Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mysisterstheslayer

44 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A második évad utolsó epizódja a tengeren kezdődik, ahol Hook Kapitány a régi szerelméről készült rajzot nézegeti, lelki társa, a PirosSipkás pedig gyengéden támogatja. Például odamegy hozzá azzal hogy : „Szép csaj vót ez, ugyi?”A tengeri medvék érzékeny empata állatok,…..
A cuki kis Rumpifi érkezésével nyitunk. A paszulyszem egy olyan világba reptette, ahol nénik nevetgélnek, hintók vágtatnak, és a jobb sarokban ki van írva, hogy London. Persze ő ezt onnan a keretből nem látja, hanem csak kiabál a papája után. Vannak azok a szőlőszemű nagyon bamba…..
Hook kapitány világosban szereti csinálni. Óh, már többen kérdezték! mondja Naomi. Hetibeteg munkát ajánl. Hookie, anélkül hogy rákérdezne mi az, kinyilatkozza, hogy a krokodilja legyilkolásával a kielégülés olyan fokára emelkedett, amit se sötétben, se világosban még sose.…..
Noha fel lehet építeni a várakozást, és ez egy ideig jól is működik (személyes tapasztalat), amikor eljön a pillanat, hogy tényleg költözni kell, sokszor nehéz egy ilyen gyökeres változást elfogadtatni a gyerek(ek)kel. Különösen, ha mindehhez országot is váltunk, nem is…..
mysisterstheslayer 2014.01.19 09:22:18
@KukorIca: Teljes szívvel csatlakozom.

Egyszerűen gyomorfogatóak voltak a mai kommentek, bár eddig sem szívesen olvastam őket. Ennyire egocentrikus gárda ritkaság egy helyen. Tényleg csak remélem, hogy nincsen még gyerekük, és ezért ennyire érzéketlenek. HA-val szemben is abszolút sértően reagáltak.
Bizonyára van olyan pszichológiai cikk is, ami arra mutat rá, hogy az ilyen vicces-agresszív hárítások olyankor indulnak be igazán, amikor nagyon fájó és bűntudatos, megdolgozatlan problémára érkezik célzás.
De bizonyára itt senki nem olvasná el.
hogyvolt Egyszer volt 02x19 - Lacey 2014.01.09 15:00:00
Henri kékhabos szülinapi tortát fúj – bizonyára Cicigombóc készítménye. A háttérben a nagy család tapsol, mégpedig Gold boltjában. Már egy ideje figyelem, hogy Gold boltjában random biciklik lógnak, bizonyára arra utalva, hogy itt is mindenki haza akar menni, mint íti. Oly…..
Az hosszú esőszürke élet után kapjuk az arcunkba a szivárványt: vietnámi papucs, sörösüveg, pancsivíz, thai lány az ágyban – jessz, ez a stúdió Phuket, ahol Motorkió épp durván a seggére ver a dollárkötegnek, amit legutóbb láttunk a kezében. Lévén, hogy előbb-utóbb a…..
A múltkori rész után teljes hangulatváltással indulunk: egy kamionsofőr tanítja csomózni a kisfiát az erdőben, tábortűznél. Már régen kaptunk új gyerekszereplőt, úgy hiányzott is. Senkit nem zavar, hogy setét iccaka van, és olyan storybrooke-trademark nyákos esős idő, ők…..
Szelíden pörgő szélmalom-kerekekkel nyitjuk ezt az ellentmondásos és nem vidám epizódot. Az ifjú molnárlány a kocsma-jóga egyik kiesett versenyzőjét ébresztgeti, az apukáját. A címszereplő molnárlány arcán fiatal kora ellenére sok plasztikai sebészeti félsiker látható, de…..
Kislány-Hófehérke puncsos minyonnak öltözve, Velázquez-ért kiáltó testtartással tipeg Ragyogó Nádszálkisasszony anyukájához. A piros bútorkárpit-ruhát nagyon feldobja a 30 centis gyémánt szegély, és láthatjuk, hogy nemcsak szép mindenki, hanem jóságos is, valamint…..
A nap, amikor SzegényRumpi megkapja a behívót az ogre-háborúba. Rumpi boldog, Milla aggódik. Millát értem, Rumpit kevésbé. Konkrétan azt nem értem, miért kell egy egész háború ahhoz, hogy a bátorságot bizonyítani lehessen. Meg azt sem, hogy mitől lenne könnyebb új életet…..
hogyvolt Egyszer volt 02x13 - Tiny 2013.11.28 09:00:00
Hármas ajtó nyílj ki! - Gold bátyánk kopogtat az unalomfészek kapuján, ahol Emma mikuláspiros hangulatban várja a nagy utazást. Jó hír, hogy Henri is jön, pusztán biztonságtechnikai okokból, de még jobb hír, hogy Gold bátyó állja a repülőjegy költségeit is. Mert bizony…..
