Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tűrhetetlen

99 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tűrhetetlen blog 50 Ft 2017.07.21 18:26:43
Ennél persze jóval többet vágtak zsebre azok, akik benne voltak e csodás üzletben...
Fura gondolataik vannak a baglyoknak...
Kevés annál ijesztőbb magyar mondat van, mint ez: A telepi gyökér Pumped Gabó a kezében egy pisztollyal hadonászik. Jó, gázpisztoly, de akkor is. Minek az neki? Minek, minek, hát azért, mert Somának, a helyi tudósklub alelnökének csak egy spay van a ridiküljében, és az picsáknak való. Pumped nem…..
Az utolsó rész egy felirattal indul: 1945. december 11-ét mutat a naptár. Egy sötét és kissé nyomorúságosnak ható vidéki panzióba állít be John Smith és a felesége. Oberúristen ekkor még nem volt Oberúristen, mert az egyenruháján még az amerikai rangjelzések virítanak.…..
Tűrhetetlen 2017.03.24 17:02:46
Tűrhetetlen 2017.03.24 17:03:18
@Tűrhetetlen: Panzer, hogy állna belé jó mélyen, az...
Tűrhetetlen blog Hejnekem 2017.03.14 02:47:00
A vörös csillag mutassa neked az utat, drága elvtársam...
Oberúristen családi rezidenciájához vendég érkezik, de ezúttal sehol egy fekete autó, mert kerek kalapját aggódón szorongatva Adler doktor teszi tiszteletét. Hamar kiderül azonban, hogy akinek több a félnivalója, az Smith, akinek az arcára van írva, hogy a japán császár…..
Tűrhetetlen 2017.02.15 17:23:11
@Prof. William: Részletek tekintetében kész aranybánya ez a sorozat. Még a rendszámok se csak önmagukért néznek ki úgy, ahogy...
Onoda tábornok egy jóllakott óvodás átszellemültségével meséli el, hogy miként verte ronggyá az amerikaiakat az egyik csatájában egy frontális rohammal, és láthatóan élvezi a helyzetet, annak ellenére, hogy a humorérzéke alulról súrolja a Sas-kabaré szellemességét. A…..
„..A sztorim egy új nép születésével kezdődik, és a döntésekkel, amelyeket meg kell majd hozniuk. És persze azzal, hogy milyen emberré akarnak válni. Minden meglesz benne, amit mindig is úgy szerettek, meglepetés, erőszak.. A történet egy háború idején kezdődik, egy…..
Tűrhetetlen 2016.12.07 23:59:50
@Λατζκα: Nem lehet host, mivel jó párszor telibe lőtték, mégse lett baja. (Kivéve az utolsó jelenetben, ott kissé megfordult benne a golyó, de épp az a lényeg az egészben, hogy a bandázó robotok olyan fegyverekhez jutottak, amikkel seperc alatt elkészíthetik az öltönyös vendégseregből a holnapi olcsó húsárut.)
Tűrhetetlen 2016.12.08 12:18:45
@szociál: Az eredeti történetben a tenyerük volt eltérő, itt szerintem elsőre csak egy kis fejtágítás segíthet felismerni :D
Viccen kívül, teljesen biztos, hogy van bennük némi áramkör egy kevésbé sebezhető részen (mivel ugyebár arra találták ki, hogy random arcok kedvükre lőhessék őket szitává). Nem hinném, hogy csupán egy komplett emberi szervezeti leképezés mindegyik 3D nyomtatással.
Tűrhetetlen 2016.12.11 13:48:02
@Pilgrim76: Volt, hogy a robotok is vizeltek, továbbá nem hinném, hogy nem volna nehéz úgy megtervezni őket, hogy ejakulálhassanak is (persze csak valami hasonló folyadékot).
„A zongora nem öli meg a zongoristát, ha nem tetszik neki a zene.” Lesz mit olvasnotok, ohhóó de még mennyit, csak ennyit mondok. Have fun. Az előző részben bekerítették a madamot, és úgy tűnik, sikerült is elfogniuk, így Bernarddal kell dumálnia. Először úgy tesz, mintha közreműködne, de amikor a…..
Tűrhetetlen 2016.11.29 14:51:55
@zsitta: Az első tűnt csak el, és csak addig, amíg be nem írtam a másodikat.
Mellesleg a ruhák talán csak azért váltakoznak, mert teszem azt, Dolores 1. összevissza, ráadásul jó android módjára tisztán és világosan flashbackel, 2. még a flashbackben is flashbackelhet - legalábbis nagyon remélem, hogy csak emlékezik, és nem az emlékeivel játszik, mint ahogy nagy valószínűséggel a kiterjesztett gyóntatófülkében tette párszor Arnolddal.
