Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sidek

0 bejegyzést írt és 220 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Várjátok már a Red Dead Redemption 2-t? Mi nagyon - annyira, hogy nem bírtuk kivárni a premiert anélkül, hogy az egekig magasztalnánk a Rockstar Gamest. Hogyan lett a Lemmings fejlesztőjéből a játékipar egyik legsikeresebb stúdiója? Melyik GTA-nak volt a legjobb főhőse? Miért nem valamelyik GTA a…..
A hajtás után megtaláljátok a 2017-ben érkező DuckTales reboot első hivatalos fotóját. Bár laserjet és aeroplán helyett Dagobert bácsi, Donald, és a többiek egy jóval régimódibb járgányban láthatóak rajta, nekem ez a stílus jobban fekszik, mint amitől Kacsamesék generációvá váltunk annak idején. A…..
Megint eltelt két hét, kopogtatok az újabb Checkpoint Minivel a blogon (plusz egy cikkecske is lesz a tárgyalt játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor elolvasnak). 15. alkalommal a Buster Brost veséztük ki. Nincs meg? És a Pomping World? Az…..
Most kicsit átmegyek Angeldayba pixelbuzerátorba. Megvan az a kép, ami szépen megmutatja, hogy a régi videojátékok bizony nem egészen úgy néztek ki, mint amilyenek a mai retrós indie cuccok? Erre gondolok: Mert ugye a crt-kijelzők és tévék a megjelenítést illetően kihívásokkal…..
IDDQD Szerdai retro: Wizard of Wor 2010.03.24 17:09:00
Nagyjából kialakult már, hogy hét elején rakunk ki képregényt, pénteken pedig játékcsajt (már ha bokros teendőink engedik), most e két rovat közé beiktatunk egy harmadikat, amiben régi játékokat mutatunk be. A retrorovatra nagy igény volt ennek a posztnak a kommentjeinél,…..
sidek 2016.03.03 21:50:14
@pimpalini: Jaj, mi is mindig mondtuk, hogy jön a "porszívó"!! :D
 - SPOILERMENTES - Eddie Mannix (Josh Brolin) a hollywoodi Capitol Studio szinte mindennel foglalkozó menedzsere: munkája része a legyártandó filmek szereposztásától kezdve a sztárok imidzsének megtervezésén keresztül a színészek magánéleti gondjainak, titkainak és ügyleteinek elrendezésével…..
"Tavaly megkértek minket, hogy írjunk főcímdalt a Spectre című Bond-filmhez. Igent mondtunk, és megtettük. Az végeredmény nem működött, de az egész többé vált, a sajátunkká, amit nagyon szeretünk. Ahogy közeledik az év vége, úgy gondoltuk, hátha szeretnétek hallani. Boldog karácsonyt! Az Erő legyen…..
Focker Blog Év legjobb albuma 2015 2015.12.07 18:00:00
Nem volt nehéz dolgom megállapítani hogy számomra melyik lesz az év lemeze idén, hiszen már márciusban megjelent és lévén hogy a Last.fm szerint is közel 300-szor hallgattam végig, nem is tudtam volna mást választani mint a The Prodigy idei, nagy visszatérő albumát. Azért lett…..
Focker Blog Holnap Halloween 2015.10.30 15:00:00
Nézzetek szét a TV-ben, hátha adnak valami témába vágó műsort. Én a magam részéről maradok a klasszikus 1978-as Halloween film 1. részénél. Ja, és holnap kettő halloween-i albumajánlóval érkezem. ;) ..
sidek 2015.11.02 22:13:32
@-Britpopper-: Mi 1-2 éve néztük a Trick r' Treat-et halloween előtti estén, és nagyon tetszett. Lényegében a Tales Of Halloween tök ugyanolyan volt, csak több történettel. Vicces, hogy abban a részben, amit mondasz, épp a Starry Eyes főszereplő nője volt. Úgy látszik marad a lány a horror kategóriánál. :)
sidek 2015.11.23 22:28:04
@-Britpopper-: Bocsi, most láttam csak, hogy írtál. :) Igen, ő az. Nekem ő örökre csak Magda marad a Keresd a nőt-ből. :D
 - SPOILERMENTES - A megszállottan rajzoló Daniel Párizs elővárosában, Versailles-ben él családjával. Osztálya legalacsonyabbjaként a Tökmag becenévre hallgató kamaszt ugyanazok foglalkoztatják, mint kortársait: a lányok, a zene, az élet, a világmindenség meg minden. Nincsenek…..
