Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jack Skellington75

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utazómacska Előkészületek 2018.02.07 21:34:24
Kicsit Carrie Bradshaw-nak érzem magam... aki esténként a hálójában, az ágyán csücsülve, szemüvegben (mert úgy nagyon menő és intellektuális:) ) nekilát a napi gondolatait bitekbe vésni, nem tudván kik ülnek a háló másik oldalán. Nagyképűséget félretéve: ugyan jártam mini-újságíró tanfolyamokra,…..
Meg se próbálja senki összeszedni, mi minden került az utóbbi időkben és fog még a következő években újrahasznosítva a mozikba. Marhára unalmas már, hogy a '80-as, sőt a '90-es évek közkedvelt, vagy akár csak módjával kedvelt filmjeit átfazonírozva ugyan, de ismételten áruba…..
Jack Skellington75 2015.08.28 12:28:51
@Takács Máté: "legjobb Sandler-film legjobb poénja is alulról verdesi a Vakáció leghitványabb poénját" - Ezt viccnek szántad, remélem! :-)
" nevetésre ingereljék a nézőt. Mi más lehetne az értelmük?" - hát ez volt a legnagyobb bajom...egyáltalán nem nevettem, csak feszengtem és néha elmosolyodtam.
De állítólag nekem nincs humorérzékem... ;-)

Mindenesetre a vitát is sajnálom erre a filmre. Meglepett, hogy ilyen pozitív a véleményed, de nekem is megvannak a bűnös élvezeteim a filmek terén! ;-)