@kacsa1991: Innen utólag gyönyörűen összeáll a kép a pincéről, bár ezt azért talán az a korábbi infó késleltethette, hogy Ford néha-néha kicsit kitakarította/módosította Bernard elméjét.
Tűrhetetlen 2016.12.06 15:25:33
@zsitta: Akkor addig is marad az F5.
Hát igen, a hiányosságok előbb-utóbb kiütköznek.....
„Mi a különbség a kettőnk fájdalma között? Ön, és énköztem?” Fájdalom, bűntudat, harag, és gyűlölet - ezek azok az érzelmek, amik Bernard arcán cikáznak, amikor felfogja, hogy mit is tett valójában. Megölte azt a nőt, akit szeretett, méghozzá a barátja, Dr. Ford…..
Tűrhetetlen 2016.11.23 23:37:55
@bozselade: Erre nem is gondoltam. Viszont ellentmond, hogy a képen, amit Ford mutatott, egy fehér ember áll, aki inkább Ford babaházának az egyik robotjára hasonlított.
Amúgy szerintem kedvenc fekete kalaposunk lehet, hogy kötetlenebbül beszélgethetett volna, ha elárulja a másik kettőnek, hogy robotok...
Tűrhetetlen 2016.11.24 10:26:17
@bozselade: Arról nem beszélve, hogy konkrétan az egész ház "új" volt neki, nem?
Tűrhetetlen 2016.11.25 00:34:14
@szociál: Ennek viszont már inkább belemagyarázás-szaga van.
Ennyi erővel mondhatnám azt is, hogy az egyik részben a háttérben összeroskadva ülő android feltűnően hasonlít a TWD-ből Negan egyik emberére, és láss csodát, az egész zombihentelés is a nagy Westworld-franchise része lehet, csak egy másik pályán...
Remélem, hogy van itt olyan, aki velem együtt szintén azokra a bizonyos lélegzetvisszafojtós pillanatokra várt hetek óta, mert most meghallgattattak imáink. Na de nem ugrunk ennyire előre, lássuk, mit vágtak hozzánk. Egy kórházban vagyunk, Bernard éppen egy őrült kalapos fickóról…..
Tűrhetetlen 2016.11.17 23:52:48
@Rorschach: Hiába, amíg a Trónok harcában mindenki meghal, addig itt mindenki robot :D
Mondjuk hazafelé a buszon jutott eszembe pont erről, hogy ha már robotok programoznak robotokat is, akkor mi van, ha csak Arnold volt eredeti, még Ford is robot, és a közös munka emlékét is csak feltelepítette rá (röhögnék, ha Anthony Hopkins/Ford CGI-fiatalításának hibáit is pontosan erre fognák rá), az "incidens" pedig akkor történt, amikor először akarta magára hagyni a világot, tesztelve, hogy működik-e önmagától, és valami miatt mégse működött, ezért újra visszatért, és kijavította a hibákat? Emlékezzünk, a fekete ruhásnak Teddy egy ponton megemlít valakit, aki újra meg újra visszajár, és mindegyikük felett áll...
Tűrhetetlen 2016.11.18 00:06:23
@zsitta: Sőt, én már arra is gondoltam, hogy esetleg a forgatókönyvírók eleve úgy írták meg az egészet, hogy felvázoltak mellé néhány lehetséges elméletet is, amit valószínűleg a nézők kitalálnak a történet során :D Gonosz lenne, de ha ez beigazolódna, nálam ők vinnék el megosztva az év trollja címet.
Van egy jó sztorid, cimbi? – kérdi Bill, a vén alkesz android Mr. Fordot. Persze, hogy van, barátom. Tudod, gyerekkorunkban kaptunk apánktól egy öreg agárt, aki egyszer mindenki szeme láttára széttépett egy macskát, majd bambán bámult maga elé. Egész életében arra várt, hogy…..
Tűrhetetlen 2016.11.02 10:29:19
@mosomacilany: A több idősíkos elmélet addig stimmelt nálam is, amíg egyszer csak nem csatlakozott a főszereplő csaj a sógorokhoz a tábortűznél. Pedig alapvetően nem lenne rossz egy ilyen verzió, sőt eleinte több részlet is támogatta ezt (pl. a vasútállomás közelében elvileg ugyanazon a helyen álldogáló seriff, illetve a toborzó katonák).
Tűrhetetlen 2016.11.02 19:37:17
@zsitta: Még azt is lehetségesnek tartottam annak idején, hogy a fekete és a fehér kalap ellentéte egy fontos törésre utal a szereplő életében, valami olyannak a nyoma, ami a parkban történik vele, és aminek a hatására ott ragad. Viszont a visszaemlékezésekben látott CGI Anthony Hopkins-arc alapján ha ez a két személy ugyanaz lenne, akkor ügyeltek volna rá, hogy jobban hasonlítson a két szereplő egymásra.
