Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nrobert78

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Iszol vagy vezetsz? 2014.07.24 13:14:36
A bringás aktivista, az újságíró és az orvos beszélgetnek. Kellenek nekünk a piás biciklisek? Döntse el. Az Égéstér 129. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
nrobert78 2014.07.24 17:24:06
Ez a poszt nagyjából ennyi. Megvolt az eredetigazolás (nem összetévesztendő az eredetiségvizsgával), a veteránvizsga, a biztosítás, a műszaki vizsga – csak a két fehér plakett maradt hátra és a forgalmi. Most már azok is a mieink. Mind. Kicsit újraélhettem a harnosändi…..
nrobert78 2013.11.09 11:12:30
Van belőlük mindenféle: kicsi, nagy, olcsó, drága, elsőkerekes és összkerekes, a vásárlók feje zsong a sok rövidítéstől: SUV, SAV, crossover és miegymás, de valójában mindegyik ugyanabba a kategóriába tartozik. Telekjárók ezek, melyek korlátozott mértékben, de el tudnak…..
nrobert78 2013.10.31 12:42:20
@HERMSGERVØRDENBRØTBØRDA: Az a förtelmes ufo hang... Szívesen megnéztem volna azt az értekezletet a Renaultnál, ahol ezt kitalálták és engedélyezték, hogy gyártásba kerüljön.

Ha a szépsége miatt nem is, de emiatt az idegesítő hang miatt máris emlékezni fogok a Renault Capturre.

Gondolom úgy voltak vele, ha sem árral, sem minőséggel, sem teljesítménnyel nem tudják felvenni a versenyt másokkal, akkor legyen egy különc dizájn és néhány bolondos apróság, ami miatt kitűnik a tömegből, pl.: gitárhúr pengetős ülés háttámla, idegesítő motorhang imitátor, fiókszerű kesztyűtartó... Megjegyzem, a kihúzható kesztyűtartó még egész használható ötletnek tűnik.

Non plusz ultra: lifegő tetővilágítás... No comment :)
Igen, bevallom: imádtam és elfogult voltam, naná! Mi más lettem volna, amikor végre megérkezik a fekete ötös BMW-k és szürke E-Klassék közé egy Maserati? És ha keresnék a magyarázatot, a titkok kamráját, ahol magyarázatot kapnak arra, miért is szerettem meg azonnal? Elsősorban…..