Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Guest blogger

105 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Küzdhetsz ellenük, beállhatsz mögéjük, ki is maradhatsz az egészből. Egyik se véd meg tőlük.  Mindig minden megindokolható, akármikor elővehető egy jól előkészített érv, amivel akár egyet is lehet érteni, amivel egyet is értünk. A magánnyugdíjpénztárakat azért kellett felszámolni, mert az a…..
Értem, hogy elveszett Magyarország, oda a haza, káosz lesz, a hold becsapódik a napba, leszáll az örök sötétség, fussatok bolondok, mindmeghalunk. Értem, hogy mindezt azért mert a Jobbik nem segítette a Fidesz hazafias, nemzetmentő, önzetlen, áldozatkész munkáját hősies, bátor harcát. Értem, hogy a…..
Lengyelországban a kormányzó Jog és Igazságosság pártja tovább szigorítaná az abortusztörvényeket, vagyis megtiltaná a terhesség megszakítását a súlyos fejlődési rendellenességben szenvedő vagy életképtelen magzatok esetében is, kivételt azok az esetek képezhetnek majd, ahol az anya egészsége vagy…..
Jobbegyenes Nincs baj, baby 2016.08.04 20:24:54
Mindenki nyugodjon le a picsába! Még sosem volt jó ennyire magyarnak lenni. Nem baj, hogy a rendszer legalizáltan, nyíltan a saját maga elitje számára magánosítja a közpénzt. Nem baj, hogy nem csak oligarchia, hanem maffiafüggő is ez a rendszer.Nem baj, hogy a kivándorlás, a munkaerőhiány és a…..
Jobbegyenes Tria non plus ultra 2016.06.04 14:45:53
Minden évben kihívás, hogy a Jobbegyenesen valami olyat mondjunk a trianoni tragédiáról, amit mások, máshol nem írtak meg már tucatszor. Nos, tudtunkkal slam még nem született a témában, úgyhogy íme:       Tria non, Versai yes,Neked ez mégis mit jelent?Vagy leszarod, mert nem szól a…..
A húsvéti eső elmosta a fekete, arany és piros gyertyákat Antwerpen főterén. Mellettem egy japán turista fotózza a virágokat, a rongyos zászlókat és John Lennon Imagine-jének dalszövegét: a béke megázott üzeneteit. Egyik belga ismerősöm most éppen Je suis Bruxxelles portréval ékeskedik a facebookon.…..
Jobbegyenes Bántalmazott ország 2016.03.02 10:57:33
A polgárinak hazudott „illiberalizmusból" nem fakad semmi: se progresszió (évtizedek óta egy helyben toporgunk), se konkrét elnyomás (nem vág be senki egy kocsi csomagtartójába, ha kimondom a véleményemet). A jogállamiság mégis haláltusáját vívja, és ezt némán tudomásul vesszük. Bosszankodunk ugyan…..
Tavaly év végén Kerényi Imre rendező felhívást tett közzé a Magyar Krónikában a Szabadság térrel kapcsolatban. Meghagyná a szovjet kúpot, mert szerinte relikvia és a kommunizmus áldozatainak is állítana emlékművet a tér túloldalán. A decemberi és az idei két első számban sem tért vissza ötleteire,…..
Az MSZP-SZDSZ alatt, illetve Gyurcsány-kormány idején a békésen tüntető tömegbe is belelövettek, a rezsim részéről a rendőri túlkapások, a hamis hatósági tanúvallomások, a koncepciós ítéletek mindennaposak voltak. Miközben a baloldal-liberális médiapropaganda szolgai módon kizárólag huligánokról…..
Január 28-án kezdődött a Doni hősök emléktúra, melyet a hagyományőrzők 16. alkalommal rendeznek meg. Ezen jeles rendezvény kapcsán tekintsünk vissza, hogyan zajlott január 12-én a doni áttörés 73. évfordulójáról szóló központi, fővárosi megemlékezés.A Mátyás-templomban nagyszámú megemlékező…..
Jobbegyenes Taxi Uber alles 2016.01.18 21:13:51
A taxis vs. Uber ügyben többről van szó mint, hogy van egy újabb technológia és a hülye taxisok nem akarják elfogadni, hogy halad a világ. Aki személyt szállít A-ból B-be azaz egy szolgáltatást nyújt pénzért cserébe. Az Uber pedig éppen úgy személyszállítást szervez, mint a taxis cégek. (Annyi…..
Valahol szomorú azt látni, amit a nemzeti(bb) oldal produkál népességfogyási kérdésben. Az egyik részről szingli adó, népesedési biztos meg a jó ég tudja mi, a másikról pedig a "szüljük tele a Kárpát-medencét" és "azé a haza, aki teleszüli" felkiáltású parancssorok hangzanak el leggyakrabban -…..