Mellesleg Logan megemlíti a homályos történetet az üzlettársról még talán a rész elején. Ha tényleg egy korszakban játszódna az öngyilkossággal, azaz kb. 30 évvel ezelőtt, akkor feltételezem, hogy több részletet tudna, vagy egyértelműen közelebbinek írná le az eseményt.
Tűrhetetlen 2016.11.09 21:39:50
@bozselade: Oh...wow. Na ezt az infót elteszem.
@Pácsó Ármándó: De az is lehet, hogy Ford bérelte fel, és *SPOILER ALERT, mert ezt a 6. részhez kommenteltem volna* azért, hogy megkeresse Arnoldot, aki valójában nagyon is él, vagy a te verziódhoz hasonló céllal keresgél, csak szintén Ford megbízásából (gondoljunk bele, lesz még annak jelentősége, hogy a robotcsajjal való beszélgetésük után ott itatta az egereket a folyosón, no meg abban a könyvben is le volt rajzolva egy hozzá hasonló nő a labirintul ábrája mellett).
Valósággal undorodnak a gyalogosok, amikor lemennek a VIII. kerület valamelyik aluljárójába, amiket szinte elleptek a gyakran agresszív, részeg hajléktalanok, akik körül orrfacsaró a bűz, és a saját mocskukban fetrengenek, állítja a TV2 Híradója. És ez még csak a felkonfja volt a hétfő esti…..
Tűrhetetlen 2016.11.07 22:44:09
@Legeslegalja: És persze az emberek véletlenül visznek haza kevesebbet a Tesco nevű "sátáni helyről" havonta.
@Alexease: Ahogyan reggelente a Corvin köz bejáratánál fekvő hajléktalan mellett rendre megálló áruszállító teherautó is, "A mindennapok megoldása" felirattal.
Napok óta dúl az olykor méltatlanságba sodródó vita arról, hogy ki látható az 1956-os központi kampány óriásplakátján. Beszéljen egy – illetve két – kép, aztán döntsön ki-ki a saját belátása szerint. Az annak idején a Life magazinban megjelent fotó képaláírásában megjelölt hajdani "pesti srác"…..
Hoztam nektek mára egy rettentő költői példát. Van a macskámnak egy olyan cucca, ami pofozgatás hatására körbe-körbe forog, és néha kidob 1-2 jutalomfalatkát, viszont annak nagyon örül a cirmos. Na, most kicsit ugyanezt érzem a Westworlddel kapcsolatban is: ugyanazokat a köröket…..
hogyvolt Westworld 1x02 - Gesztenye 2016.10.22 08:47:45
Egy rekedtes hang felkelti Dolorest az éjszaka közepén, ő pedig kimegy a kertbe, elkezd ásni, és talál egy random fegyvert. Reggel bemegy a városba, kapja az utasítást, hogy emlékezzen, és beugranak neki a sikolyok, meg az előző napi képek, amikor az összes android vérbe fagyva feküdt a földön.…..
Tűrhetetlen 2016.10.27 21:00:02
@Biriksz_Krokiksz!: Akár. Mindenesetre úgy tűnik hogy a kissrác is android, hiszen meglehetősen könnyen elküldi a fenébe, é meg kell mondjam, elég gépiesen megy el a gyerek. (Furcsa, de gyakorta átváltanak ilyen mozgásra az androidok, ha belsős alkalmazottak irányítják őket.)
Tűrhetetlen blog TEKergők 2016.10.21 22:33:08
Előre is elnézést kérek a vajas-párizsis szendvicsek rajongóitól...
Tűrhetetlen blog Mi újság? 2016.10.10 15:30:01
Tűrhetetlen blog Bombaformában 2016.09.28 22:48:15
Majdnem akkorát robbant, mint Orbán Ráhel telefonja...
Tűrhetetlen blog Ennyi 2016.08.22 00:41:49
Ennyi...
Folyamatában haladunk szépen előre. Mivel múltkor kicsit Abigail-túladagolást kaptunk, ezért most egyből a másik csapattal kezdünk. Valaki a koszos kezével összezúzza a fokhagymát, aprít, vág, szeletel, majd egy szelet húst a serpenyőben megsüti. Alicia továbbra is az Isten…..
Tűrhetetlen 2016.05.12 08:32:49
@enzo23:
7. Szerintem az előző foglalkozásának emlékképei fognak szépen lassan visszaszivárogni...
Tűrhetetlen blog Same in English 2016.04.28 23:57:40
Really...
Valljuk be, nem is olyan logikátlan ötlet...
Ennyi. És ez nem volt vicces...