Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deluxe93

0 bejegyzést írt és 307 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus jó szokásához hűen most is közzétette a pénzügyi jelentését, és mivel ez nem a megszokott gazdasági évhez, hanem a futballszezonhoz igazodik értelemszerűen miután pontos eredményekhez jutottak, a legfontosabbat, az évzáró jelentést publikálták, melyből megtudhatjuk…..
A Juventus egykori legendás játékosa és jelenlegi igazgatója, Pavel Nedvěd szerint csapata történelmi tettet kíván végrehajtani idén, amihez a mai sorsolást követően a Real Madridon keresztül vezet az út. Pavel Nedvěd tagja volt a 2003-as csodacsapatnak, amely legyőzte a királyi…..
deluxe93 2015.04.24 18:12:35
@pedronegroo: május 13.
A Juventus nyáron szerezte meg a Real Madrid fiatal támadóját, Álvaro Moratát, aki húsz millió euro körüli vételárával a torinói klub legdrágább igazolása lett az utóbbi években, s mind a játékos, mind a szerződésben foglalt feltételek ádáz viták tárgyát képezték a…..
deluxe93 2015.02.26 15:28:50
@Apuleius: Ez esetben elnézést kérek,mert a tiéd hivatalosabbnak tűnik,de itt van ez is közbe.
www.transfermarkt.de/alvaro-morata/profil/spieler/128223
És bár a tiéd hivatalosabbnak tűnik,de én megmaradok ebben a hitben,mert sokkal logikusabb. :)
A remek formát mutató francia válogatott úgy véli, az idei szezonra sikerült javítani pontosságán a kapu előtt, miután góljával a Juventus megszerezte a vezetést a Chievo ellen, majd végül 2-0-ra győzött is az Öreg Hölgy. A rendkívül hasznos középpályás pedig nem…..
deluxe93 2015.01.26 12:32:08
@Alex8610: Tényleg már most egy olyan szintű játékos,aki köré egy kis befektetéssel komoly bl győzelemre esélyes csapatot lehet építeni,és egy olyan csapatba ő is szívesebben marad,és nem tudom elhinni,hogy ne érné meg gazdaságilag megnyerni a bl-t,és rendszeresen a legjobb 4 közt lenni,persze az tény hogy mikor beletesszük a pénzt a csapatba,az nem egyből abba az évbe jön vissza,de onnantól folyamatosan termelne nagyüzemben a klub,nem úgy hogy egy mercaton 1 padoint tudunk csak venni,azt is kölcsönbe opcióval és csakis úgy ha senki másnak nem kell.Mindent összegezve ő a kulcs,hogy újra a legnagyobbak közt lehessünk,de félek tőle,hogy a vezetőség a könnyebb utat választja és eladja,mert azt hiszik,hogy ugyanaz lesz mint Zidanenál,csak azt felejtik hogy akkor más felelt az igazolásokért és más volt a piac.
Kiváncsian várom a nyarat,hogy mi lesz ebből,és aki eladná a blogról az mit mond mekkora lenne az az összeg amivel nem csak pótolni tudnánk,de előrelépni is?(mert lehet itt hallani 65 milliós ajánlatról is,ami sztem nevetséges)
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
deluxe93 2014.05.14 14:03:44
@tjunior: mintha úgy rémlene h a VB után lejár a szerződése,és nem hosszabítottak pedig aktuális lett volna már,persze ha megnyeri,akkor marad,de amúgy sztem nem fog
deluxe93 2014.10.08 13:55:53
@Apuleius: @babo0410: És később az sintéreket is bűnösnek kiáltották ki csak már elévült az ügy.
Az örmény támadó, Henrikh Mkhitaryan egykori mestere, Mircea Lucescu úgy véli, hogy nem jelentene nagy meglepetést, ha a játékos elhagyná a Borussia Dortmundot, s a Juventusnál folytatná pályafutását. "Nem lenne meglepetés, ha a Juvéhoz kerülne." - nyilatkozta Lucescu a…..
A téli átigazolási időszak hajrájához közeledve a naprakész szurkolók szintjén általában egyre nagyobb az izgalom, hogy végül kiket is sikerül megszereznie a klubvezetéseknek, kikkel erősödik kedvenc csapatuk. Ám a klimax a Juventusnál furcsa módon általában a mercato első…..
deluxe93 2015.01.17 15:18:33
@RuidaRobert: a türelmetlenségnek oka is van amúgy,mert ebbe a csapatba semmi jövőkép nincs,a keretünk nagyrésze már úgy néz ki túl van a pályája csúcsán(nem Pirlora gondolok,mert ő már rég tudni hogy túl van).A jelenlegi keretünkből kevés olyan játékos van,aki 2-3 év múlva meghatározó játékos tud lenni,és a legnagyobb tehetségünk,és egyben jelenlegi legjobb játékosunk,már mondhatni fél lábbal máshol van.Az eddigiekből kiindulva a vezetőség az elkövetkezendő 3 évebe bele fog tenni legalább 250-300 milliót a mercatókba,mert az kelleni fog,szóval ha nem változik meg a vezetőség felfogása,akkor jó okunk van pesszimistának lenni.
