Regisztráció Blogot indítok
Adatok
német humor-angol konyha

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben kormányzati PR szinten a tyúktartásban látják a mélyszegénység elleni küzdelem egyik lehetséges megoldását, valójában egyre több, évtizedek óta tyúkot tartó vidéki család adja el (vagy eszi meg) az állományt és hagy fel véglegesen a kapirgálók…..
német humor-angol konyha 2012.09.18 12:17:16
@Kutchek: és ha elszabadul a pokol, örülj, hogy nem a te kerítésed előtt állnak egy kis almáért, krumpliért, karddal a kezükben. Na ez itt a baj, hogy a szándék jó, az eszközök talán átgondolatlanok, a jövő meg nem túl fényes.
német humor-angol konyha 2012.09.18 11:59:22
@unionista: ettől a " hülye vagy baszki" szövegtől el tudnál szakadni ? Ahogy láttam, itt senki más nem szidja a másikat, csak te. Tudod mit? Fogadd örökbe az egész dögkutas bagázst a pi**ába, lízingelj egy kakast is nekik, vagy döntsd meg a rendszert, támaszd fel Kádárt vagy Pinochetet, mit bánom én, de szakadj le rólam. Óra indul...
német humor-angol konyha 2012.09.18 12:10:06
@Joooe: láttad a közmunka mennyi ellenérzést szül?
Tovább gyűrűzik a Safarov-botrány! Megvan a baltás gyilkosság első vezéráldozata! A Vincentblog kormányközeli forrásokból szerzett értesülései szerint a kora reggeli órákban Martonyi János benyújtotta lemondását a miniszterelnöknek. Távozása nyilvánvalóan összefügg a…..
német humor-angol konyha 2012.09.12 13:58:08
@dolgozni kék: hátha még így folytatódik:... becsületes, hazáját szerető magyar politikus ;)
német humor-angol konyha 2012.09.12 14:29:27
@dr. Balta$ár: engedélyt kérni lehet, itt minálunk 6-9 hónap alatt át is megy.. Egy zártkerti kulipintyó.
De pl. van egy NFÜ is ami nem dolgozik,- minek azt, nem kell nekünk beruházás.Ahogy Külügyminisztérium se kell, eldöntjük magunk, elvégre pengék vagyunk, mint a Katasztrófavédelemnél kinevezett 26 ezer dandártábornok. Ekkora kuplerájra nem emlékszem, pedig próbálok...
Na de mindegy, majd a Lézer Jani, az jó lesz Külügyminiszternek is.
német humor-angol konyha 2012.09.12 14:53:55
@Kutchek: amikor az azeri - örmény ügyről, és benne a mi szerepünkről hallottam, egy szó jutott eszembe : kompország. Sikerült megvalósítani a sehol sem kötünk ki, mert nem látnak bennünket szívesen a kikötőben, se nyugaton, se keleten helyzetet. Ilyen tekintetben dettó 2.vh.
Ugyanazon hibák, bűnök, ugyanazon eszetlen, rossz taktikus, felelőtlen, végiggondolatlan politika és politikusok.