A tökös TEK-esek újabb merész akciója: sikerült felszámolniuk a Pál utcai fiúk néven elhíresült terrorszervezetet. A militáns alakulat józsefvárosi grundján lévő titkos bázisán történt rajtaütés során lefoglaltak több kilónyi homokbombát, valamint fából készült…..
Szinte oda se figyelve hallgatom a rádiót, a Kossuth szól, magazinműsor. A téma itt is: ISIS. Már engedném el a fülem mellett, mert minden ezzel van tele, így lassan a hócipőm is. A rengeteg kérdőjel, a rengeteg életidegen értelmezés, abszurd módon tényekről folyó hitviták, amik…..
„A korrupció megakasztja a növekedést, megfojtja a befektetést, megtagadja az emberektől a méltóságot és aláássa a nemzetbiztonságot.  A magyarországi korrupció súlyos aggodalmakra ad okot -- és teljesen világos, hogy amint azt hallottam, és amint azt a közvéleménykutatások…..
Jobbegyenes Három évtized 2015.10.14 09:16:47
Épp ennyi ideje várunk arra, hogy végre-valahára nemzeti tizenegyünk egy rangos nemzetközi tornán meggypiros mezében kifuthasson a pályára. Ezalatt felnőtt két generáció, összeomlott egy Szovjetunió (azért az irapuatói 6-0-t nem minősítem a kommunista szuperhatalom csúcsának),…..
Ez nem lesz egy népszerű írás, de kötelességemnek érzem lejegyezni. Emlékszünk még a Charlie Hebdo nevű francia szennylap körüli történésekre? Remélem azért még nem volt olyan régen, amikor pár agyament terrorista lemészárolt majdnem egy komplett szerkesztőséget. Akkor…..
Az utóbbi napok migránsmizériája kapcsán, bárhova fordulok, mindig ez a kínzó kérdés üti föl a fejét: Miért nem eresztjük már tovább a bevándorlókat? Ezt kérdezik maguk az érintettek, ezt kérdezik a szolidaritásról fátyolos szemű, baloldali migránstutujgatók, és ez…..
Nem örülünk látványosan - leginkább pedig sehogy - annak, ha a Földközi-tengerben egy elsüllyedt hajó vagy furgon rakterében több tucat ember, borzalmas kínok között megfullad. Nem mondjuk azt, hogy "ez kevés". Nem akarunk éles lőszerrel az üldözöttekre tüzelni, mindenféle…..
Amikor 2010-ben az Origó megkérdezte Dúró Dórától és Vágó Gábortól, hogy lesz-e Jobbik-LMP közös munka, mind a két politikus láthatóan inkább a földet, mint egymást bámulva fejtette ki, hogy hátvalahogymajdlesz. Ódivatú liberális nacionalistaként akkor elhúzott szájjal…..
Véget ért a Demokratikus Koalíció nyereményjátéka, melyben a  Sziget fesztiválra lehetett „ feleslegessé vált” jegyet nyerni. A demokratikus nyereményjátékot Gyurcsány Ferenc is…..
Sohasem tudjátok megtagadni magatokat. A zsigereitekben ott az ösztön: mindig az idegent pártolni a magyar ellenében. Mindig lelkesen akciózni, ha a magyarságra nézve káros jelenségeket lehet erősíteni, fokozni. Ezért hangoskodtok most lelkesen lihegve a Magyarországra zúduló…..
Parádésok, szervezők, résztvevők! Immár huszadik alkalommal döntöttetek úgy, hogy egy kulturálisnak hazudott, a szabadságjogok alapvető félreértelmezésén alapuló, teljes mértékben kontraproduktív, a hazai szexuális kisebbséget alkotó emberek nagyobb részének elemi…..
Jobbegyenes A Szivárvány Óvoda 2015.06.30 15:17:21
Egy távoli ország bírósága minimális szótöbbséggel eldöntött valamit, ami a legtöbbünk életére nincs semmi kihatással, de ez nem lényeg - végre megint van valami, amiért lehet okádni és gyűlölködni és persze nem a tényleg fontos dolgokkal törődni. Szóval nomádként…..
Jönnek a menekültek, ez már nem vicc, itt eszi őket a fene, Olaszországban már vonulgatnak és rombolgatnak, ott fetrengenek Milánóban, Calais-ben kamionokat támadnak meg stb. És ugyan, most mi a francot kellene kezdeni velük? Zavarjuk el őket? Á, azt nem lehet, mert jogaik vannak;…..