A Juventus kétszer is vezetést szerezve, a büntetőpárbaj során több meccslabdát is elhibázva adta át az Olasz Szuperkupa serleget a Napoli csapatának, s a visszavágás lehetőségére nem kellett sokáig várni, hiszen most a bajnokságban is összemérheti erejét a két együttes. Az…..
A Juventus csapatával öt bajnoki címet, egy Olasz Kupát, négy Szuperkupát, valamint egy-egy Bajnokok Ligáját, Európai Szuperkupát és Világkupát gyűjtő Marcello Lippi, aki a nemzeti válogatottat 2006-ban világbajnoki címre vezette, hivatalosan is bejelentette, hogy befejezte edzői…..
A múlt hétvégi Sassuolo elleni botlást, valamint a hétközi Bajnokok Ligája vereséget követően, a Juventusnak az első osztály újonca, a Palermo ellen kellene visszatalálnia a bajnoki címvédéshez vezető útra. A hazai pályán játszó Juventus keretéből továbbra is hiányozni…..
A Juventust a szövetségi kapitányi posztra cserélő Antonio Conte megfiatalított olasz válogatottjának egyik legnagyobb felfedezettje az a Simone Zaza volt, akit az Öreg Hölgy éppen a nyár folyamán tett pénzzé. A játékos jelenlegi klubja, a Sassuolo elnöke most úgy nyilatkozott,…..
deluxe93 2014.09.12 17:32:43
@babo0410: nem így volt,de gondolom fölösleges vitatkozni veled...
deluxe93 2014.09.12 22:28:37
@babo0410: leírták már helyettem méghozzá Ádám84
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus megállapodásra jutott a Hellas Veronával Rômulo ügyében, s a brazil származású játékos kölcsönben érkezhet majd Torinóba, az Öreg Hölgy pedig 7 millió eurós opciós vételi jogot is szerez a középpályás játékjogára A…..
deluxe93 2014.07.26 11:24:45
@Trieszt120506: Juve B valóban szépen erősödik
A Juventus sztárjátékosa, Arturo Vidal úgy véli, hogy válogatottja komoly meglepetést okozhat a brazil világbajnokságon, miután tegnap hazaküldte a címvédő spanyol csapatot. „Jó teljesítményt nyújtottunk, fiatal és győzelemre éhes csapat vagyunk” - nyilatkozta a számos…..
deluxe93 2014.06.19 14:29:23
@rockitbaby: Az a Brazilia nem keltette egy verhetetlen brigád benyomását
Az angolok elleni mérkőzés után Claudio Marchisio arról számolt be, hogy hallucinációi voltak a melegtől, ám az olaszok így is legyőzték Manausban Roy Hodgson csapatát. „Fontos feladatot valósítottunk meg a győzelemmel, különösen ilyen körülmények között, amikor a…..
A legújabb hírek szerint ma pont kerülhet Ciro Immobile átigazolási ügyének végére, s a játékos 19.5 millió euro fejében Torinóból a Borussia Dortmundhoz költözik majd.  A 24 esztendős támadó kapcsán, aki 22 találatával elnyerte a bajnoki szezon legeredményesebb…..
deluxe93 2014.05.30 16:45:03
@hellan: Igen ez logikusnak hangzik,de mint tudjuk manapság a vezetőinknek nem barátja a logika.
A Juventus argentin támadója, Carlos Tévez minden bizonnyal kihagyja majd a nyári világbajnokságot, hiszen a játékos nem szerepel a nemzeti csapatot irányító Alejandro Sabella terveiben, s aligha tűnik valószínűnek, hogy a hátra levő mintegy két hónapban beverekszi magát az…..
deluxe93 2014.04.18 09:29:22
@Goku06: Argentína nem nyeri meg ez teljesen biztos ettől ne is félj.Olvastam vannak akik őket tartják fő esélyesnek,hát azok nézzenek már rá arra védelemre ami még klubszinten se számítana erősnek,meg azért a kp se lesz a világ legjobb kp-ja.Vérbeli olasz drukker vagyok,de én most a németeket tartom fő esélyesnek,és ha azt mondanák nekik h ne fogják vissza magukat rúgjanak annak Argentínának annyit amennyit csak tudnak biztos vagyok benne h 4 alatt nem úsznák meg.Most mernék nagyobb pénzzel fogadni rá h Argentína a 4-be se lesz ott.
