Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1313

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Timelord Egy pesti házibuli, 1869 2012.11.23 16:00:00
Az alábbi rajzsorozat egy pesti kereskedőcsalád által szervezett házibuli (házi bál) lebonyolításával járó fontosabb mozzanatokat örökíti meg. A házibuli megrendezésének célja: a család két eladó sorba kerülő lányát férjhez kell adni. A szülők a házibuli…..
"A mai napon véglegesen eldöntöttem, hogy követve a családomat, Szerbiában folytatnám a további pályafutásomat" – jelentette be ma délután hivatalosan Douchev-Janics Natasa. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnökségének mától számítva egy hónapon belül lehetősége nyílik…..
1313 2012.10.05 15:57:20
@sajtos pogi: Ott a pont!
Parlamenti választás van Fehéroroszországban, Európa utolsó diktatúrájában. Több száz külföldi megfigyelő követi nyomon a választást, és az egyikük Thürmer Gyula, a Magyar Kommunista Munkáspárt elnöke, aki szerint az Európai Unió csak irigykedik a…..
Ez már a legalja, érzi az ember amikor a Jobbikosok akasztófát állítanak Debrecenben. Most érték el a mélypontot a farmerkabátos szakállmatyi után aki az uniós zászló égetésen a fenekét törölte a zászlódarabbal. (Sajnos eltűnt a netről a kép...) Minden okuk megvan a…..
1313 2012.09.23 22:38:34
Az életfogytra ítélteknél sem zárható ki a tévedés. 20-30 ártatlanul börtönben töltött évnél még a (gyors) halál is jobb. Csak gondoljátok végig: 20 évesen megfogják, mert rosszkor volt rossz helyen. Nagy a társadalmi nyomás, gyors és szigorú ítélet kell. Gyorsan kiszabják az életfogytot, az illető bőszen fellebezget, lesöprik. Telnek-múlnak a hetek, a hónapok, az évek, az évtizedek. Egyszer csak előkerül egy vallomását megváltoztató tanú, egy új bizonyíték vagy tudományos módszer, ami alapjaiban változtatja meg az ügyet/törvényszéki bizonyítási eljárást. Néhány év múlva sikerül elérni az ügy újratárgyalását, kiderül az ártatlansága, szabadon engedik. Mit írhat a CV-jébe? Érettségi, megkezdett, de el nem végzett egyetem/főiskola, munkahely nuku, plusz 30 év sitt. Kijön 50 évesen testileg-lelkileg megtörve, az élete javát börtönben töltve, család, barátok, otthon, munka és pénz nélkül. Hogy fog munkát, párt találni magának? Hogy fog családot alapítani/boldogulni az életben? Ki garantálja, hogy az elszenvedett sérelmekért nem vesz valakin elégtételt? Ki tudja, hogy nem kattant-e be, amíg bezárva élt? Hogy fogja felvenni idekinn a fordulatszámot? Ki tanítja meg újra tájékozódni, kommunikálni, ügyet intézni, bevásárolni, a pénzzel és az új kütyükkel bánni? Akkor már nem lett volna egyszerűbb (és humánusabb) pár hónappal az ítélet után felakasztani? Sosem értem meg, hogy a libsik az abortuszt (és az eutanáziát) erősen támogatják, de a halálbüntetést meg vadul ellenzik. Garantáltan ártatlan embereket lelkiismeretfurdalás nélkül likvidálnának, akiknek minden bűnük az, hogy öregségük, betegségük, magzatok esetében puszta létük miatt kényelmetlenséget jelentenek. Ellenben erőszakos bűnözők rongy életét körömszakadtukig védelmezik.
Nem szeretem Gyurcsány Ferencet és napestig tudnám sorolni, miért nem tartom vállalható szereplőnek a volt miniszterelnököt, de kivételesen semmilyen érzelmi töltet nem kell ahhoz, hogy azt mondjam: Gyurcsány jelen pillanatban tényleg csupán egy embernek használ - Orbán Viktornak!…..
Na most akkor szakszerűek voltak, vagy viccesek? Olyan opció nincs, hogy szakszerűek és viccesek? Azért azt ismerjük el, hogy ha a rendőrségre befut egy hívás, hogy egy egyetemen egy különös manus üldögél ez egyik előadóban egy fegyvernek látszó tárggyal, akkor a…..
Az LMP feloszlatná a TEK-et annak szerdai akciója után, az MSZP-nek és a Jobbiknak pedig sikerült kiadnia az esetről egy-egy viccesnek szánt közleményt. Mindeközben általában hatalmas buktának lett elkönyvelve az eset, érthetetlen módon beillesztve az elmúlt két év bohókás és…..
Elég nagy ahhoz, hogy ne kelljen harcolnom érte, és ne kelljen megvédenem senkitől. Az iszlám rákfene és pont – nyilakozta ma muzulmánokat tudatosan provokáló film rendezője, aki nagy bátran még a nevét is titkolja, s aki sajnálja ugyan, hogy ekkora felfordulás lett az…..
1313 2012.09.14 00:19:41
Egy éve sincs, hogy – az Éjfélkor Párizsban bemutatása körül – megtudtuk: Woody Allen már forgatja is következő filmjét, ezúttal Rómában. A londonos, barcelonás, párizsos képeslapfilmek után Róma? El is játszottam a gondolattal, hogy mit fogunk tőle látni: romok, robogók,…..
Meglepő riportot sugárzott esti híradójában az RTL Klub - még szerdán. Azóta figyelem a netet és várom a visszhangokat, de nincsenek.Jó, jó, történt egy, s más az elmúlt 24 óra alatt, Orbán Viktor közölte: tudták az ominózus azeri döntés előtt, hogy Jerevánban magyar…..
1313 2012.09.13 13:37:55
“Bezzeg akkor nem tiltakoztok, amikor kirabolták az öreg nénit a cigányok!” “A magyarellenes szlovák nyelvtörvény ügyében miért nem szólaltatok meg?” “Hol volt a TASZ 2006-ban, amikor a rendőrök kilőtték az emberek szemét?” Ilyen és ehhez hasonló kommentek, kérdések…..
1313 2012.09.13 11:07:29
@SemBoga: „egyébként meg, ha valamit nem látsz közvetlenül, az nem jelenti azt, hogy nem létezik”

Ez ugye neked is eszedbe szokott jutni a cigánybűnözés kapcsán?
Közhely, de igaz, hogy a nyugati kultúrkörben a zsidóság jellemzően balra húz politikailag – de miért alakult ez így? A történelmi folyamatokról Kovács András szociológus tartott előadást a „Megélni, megvallani – a párbeszéd fóruma” című konferencián Budapesten,…..
1313 2012.09.13 00:48:40
@sztrelnyikov: Mert az arabok többnyire komcsik.