Regisztráció Blogot indítok
Adatok
solfilo

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan mondják nekem, hogy milyen jól néz ki, amit csinálok, de elolvassák és megrettennek a sok fűszertől. Azt sem tudják, hogy hol szerezzék be. Nos, van igazság alapjuk. Sok olyan fűszert használ az indiai konyha, amit csak speciális boltban tudtok beszerezni. De! Van egy alap kezdőcsomag, amit…..
solfilo 2018.10.05 12:31:52
@Ági Helló Curry: köszi, akkor megpróbálom a cserepest, hátha szeret majd nálam. :)
Nem hiszem, hogy túlzottan meglepő, hogy a magyarok most járatták csúcsra a 13 éves Fűrész-franchise-t: a kedvezményes jegyáras hétvégével megerősített érdeklődésnek hála a nyolc rész közül máris a harmadik legnézettebb az Újra játékban. Ezalatt a Dzsungel és a Suburbicon viszonylag átlagos, de…..
Már Superman ellen küzd, de Batman is kezdődött valahol: nagy bummal, a tengerentúlon (nyitányrekord) és mifelénk is, ahol máig a legnézettebb képregényadaptáció Tim Burton első Batman-filmje. Most egyebek is kiderülnek az 1989-as filmről, magyarországi vonatkozásban...
A hónap első felét átaludták a magyar nézők, hogy aztán a másodikban feltöltsék az elmúlt 5 év szeptemberi premierjeinek nyitóbevételi- és nézettségi dobogóját. A prímet az Everest vitte, ami szemvillanás alatt ért a 100 ezer nézős mérföldkőhöz, és még nem lehet tudni,…..
 - SPOILERMENTES -* Matt Damon a magukat minden megpróbáltatáson átverekedő figurák gyakorlott megformálója: Tom Ripley, Will Hunting, Jason Bourne és az Elysium Maxe után Mark Watney már a sokadik ebben a sorban. A vörös bolygó kényszerűségből első telepesévé váló…..
Teljesen ésszerűtlen egyének, nem hangoskodó ketyegők, könyörtelen Csomolungmák, forróságba vezető labirintusok: heti bemutatók. Abszurd alak (Irrational Man). Joaquin Phoenix időnként kimerítette ezt a fogalmat már azelőtt is, hogy elvállalta volna Woody Allen ideiének…..
Legutóbb valahogy lemaradt, pedig már bőven kész volt akkor a szinkron, ám mint minden young adult-adaptáció (kivéve az Alkonyatot), úgy Az útvesztő is elnyeri méltó jutalmát végül, és szinkronizáltra vált. Segítünk abban, hogy ne vessz el az ifjak megszólaltatói…..
solfilo 2015.09.17 16:13:57
@Takács Máté: Kár, annyira nem tudok angolul. Köszi az infót!
Csak pár másodperc a friss, dél-koreai előzetes elején, de új képsor került be az eddig ismerteken kívül Phasma kapitányról, az Első Rendről, néhány járműről, és…..
A kánikula most már ott tart, hogy a mozik inkább tűnnek csábító programnak, mint a szabad ég vagy bármi, ami légkondimentes. A mozgalmas mezőnyben a Minyonok rekorddöntő premierjét nagyobb visszaesés követte, de még mindig a legmagasabb szinten pörög az animációs film. A Ted…..
A forradalom magyarul is folytatódik, de nem kell aggódni, most is lesz feliratos verzió. Viccnek azért jó ez. ..
Megérkezett A kiválasztott első hivatalos trailere. Drámai vagy patetikus? Felfelé vagy lefelé mutasson a hüvelykujj? A széria befejező darabja méltó lezárása lesz a felütésben tapasztalt minőségnek, vagy a trendi financiális okok felező oltárán ostobán elvérző, közvetlen…..
solfilo 2015.06.09 21:13:00
@Atkakukac1989: Ó igen, HP 7/1 nagyon hangulatosra sikeredett. A kedvenc filmem a 8 közül.
