvel-ügyben, addig is íme az első kép a Captain…..
gaillord 2013.04.08 21:02:51
@TomPowell25: "noha van bennem egy kis félsz, hogy az első rész bája elveszik."

Miss Atwell leváltásával az sajnos már el is veszett :(
gaillord 2013.04.08 21:39:44
@vargatom: Aham....benne lesz egy flashback-ben.

Kapunk a helyére egy átlagos tekintetű Emily VanCamp-et, aki az unokahúgát alakítja majd. *broaf*
Bárcsak a könnyűzene világa is olyan lenne, mint a filmeken! Emberközelibb és őszintébb, esetenként abszurdabb és excentrikusabb, de mindent összevetve sokkal izgalmasabb. Bárcsak én is beleszerethetnénk – méghozzá feltétel nélkül – a belső viszálykodás által sújtott…..
gaillord 2013.03.24 10:05:40
A démonok által megszállt leányzó ígéretet tesz...
Holnaptól jaj lesz a halálmadaraknak, mert Bruce Willis ötödjére adja drágán. A teljes élményhez nem csak magyar helyszínek, de magyar hangok is dukálnak. Bruce Willis – Dörner György. Harmadjára szócsöve McClane-nek a Willis-től elválaszthatatlan Dörner, már ami a Die…..
gaillord 2013.02.13 17:59:32
Egy évvel a Bosszúállók után játszódik a The Dark World alcímre hallgató Thor-folytatás, melyben a földi csatázásban kissé megfáradt istenség a Christopher Eccleston és még néhány réteg plasztik által megformált Malekithszel és sötét tündéivel találja szemben magát.…..
gaillord 2013.02.01 15:16:57
Mivel már ötödik napja tapossuk 2013-at, bátran kijelenthetem, hogy eme lista nehéz szülés volt - kb. mint egy hosszú szorulást követő nagy sűrűségű fekália-halom -, no nem azért, mert olyan kevés szemetet sikerült volna magamba lapátolnom az elmúlt 366 (371) nap során, hisz…..
A szerkesztőségi lista csak a kezdet volt (bocs, srácok), pontosabban a kezdet kezdete, ugyanis az alábbiakban a legjobb tízesnek ágyazok meg - a szokottal ellentétben ezúttal sorrendbe rendezve az épp-hogy-lemaradtakat. 20. A hét pszichopata és a si-cu [Seven Psychopaths, Anglia,…..
A találgatásnak vége: Benedict Cumberbatch és JJ Abrams leleplezte a Sötétségben - Star Trek főgonoszát. Ez az infó némileg spoileres lehet, szóval csak saját felelősségre menjetek tovább... Szóval most már biztos, hogy Cumberbatch nem a laborban született Khant…..
Alig néhány nappal az első előzetes után íme egy hosszabb, két perces trailer természetesen sok-sok új jelenettel. Ja, és jobb ha tudjátok, hogy A hobbit némely IMAX-vetítése előtt nálunk is levetítik a film első 9 percét - szinkronnal. Rossz hírünk is van: a film hozzánk…..
Van néhány olyan film itthon a forgalomban, melynek én vagyok a keresztapja, ezért vettem a bátorságot, hogy a filmmániás körökben rengeteg fejfájást okozó magyar filmcímadó kálváriát körbejáró origós cikkre reagáljak néhány pontban (szigorúan egyéni meglátás, nem…..
Poszterrovatunk utolsó(?) mai posztjában nem kevesebb, mint 14 új karakterplakátot prezentálunk nektek A hobbit trilógia első darabjából, nekem pedig lenne néhány kérdésem. Az egyik törpének tényleg egy balta áll ki a fejéből? Bilbo miért van olyan csúnyán körbephotoshoppolva?…..
Szeretném már a (remélhetőleg) rövidre fogott értekezésem elején kinyilatkoztatni, hogy ennél a filmnél nagyobb moslékot nem nagyon láttam az idei mozis kínálatban, pedig úsztam piranhákkal, rohangásztam Csernobil utcáin, sőt - mindezek közül a legborzasztóbb élményként -…..
Most az jönne, hogy a "a 2008-as, a 2009-es és a 2010-es napló után a 2011-est is lezártnak tekinthetjük", ám a freeblog - elnézést a kifejezésért - balfaszsága miatt az ősz folyamán két hónapnyi bejegyzés veszett kárba, köztük két hónapnyi kultnapló-bejegyzéssel is, melyet…..
aeon flux élet a skyfall után 2012.10.26 22:47:22
Boy, that escalated quickly: a 24. Bond kaland 2014 őszén érkezik, természetesen Daniel Craig főszereplésével, a forgatókönyvet pedig John Logan írja, várhatóan többedmagával. (És a 25. filmjét is, bizony!) Ha ehhez még hozzávesszük, hogy a producerek meg akarják környékezni…..
A mai menün egy szellemes horror szerepel Guillermo Del Toro istápolásában és egy slasher-klasszikus nem tudom hányadik kimerítése a Tökéletes bűnözők rendezőjétől. No, felment a vérnyomásotok? Nem? Most mé'? Guillermo Del Toro neve nem minden esetben jelent garanciát - már…..