Annak, akit illet. Én már az elsőtől megálltam a fejlődésben. Arra azért kíváncsi vagyok, a magyar forgalmazásban Még bazibb nagy görög lagzi, Még bazi nagyobb görög lagzi, esetleg Még bazi nagy görögebb lagzi lesz a címe? UPDATE: A hazai forgalmazó tájékoztatása alapján…..
Én mindig is odavoltam az indiai származású M. Night Shyamalan filmjeiért. Mindegyikért. Még emlékszem hogy annak idején mekkora sikert aratott a Hatodik érzék, és hogy mekkora csavar volt a végén (melyet mindenki emlegetett a suliban, ennyit a spoilerezésről). A Sebezhetetlent én…..
No, igen. Egy ilyet is összedobtam már. Nem mintha olyan nagy kedvencem lenne ez a játék, de azért tisztességes kis pszichológiai horror. Egyszer mindenképp érdemes kipróbálni. Sötétben. ..
sidek 2015.09.29 20:45:13
@-Britpopper-: Köszi az infót! Gondolom a rendszerkövetelménye nem nagy a játéknak. XP-n vajon elmegy sok éves gépen?
sidek 2015.10.01 20:07:49
@-Britpopper-: Kösz! :)
Focker Blog Editors – In Dream 2015.09.28 15:00:00
Kiadás éve: 2015 Kiadó: PIAS Recordings Műfaj: Indie rock/Post-punk/Dark wave/Synthpop Ezt hallgasd meg: All the Kings   Vártam ezt az albumot. De nagyon. Imádtam az Editors-t, annyira odavoltam értük mindig hogy rongyosra hallgattam az első három albumukat (még a B-oldalas…..
Mégpedig azért mert rohadt beépített Intel grafikus kártyám van a laptopomban és a játék motorja nincs kibékülve ezzel, kb. minden harmadik embernek emiatt nem indul el. De a készítők már dolgoznak a hiba kijavításán, csak épp ez nem fog egyik napról a másikra menni, hiszen…..
Focker Blog Galambok 2015.06.25 09:00:00
Csak engem irritál hogy mennyi galamb van? Komolyan mondom, ha a Kormány tényleg meg akarná figyelni az embereket akkor biztosan a galambokba rejtett minikamerákkal tenné ezt, mert ezekből a szárnyas szörnyetegekből jóformán már annyi van hogy az ember lépten-nyomon beléjük botlik.…..
Kiadás éve: 2009 Kiadó: Take Me to the Hospital Műfaj: Electronic/Breakbeat/Drum’n’bass/New Rave Ezt hallgasd meg: Warrior's Dance   Divat utálni ezt a lemezt. Minden zenerajongó tudja hogy a The Prodigy mennyit tett hozzá az elektronikus zenéhez a '90-es években.…..
sidek 2015.06.17 14:17:22
Mint hardcore Prodigy-fannak, még nekem is csalódás volt elsőre a megjelenéskor az album, de aztán nagyon megszerettem. Így elfogultság nélkül mondhatom, hogy tetszik a lemez, mivel még nekem is barátkoznom kellett vele. A fő bajom az volt, hogy a bitang jó AONO (nálam minden idők egyik legjobb lemeze) után nem egy ilyen lágy kis buli lemezt vártam, pláne, hogy végre megint szerepelt Flint és Maxim egy Prodigy albumon. Aztán miután túltettem magam azon, hogy ez a lemez bizony nem a zúzásról szól, hanem a vicces, Experience-es hangulatról, akkor már jobban megszerettem. Nálam a Thunder abszolút lúdbőr, első hallgatásra kb az volt az egyetlen dal, amitől elaléltam, ami a mai napig igaz, ha meghallom. Azok az ütemek, orgazmus! :) A másik óriási kedvenc a World's On Fire, csak sajna a béna női vokál meg néhány effekt lerontja némileg, de még így is odabaszós szám. A Warriors-ért ellenben sose rajongtam. Szerintem unalmas és monoton, meg túl trendy. Én nem hallom benne a Prodigy-t. Az egyetlen szám viszont amit rühellek, az a záró. Mondjuk azt a fiúk is csak viccnek szánták, ezt mondták is, de nekem még viccnek se jó. Egyszerűen gagyi és unalmas. És persze, hogy ez a leghosszabb szám rajta...