Izgalmasan a múlt heti jelentet közepén folytatjuk: mindenki lekuglizva, Barnabella valóságosan mindent elfelejtett, Gold pedig a szokásos lila kézmozdulattal begyógyítja a lőtt sebet. A város sherif-családja benínózik a képbe, Emma helyszínel és diagnosztizál, Hook pedig megint…..
Gold egyedül az autójában a városvége táblánál. Bár mégsem, hozott magával valakit a csomagtartóban: Pirossipkást. Nekem nem hiányzott kiemelten, de ma végre hasznosnak bizonyul: ki kell próbálni a memória-megtartó varázslöttyöt valakin. Megértem Goldot, amiért őt…..
Az évad első évada után bicskanyitogató epizódot kapunk, nehéz eldönteni, hogy szereplőket nyúzzunk vele, vagy eret vágjunk magunkon. Először reménysugárként a Kapitány fújja fel magát: indul megnyúzni a krokodilját és lerázni kívánja a vén boszorkányt. Nincs szerencsénk,…..
Bársonyköpenyes-csuklyás alak vonul fel a csigalépcsőn ételhordóval a kezében. Ha valakinek nem lenne gyanús a brummogó hang és a számtalan ezüstgyűrű, a rövid csihi-puhiban megbizonyosodhat róla, hogy Selyma Kapitányunk van bevetésen. Ezúttal Barnabella cellájába ront be, mint…..
mysisterstheslayer 2013.10.24 21:17:55
Igazán szépen fényképezett epizód elé nézünk, és ezt kivételesen nem azért mondom, mert ezen kívül semmi érdemleges nem fog történni. Történik. Először is egy szépen fényképezett és még szebben sminkelt George Michael pattan le a paszulyszárról és egy hasonló…..
Ez olyan rész, amit egy doboz savlekötővel sem tudok úgy megemészteni, hogy az olvasók 12 éven aluli tagjai ne gyűlölnének meg végleg. De sebaj, már megy a harmadik évad az Óperencián túl! Törpikék egy csapat lego-ember természetességével csákányoznak és lelkesednek a…..
Egyik kedvenc epizódom, amelyet a szeretet úgy jár át, mint a csudalyányok Meseországot. Hook elmeséli a nézőknek, hogy a gonosz óriások termesztették a varázslatos babszemeket, de már kipusztultak a nagy háborúban, amit Jack vívott ellenük, és odafent a paszulyszár tetején…..
Nagyszerű kis epizódhoz érkeztünk, jó pasik, zombik, ármány és izgalom, sőt nyomokban valódi színészek. A nyitóképben a női szakasz érkezik vissza a biztonságos fészekbe, amely hírének ellentmondóan kicsit le van rombolva, a lakosok szíve kitépkedve és még egy magát…..
Zálogház, romantika. Barnabella boldog és nyakláncot kap, Zálogos boldog és puszit kap. Szinte túl szép, hogy igaz legyen. Be is toppan Dulifuli, a szokásosnál is morcosabban, és a csákányát követeli. Vagy az exét? az angol nyelv oly kétértelmű néha. Gold szakszerűen feltolja a…..
Ma egy többszörösen anyai epizódot nézhetünk meg, és nem ez lesz az utolsó idén, csak szólok. Persze az első jelenetből ez még nem derül ki, mert a „hadvezér a térképnél" sablon fut, főszerepben Herecegh, a támadó pedig nyilván ősi örök ellenségünk, az Apakirály. Reped…..
Storybrooke városhatár. A törpikék mint a királyi őrző-védő hadtest, bátran sorsot húznak. A tét az, hogy ki próbálhatja ki önként a város határának átlépését. Hiszen, ha az átok megszűnik, mindent szabad. Vagy nem? Hapci nyer, Roy-törp pedig bátran átlöki a…..
Nyihaha! Itt az új évad, csapjunk a lovak közé! Business-boy is ezt teszi egy táskával, aztán a „take a walk on the wild side” ritmusára lemegy a Fifth Avenue egyik szokatlanul néptelen metrójához, hogy minden hülye egyből tudhassa, hogy dikmán, nyújork. Aztán nagy fáradtan…..
Előzőleg történtek: megtalállak, alma, Henri, beájulás. Ezek közül most a „megtalállak" egyik szereplőjével nyitunk: a Herecegh töri a zárat egy nagy kővel és kicsiny sikerrel. Hamarosan martalócok jönnek, a Herecegh pedig ismeretlen erőtől áthatva elintézi őket, csakhogy…..
Regina és Henri fehér karfiolrózsákkal tálalt vörös húscafatokat esznek, és farkasszemeznek. Csengetnek, Emma az. Nem úgy volt, hogy ellógtak a városból a múlt rész végén? Emma azt mondja, nem a fiúért jött, hanem Reginaért. Regina hátranéz a fiúra, de már nincs ott. Mire…..