Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gariv

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felkerült a Netflixre a II. Erzsébet életét feldolgozó sorozat, a The Crown a teljes második szezonja. A tíz új részben foglalkoztak a készítők Fülöp, edinburghi herceg gyermekkorával, nőügyeivel, Margit hercegnő házasságával, de a korszak egyik leghíresebb szexbotrányával is. A történet nagyjából…..
Egy határ melletti kis faluban élünk hét kiskorú gyermekemmel, súlyos daganatos beteg nagyobbik fiammal és családjával. Gyermekeimet egyedül nevelem, a házunkra sajnos devizahitelt vettünk fel. Nemrég a hitel árát megemelték havi 50 ezer forinttal. Ezután legnagyobb fiam daganatos…..
A Magyar Posta idén elég komolyan odatette magát annak érdekében, hogy környezetbaráttá varázsolja a karácsonyt: lepedőnyi csomagolóanyag helyett tömegeknek volt elég egy A4-es kinyomtatott lap az ajándékozáshoz. Az újítást nem mindenki fogadta örömmel, de végül is a szándék a fontos, az ajándék meg…..
Gariv 2017.01.10 14:23:57
@enrico palazzo: Nem azt mondta, hogy ő a művész, hanem, hogy az oldalon, ahonnan rendelt művészek árulják a cuccaikat (az ő esetében grafikus). Szövegértés egyes, de a fikázás az megy.
De ha tényleg művész lenne a poszter, az miért baj?
Gariv 2017.01.10 14:30:27
@enrico palazzo: Tehát: azt mondja ahonnan rendelt művészek árulják a cuccaikat. az ő esetében (vagyis az ő rendelésének esetében) EGY grafikus (a fickó akitől a cuccot vette). Olvasd át újra szerintem.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Tisztelt Mt!   Gyakran olvasom az utóbbi időben a blogot, mert én is nehéz helyzetbe kerültem a munkahelyemen. Reméltem, hogy valaki ír majd, aki hasonló cipőben jár, de mivel ez nem történt meg, így most erőt vettem…..
Amikor a Viasat3 a két évadot megélt Négy esküvő után szeptemberben útjára indította a Fátlyat rá! című esküvős műsort, nem tudtam másra gondolni, mint hogy a csatorna mélyen titkolt stratégiai partnere bizonyára a KDNP.  A nagy magyar valóság ugyanis az, hogy évről…..
Egy fodrászüzletben vagyunk, ahol nagy a pörgés, egy hosszú hajú fiatalember magyaráz, de nagyon. Spanyolul, de nagyon. Egy szót se értek, de szerintem nem is fontos, és ne kérdezzétek, hogy honnan tudom, hogy spanyol a nyelv. Megérzés. Női. Na de ő lesz a főfodrász, amolyan Gedeon…..