A Juventus kihirdette keretét az Olympique Lyon elleni Európa Liga negyeddöntő visszavágójára, amelyen a felek a versenysorozat döntőjének is hamarosan otthont adó Juventus Stadiumban mérhetik össze tudásukat. A Juventus legfőbb hiányzója a hetek óta sérüléssel bajlódó…..
A Juventus igazgatója, Beppe Marotta szurkolói kérdéseire válaszolt a La Gazzetta dello Sport hasábjain. "A Juventus a közös tulajdonjogról rendelkező szerződések eltörlése mellett tette le a voksát, azonban a többség szava dönt. Előbb vagy utóbb az UEFA egységesítésre…..
deluxe93 2014.04.06 12:10:34
@Goku06:Nem érted látom miért lenne jó ha eltörölnék a közös játékjogot.Van agy tehetséges játékosunk,aki jelenleg még nem biztos h befér ide,de más kis klubboknak viszont hatalmas előrelépést jelentene pl a bennmaradásért folytatott küzdelembe,azéltál nincs opció megéri nekik is kölcsönvenni ha ettől erősebb lesz a csapatuk.Minden más bajnokságba így megy,csak nálunk van ez a bohóckodás.
deluxe93 2014.04.06 12:30:39
@deluxe93: *ezáltal
Olasz lapértesülések szerint a Manchester United ajánlatot tett a Juventus elhanyagolt középpályásáért, Claudio Marchisióért. A Premier League-ben szereplő klub bizakodva várja az eseményeket, hiszen a 27 éves játékos mostanság kevés lehetőséget kap Arturo Vidal remek…..
deluxe93 2014.01.09 22:27:13
@buubreds:"Marchisiot meg jó pénzért eladnám, Pogbaval karöltve."
Meg akkor már Vidalt is hozzájuk csapnád nem?Pirlot meg nyugdíjba küldenéd.
A Juventus igazgatója, Beppe Marotta véleménye szerint a Juventus kerete nem szorul „javításra” a korai Bajnokok Ligája búcsút követően. A Galatasaray elleni egygólos vereség több szempontból is jelentős csapás a torinói bajnokcsapat számára, úgy a szurkolók szemében, mint…..
Fernando Llorente bízik abban, hogy ő és Carlos Tevez hatékony támadójátékkal fogja boldogítani a Juventus szurkolóit. A két csatár a nyáron csatlakozott a torinói bajnokcsapathoz, azonban a spanyol futballistának meggyűlt a baja a kezdő csapatba kerüléssel a szezon…..
deluxe93 2013.11.18 23:18:53
@Tony.: Mióta nincs vuci,olyan jól játszunk,az kéne még h megint a kezdőbe keveredjen.
Angelo Ogbonna nyári átigazolását követően a Juventus ismét a városi rivális Torino egyik értékére vetette ki a hálóját, hiszen a Quotidiano Sportivo értesülései szerint, a zebramezes klub akár már januárban leigazolná a hazai  bajnoki góllövőlista egyik…..
A Tuttosport mai száma tudni véli, hogy a Juventus 4-3-3-as hadrendben áll majd fel a kedd esti, hazai Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen a Real Madrid ellen. Antonio Conte, némi meglepetésre, hasonló felfogásban küldte harcba fiait a 2:1-re elveszített madridi találkozón, azonban a…..
deluxe93 2013.11.04 17:51:54
@Trieszt120506: Azért ezt kicsit fejtsd már ki nekem ki az a 8-9?Pirlo,Tevez,Llorente gondolom nálad se számít azért jó védőnek + Vidal támadásba ugyanolyan jó mint védekezésben.Ezen kívűl ki a 4 belső védő,mert Caceres bizony hivatalosan jobb bekk,attól néha nálunk belső védő volt.Nagyon felzaklatott ez a tudatlan kommented.
A Juventusnak várhatóan minden lehetőségét ki kell majd használnia a Real Madrid elleni szerdai Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen, ha három ponttal szeretne távozni a spanyol fővárosból, s ebben nagy szerep juthat a zebramezesek baszk támadójának, Fernando Llorentének. "Hinnünk…..
deluxe93 2013.10.22 15:36:38
@Gabuero: Teljesen énis így vagyok ezzel ahogy te.Ha a margitot elpicsáznánk oda-vissza,nekem kb vége is a szezonnak :P