Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lük

90 bejegyzést írt és 926 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Bődey János / Index Hihetetlen tényfeltáró riportot hoz hétfői számának címlapján a Blikk: "Tvrtko Amerikába költözött a családjával - Gyerekei ott járnak iskolába", hirdeti a lap. Belül aztán be is számolnak a többlépcsős nyomozás részleteiről: hogyan tűnt fel az újságíróiknak, hogy bár most…..
Lük 2016.10.17 09:59:12
Érkezett egy új előzetes az HBO hazai gyártású sorozatának, az Aranyéletnek a második évadához, de ami ennél jóval fontosabb hír, hogy a csatorna új akcióval várja a saját streaming oldalára a nézőket. Az HBO GO-ra ugyanis november 6-án, vagyis a premier napján nem csak az első rész kerül fel, hanem…..
Az Otthontérkép sorozatában, összegyűjtöttük nektek az elmúlt hét legszebb és legjobb eladó és kiadó otthonait. A válogatás alapját ezúttal a stílus adta. Minden otthon sajátos stílussal bír, ami azért is fontos, mivel a lakásvásárlás minden próbálkozás ellenére érzelmi döntés is. Sokszor azon áll…..
  Sokan álmodoznak az ideális társról. Akinél minden stimmel, aki úgy tökéletes, ahogy van. 40 éves kor felett sok férfi számára az a bizonyos tökéletes társ csakis mutatós, csinos nő lehet. Ez érthető is. Ki ne álmodozna egy dekoratív partnerről? Legyen kedves, vidám, szexi! A lényeg azonban nem…..
Lük 2016.10.11 20:56:26
@kewcheg: szuper, köszi
Tegnap volt Bányai Fanni előadása a problémás játékhasználatról, ami amellett, hogy nagyon érdekes volt, arra sarkallt, hogy megosszam, mit adtak nekem a videójátékok. Tény, hogy játékfejlesztő révén kicsit elfogult vagyok a játékokkal kapcsolatban, de azt gondolom, hogy a pozitívumokat nem lehet…..
2008-ban láttam egy dokumentumfilmet, a Mellbevágót. Egy Szalai Anett nevű nő csinálta, az RTL riportere (később vélhetően felvette a férje nevét, és Fürge Anettként dolgozott tovább) , arról, hogy milyen 31 évesen azzal szembesülni, hogy mellrákja van. A betegséget tíz éve, 2006-ban…..
November hatodikán tér vissza az HBO-ra az Aranyélet, a hazai HBO pedig nem bízza a véletlenre a sorozat marketingjét. Ebben a posztban összeszedünk mindent, ami már hozzáférhető a második évadról.  Nyáron jártunk a forgatáson, ahol megbizonyosodtunk róla, hogy bizony a második évad tényleg nagyobb…..
Én azt mondom, hogy :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Valamint :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD..
Lük 2016.09.09 19:22:54
Elég kemény számokat adott ki a Media Create nevű piacelemző cég arról, hogy Japánban mennyire fogy az Xbox One: szinte a statisztikai hiba alatt. Mint a Kotaku idézi, január 11 és 17 között (azaz múlt héten) a következő mennyiségekben fogytak az országban a fontosabb…..
Boldog új évet még mindig, 2015 izéit folytatva fogadjátok szeretettel podcastünk különkiadását. Pár napot csúsztam a vágásával (ez látszik is a felkonfon, szilveszterkor terveztük kitenni), de igázából ez a kontent nem romlik meg: elcseszések és kimaradt jelenetek…..
Megtöröm a légköri zavart, és újra megkezdem a sugárzást. Mondjuk ki: vége a nyárnak. És vége a nyári szünetnek is, ami kicsit hosszúra nyúlt sajnos, egyszerűen nulla időm volt foglalkozni a bloggal. Valamelyest a menekültválság is odakent, illetve egy projekt, aminek az…..
A négyzetméter egy adott dolog, kevés olyan helyzet van, hogy egy lakás alapterületét bővíteni tudjuk. Nem kell elkeseredni, van egy csomó trükk, amivel tágítani lehet a teret. A ördög a részletekben rejlik. Az alap adottságokon nehéz változtatni, viszont szerencsére vannak…..
A Különvélemény mellett egy másik film, a Csúcshatás is kapott idén tévés folytatást, az a Robert De Niro-Bradley Cooper scifi, amiben a főhős kap egy pirulát, és attól az agya 100%-át kihasználja menten, és amíg hat a cucc, ő lesz a világ legokosabb embere. Amikor azonban…..
 Magyar terveim szerint, három hónapot kellett volna dolgoznom a mezőgazdaságban, majd utána visszakerülni a bárpult mögé. Mint utóbb kiderült, nem érdemes tervezni. Izgalmasabb is a spontaneitás, és vele kerülhetsz el olyan helyekre, ahol a jó sztorik keletkeznek. Egy percet sem…..
Már kilencedszer jelentkezünk videojátékos podcastünkkel, amit az E3-ról frissen hazaérkezett Grath-tel vettük fel (megvágni aztán kicsit tovább tartott egy családi nyaralás miatt, bele is csúsztam a hétvégébe, de azért tartjuk a kétheti ütemet). Az adást nyitó hírblokkban…..
Subba Dinnyetörő 2015.06.24 10:33:00
Nem nagyon tudom eldönteni, hogy kiverném rá jól vagy elrohannék inkább a picsába, mindenesetre babonázó: Never skip leg day B)..
Lük 2015.06.24 11:45:39
Beindult az E3-vonat, Index anyánkon szépen követjük is, de azért a blogra is jut egy-két morzsa (illetve már jutott is, lásd az előző két posztot). Sajnos idén nem a helyszínről koverolom az eseményeket, de ez remek alkalom arra, hogy kettőt hátralépve összeszedjem az E3…..
Subba Subba Quiz: Ki ez a csimóta? 2015.05.27 13:18:12
  Egy kis segítség:..
Lük 2015.05.28 10:53:27
Subba Nyírmadafaka 2015.05.21 09:22:09
Aki megmondja pontosan, hogy Robi hány helyesírási hibát rejtett el üzenetében, az egy nyírmadai csakratisztító meglepetéscsomagot vásárolhat kedvezményes áron magától a nyírségi szellemvilág attaséjától. Vagy 1-2 napos mobiltelefonokat. Időpont egyeztetés a nyeremény…..
Miért van az, hogy bármilyen trend, amit megpróbálnak magyarok átültetni rém kínosra sikerül (emlékezz: Happy, meg az a másik a sípolós zenére, de nem jut eszembe) ?? Ráadásul olyan fejek társulnak hozzá, mintha mindnekinek szálkás fakanál lenne a seggébe dugva, ami tuti nem…..