De összességében nagyon ütős lemez az IMD, nagyon egyben van, nagyon élvezetes. Egyelőre az AONO mellett ez a legtöbbet hallgatott Prodigy lemezem. Az új album minden esetre messze túlszárnyalja ezt a 2 lemezt, még úgy is, hogy imádom őket. A The Day újra magasra tette a lécet, ami az az album, aminek a Fat után kellett volna jönni. Végre egyszerre van jelen Flint és Maxim meg a keménykedés egy Prodigy lemezen.
Imáink meghallgatásra találtak és a Vertigo Médiának köszönhetően jövő héttől a hazai mozikban is megnézhetjük az elmúlt évek egyik legjobb amerikai horrorfilmjét. A Valami követ szinkronos előzetesét már megmutattuk, de a teljesség kedvéért ne maradjon ki akkor már a feliratos előzetes sem, a hazai…..
Túl nagy őrültségeket nem várhattunk a Mad Max: A harag útja kapcsán, már ami a magyar prezentálást illeti, bár az, hogy feliratos vetítés is lesz a filmből, súrolja a határt. Sőt, akad még más is... Tom Hardy – Király Attila. Aki csak a múlt hónapban jegyezte meg…..
Nemrég látott napvilágot a hír hogy a várva-várt Silent Hills játékot elkaszálták, sosem fog elkészülni. Ez több szempontból is szomorú, hiszen baromi nagy nevek övezték a projektet. Ott volt eleve Hideo Kojima (MGS-sorozat) és Guillermo Del Toro filmrendező, a főszerepet pedig a The Walking Dead…..
sidek 2015.05.15 20:05:35
@-Britpopper-: Engem pl. a Homecoming még annak ellenére se tudott érdekelni, hogy 2002 óta óriási SH fan vagyok. A 2. rész a kedvencem, de az 1 és 3 is a legjobbak közt van. Én még a Room-ot is nagyon szeretem, meg a Origins-t is. Viszont a Shattered Memories óriási csalódás volt. Sajna csak PS2-m van, így a legújabb részeket már nem tudtam tesztelni, de ahogy mondtam, nem is sajnáltam, mert a Homecoming a rengeteg youtube klip által se győzött meg, ráadásul nevetségesen nehézre sikerült, meg egy akció játék lett. A Downpour már sokkal hangulatosabbnak tűnik, azt kicsit sajnálom, hogy nem játszhattam, de a Silent Hills-t már kimondottan vártam, amiatt akár még új konzolt is vettem volna. És ha ezt elkaszálták, az gondolom azt jelenti, hogy soha többé nem készül új rész. :(
sidek 2015.05.18 19:39:24
@-Britpopper-: Szerintem is a legjobb játék adaptáció az első film. De nekem a 2. film is nagyon tetszik, az is nagyon jól ülteti át a játékot, csak hát kevésbé lett művészi és igényes, mint az első film.
No, nem azért mert meghalt volna valaki avagy ez lógna a levegőben. Egyszerűen csak arról van szó hogy nemsokára megjelenik az általam igen nagyra tartott brit Editors post-punk zenekar új albuma. Oké, pár éve is kitettem egy ehhez hasonló cikket (épp ITT) mert már akkor is nagyon…..
Én azt hiszem, David Lynch akkor képes igazán maradandó dolgokat filmre vinni, ha picit sem akar megfelelni semmilyen elvárásnak sem. Az Oscar-díjas Elefántember után például ki várta volna tőle hogy sorozatkészítésbe fog? Mondjuk más kérdés hogy a Twin Peaks lazán ott van…..
Pár napja robbant a hír, hogy Neill Blomkamp Alien-mozija zöld utat kapott, de további részleteket nem volt hajlandó elárulni a terveiről, még azt sem, hogy Sigourney Weaver visszatér-e a sorozathoz. Nos, nyugodtan lehet hátradőlni, Ripley nagyon is része lesz a készülő filmnek, de…..
Lucy (Scarlett Johansson) testében egész tasaknyi kísérleti drog szívódik fel, mire a lány tudata kitágul, érzékei kiéleződnek, és elkezdi maximálisan kihasználni agykapacitásának, melynek köszönhetően előbb szuperhőssé, aztán már-már mindenhatóvá válik. Luc Besson…..
sidek 2015.01.13 22:24:35
@Zalaba_Ferenc: Köszi! :)
sidek 2015.02.08 15:14:26
@Zalaba_Ferenc: És lehet, hogy meg sem fog jelenni soha? :(