Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sam21

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
David Cameron választási ígéretének megfelelően hamarosan kiírhatják Nagy-Britanniában a referendumot az ország EU-ban maradásáról. A „Brexit” támogatottsága folyamatosan nő a szigetországban, ám ha ez megvalósulna, az gazdaságilag elég rosszul érinthetné a briteket,…..
sam21 2016.03.04 18:26:02
@BircaHang Média: Egyetértek.
sam21 2016.03.04 18:47:01
@janos551: A kivándorlás oka: magasabb bér külföldön. Persze lehetne ezt árnyalni, de ez a lényeg. Az az ember, aki külföldre költözik véglegesen, annak fontosabbak a külföldön kapott lehetőségek. A saját igényének és kényelmének eléréséhez szükséges árat sem tartja soknak, vagyis régi környezetét újra cseréli. A saját döntése, ami akkor is így lenne, ha történetesen addigi életterében(Mon)is lennének lehetőségei. Aki menni akar, mehet(EU csatlakozás:). Annak ellenére, h. nyugaton kolbászból van a kerítés, nem mindenki hagyja el életterét (hazáját), még ha megtehetné sem...még ha így kevesebb lehetősége maradna is...kinek mi a fontos.
A mai posztban Budapest és Tel-Aviv közt ingázunk, azaz folytatjuk Éva történetét (aki nem olvasta volna az első részt, itt pótolhatja). Kiderül, miért tér vissza valaki Magyarországra Izraelből, miként az is, miért megy el újra. Nem minden tanulság nélkül való történet…..