Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blackdot

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Krisztián Sándor videóján hatalmasat mentett valaki a pétervásárai ralin. Tökéletes kontroll, abszolút lényeglátás, villámgyors reflexek (a piros Lada elhaladása után figyeljék!). Ilyet Loeb sem tudna. Maximális tisztelet! // Sikerült ma elkapnom egy nagy tetőt a…..
Ha eddig nehéz és embert próbáló feladatnak gondoltuk az aktuális szavazásunk résztvevőinek besorozását, akkor bátran mondhatom, most szinte vért izzadtunk. Ezúttal ugyanis annyi, de annyi nyálcsorgató finomság jutott eszünkbe, hogy képtelenség lett volna csupán ötöt kiemelni…..
blackdot 2015.02.11 09:14:55
@Koko Jocó:
Szerintem a Nebuló-ra gondolsz...
Mit tehet a laikus, ha megbízott a szerelőben? Legyünk inkább pesszimisták? És mit mond erre a tuningpápa? Az Égéstér 145. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
blackdot 2014.11.14 08:13:51
@Tippszmix:
Szia, ha érdekel bővebben, kérdezz nyugodtan. Azóta a kocsi szakavatott kezekben volt és kapott még pár lovat... ;-) Az indexen fent van bővebben sztori (mindkettő).
Üdv!
bd
Hatalmi harcok a GVH rekordbírsága mögött? Majd’ tízmilliárd forintos (!!!) büntetést szabott ki a Gazdasági Versenyhivatal a hazai nagybankok jelentős részére. A példátlan büntetés hivatalos indoklása szerint a bankok kartellként működve közösen akadályozták ügyfeleiket…..
Jelentkezzen az, aki nem örülne annak, ha akár pár tucat sör után is kocsiba ülhetne, mert az autója hazavinné. Na ugye. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
blackdot 2013.09.18 08:48:10
@Shadowbull:
"Eleg ha megjelennek a valodi mesterseges intelligenciak, ezek maris nem lesznek problemak, mert a szamitogep nem csak analizalni, hanem valoban erteni fogja, mit lat. "

És már meg is érkeztünk a Skynet-hez... :-)
blackdot 2013.09.18 09:09:31
@Shadowbull:
Ha nem lehet választani, akkor viszont csak a gyár felelhetne. És szerintem ezt nem akarhatják.

Az viszont tény, hogy egy kocsi szoftvere+hardvere lényegesen üzembiztosabb, mint egy PC vagy Mac, jóllehet mostohább körülmények között dolgozik, igaz azért - ha nem is sokkal - de kevésbé bonyolult a felépítése, ami ebből a szempontból még előny is lehet (meghibásodási hajlandóság tekintetében).
Így nem a PC/Mac lefagyásból kellene kiindulni, amikor valaki élből elutasítja a robotsofőrt.