Mockingjay part 1 is tetszett, jöhet a part 2. Elnézve a trailert, jó lesz. :)
Ha az amerikai fogadtatáson elképedtünk, akkor most nyugodtan lehet szívrohamot kapni. Az Elrabolva 3.-at a legnagyobb blockbusterekhez méltóan üdvözölte a magyar közönség: többen látták a első hétvégén, mint tavaly bármit A hobbit utolsó részén kívül.....
solfilo 2015.01.12 19:02:39
Mint kiderült, A galaxis őrzői, azaz az idei év egyik legnagyobb sikere itthon nem jelenik meg sem BD-n, sem BD3D-n. A filmet itthon home videón forgalmazó Pro Video az imént a következő hivatalos közleményt jelentette meg facebook-oldalukon: "Tisztelt Vásárló!Ezúton szeretnénk…..
Nem alakult minden a tervek szerint ezen a hétvégén a magyar mozikban: az októberi vénasszonyok nyarával nem tudta meggyőzően felvenni a versenyt a kedvezményes hétvége, így az összforgalom csak a lassú szezonban szokotthoz képest mutat izgalmas számokat, egyébiránt nem. A…..
Nem újdonság, hogy a Forum Hungary szereti kenegetni a rajongóknak, így aztán a hónap (nyár?) legmenőbb filmjét is jó sok változatban mutatja be, hogy mindenki megtalálja a magának megfelelőt. A Galaxis Őrzői a következő változatokban jutnak el a magyar mozikba: - IMAX 3D…..
solfilo 2014.08.01 20:18:03
aeon flux magyar box office: bárka 2014.03.31 19:36:00
A Noé természetesen a magyar nézőket is fedélzetére gyűjtötte a hétvégén, s ezzel a film az esztendő második legnagyobb rajtját prezentálta. A hét további premierjei nem zavartak sok vizet, miközben A Grand Budapest Hotel és A beavatott sokat megőrzött előző hétvégi…..
Jött egy kis jó idő, és a mozik nyomban kiürültek. Súlyos mínuszok röpködtek átlagos változások gyanánt, és a dobogó is nagyon összekuszálódott: a bevett rangsorolás szerint a 300: A birodalom hajnala harmadik hete első, ám eladott jegyek számát tekintve csak harmadikként…..
solfilo 2014.03.24 23:20:25
@Takács Máté: oh, titkolózik a Cirkofilm? :)
A hobbit: Smaug pusztasága az év legjobb nyitányát produkálta. > új filmekHa ebben A Gyűrűk Ura-kedvelő országban a nagy-nagy visszatérés Középföldére, azaz az egy évvel ezelőtti Váratlan utazás csak a fő trilógia nézettségének durván felét (372.770) hozza, azt…..
solfilo 2013.12.17 10:28:39
@MasterTom: Nem annyira lehetetlen. Induljon kb 50 kópiával. Kópiánként napi 5 előadás 4 napon keresztül (csüt-vas), előadásonként 150 néző (200-500 fős termekről beszélünk azért) és már meg is van a 150 ezer néző.

Ha ez így túlbecslés, akkor adjuk hozzá az éjféli vetítéseket és már meg is van. (Ha három nappal számolunk, akkor is elég az átlagos 200 fő előadásonként) Szóval nem lehetetlen. :)
solfilo 2013.12.17 18:37:19
@Vészmadár: Közelítsük máshonnan. 2005-ben 4 nap alatt 244 ezren nézték meg a Star Wars III-at. Az sem volt egy rövid film, gondolom akkor ott is számolhatunk 4 előadással per nap. Kópiaszám nem tudom, hogyan alakult, de kétlem, hogy sokkal többel indult volna, mint 50, ha egyáltalán. Mennyi "premiermozi" férőhely szűnt meg/épült azóta?
solfilo 2013.12.17 23:08:44
@Vészmadár: Egyet értünk, én is szurkolok neki! 40 kópia kb? Így tényleg még durvább! písz :)
aeon flux usa box office: holiday 2013.11.17 17:49:00
Talán meglepő, talán már nem annyira, hogy a The Best Man Holiday című, a fekete amerikaiakra szabott vígjáték-folytatás kasszát robbantott a hétvégén, úgy, hogy pénteken még Thort is megszorongatta. A Thor: Sötét világ azonban végül biztos elsőséget szerzett a hétvégén,…..