Remélem ez csak kisiklás volt az értékeléseidben! :-D
Kerülöm a kritikákat, de az ittenieket el szoktam olvasni, megszokásból is...
aeon flux 10 éves az aeonflux 2015.07.09 14:55:00
Szevasztok! Kerek tíz évvel ezelőtt egy feltehetően kánikulai reggelen, jelenlegi lakhelyemtől kb. 60 kilométerre arra ébredtem, hogy nekem blogot kell indítanom. Egy blog indítása ugyan szinte kizárólag személyes okokra vezethető vissza, de jelen blog esetében nem a filmek, illetve nem a filmek…..
Jack Skellington75 2015.07.10 10:57:11
Minden fejben dől el. Ha a Pixarnál alaposan rákoncentrálnak, akkor csodák születhetnek, és lényeges feltétel, hogy ne jusson szóhoz John Lasseter agyában az a manó, amelyiknek a szeme helyén dollárjelek vannak – ahogy történt az a Verdák 2. esetében. Arra jó volt ez a pusztán…..
Véget ért a 2014-es Golden Action Boy, nézzétek meg, hogy szavaztatok... Ezzel együtt sorsoltunk is a szavazók (és az Oscar-tippelők) között. A nyerteseket a cikk végén találjátok. Legjobb képi effektusok: Csillagok között A mutánsok, a beszélő mosómedve és a tavalyi év…..
Jack Skellington75 2015.03.10 16:29:57
Rutinos, régi követőink már tudják, hogy hagyományosan az Oscar-gála után tartjuk saját, házi díjkiosztónkat, ilyenkor hirdetjük ki a GOLDEN ACTION BOY jelöltjeit, melynek győztesét, Te, kedves olvasó szavazhatod meg. Bizony, idén már nyolcadik alkalommal szedtük össze az…..
Oscar-díj. Lehet szeretni vagy utálni, dicsérni vagy szidni, egyetérteni vagy vitatni az Amerikai Filmakadémia döntéseit évről évre, de a lehetőségek valamilyen szinten minden mozimániásnál szóba kerülnek a díjátadó gála előtt jó pár héttel. A blog történetében volt már…..
Közel kétszázezer néző. Magyarországon. Az első hétvégén. Tudom-tudom, nem kéne ezen rugózni, de aki olyan megszállott, mint én: nem érti. Sokan nem értjük. Mert őrülettel határos módon szeretjük a mozit. Például én olyannyira nem értem ezt a döbbenetes sikert (bár…..
A Pannonia Entertainment bebizonyította, hogy itthon is van igény régi filmek felújított változatában történő (újra)bemutatására (küldetésnek is felérő programsorozatukról ide kattintva találhatsz bőségesen információt). Az Alien és Aliens után márciusban a 2001: Űrodüsszeiát, áprilisban pedig a…..
A Ha a szent kocsma is bezár valószínűleg minden krimirajongó toplistáján szerepel, de Lawrence Block hősének (Scudder nyomozó) többi története is hatalmas népszerűségnek örvend, mára modern klasszikussá vált a műfaj szerelmeseinek szemében. A Sírok között ezen széria…..
Jack Skellington75 2014.07.03 10:06:50
Megvolt az Oscar, és tudjátok, hogy ez mit jelent: itt az ideje kihirdetni a szezon utolsó, egyben legnagyobb díjának jelöltjeit, melyek közül Te, kedves olvasó választhatsz majd győztest (ugye megmondtam, hogy ez a legnagyobb?). Igen, jól sejted: eljött a GOLDEN ACTION BOY ideje (a…..
Az, hogy néhány haverral Bécsbe zarándokoltunk megnézni a Ragadozókat, apróság. Hogy anno A Gyűrűk Ura-trilógia nálunk csak januárban debütáló fejezeteit is ott csíptük el még karácsony előtt, már-már klasszikusnak számít, főleg hogy annak megvolt a maga ünnepi hangulata,…..
aeon flux oscar-jelöltek 2013 2014.01.16 14:10:00
És itt van a jelöltek névsora. A 12 Years a Slave jóval gyengébben szerepelt a vártnál, a Dallas Buyers Club, és főleg az American Hustle viszont sokkal jobban. Ez utóbbi SOKKAL jobban. További olvasnivaló: A kritikusok díjazottjai, Golden Globe, szakmai jelölések LEGJOBB…..
Jack Skellington75 2014.01.16 15:17:25
@Zalaba_Ferenc: Nálam jobb volt! ;-)
Jövőre ugyan Pixar-film nélkül maradunk, ám a DreamWorks Animation ezer éve a legígéretesebb munkájával jelentkezik: a Mr. Peabody és Sherman kalandjai címet viselő rajzfilm-adaptációban a világ legokosabb személye (aki egy kutya) és az ő házi kedvence (aki egy kisfiú)…..
Jack Skellington75 2013.10.17 23:01:14
Victor legjobb barátja, Sparky, a hű öleb végzetes balesetet szenved, ám a feltalálónak készülő fiú addig nem nyugszik, míg meg nem találja annak módját, hogy hozhatná őt vissza a túlvilágról. Igen ám, de néhány irigy osztálytársa ellesi trükkjét, és a környéket…..
- SPOILERMENTES - John Harrison (Benedict Cumberbatch) egyszemélyes háborút hirdet a Csillagflotta ellen, melyet Jim Kirk kapitány (Chris Pine) érthető okokból mellre szív, és úgy dönt, elkapja ezt a gazembert. No, de miféle agenda vezérli Harrisont? Jeffrey Jacob, te gazember!…..
A szavazás lezárult. Hamarosan eredményt hirdetünk. Miután kiosztották a GAB előszobájának is nevezett Oscar-díjakat, ideje rátérni az év legfontosabb díjára, a GOLDEN ACTION BOY-ra! Komolyra fordítva: szerkesztőségünk immáron hatodik alkalommal dugja össze kreatív buksiját…..
Korábban már ismertettük az idei Titanic két kiemelt szekciójának programját (és a versenyprogram egy részét), most a maradékból válogattuk ki a legígéretesebbnek tűnő produkciókat. Mint mondtuk, a versenyprogram egy részéről már szóltunk, úgyhogy folytassuk is azzal.…..
I say: la,La, la, la, laLa, la, la, laWhen you walk on byAnd you call my name Én kedvelem a zenés filmeket és a filmmusicaleket. Tetszett a Chicago, tetszett A nyomorultak, azt pedig kifejezetten bírom, ha általam kedvelt színészeket közismert dalokat zengenek, úgy mint például a…..
Nem, ez nem egy pornófilm, nem is MILF: The Movie (habár ezzel a címmel biztosan több jegyet adnának el rá), és még csak nem is egy abszurd vígjáték a Farrelly-tesóktól, hanem Anne Fontaine (Coco Chanel) új drámája, melyben két anya (Robin Wright és Naomi Watts) beleszeretnek…..
Az előzményekkel alaposan foglalkoztunk (például itt és itt), most beérett a gyümölcse. Az Amerikai Filmakadémia tisztes tagsága meghozta döntését, amit Seth MacFarlane és Emma Stone jelentett be az egybegyűlteknek. Természetesen már sok minden körvonalazódott az elmúlt…..
A szerkesztőségi lista csak a kezdet volt (bocs, srácok), pontosabban a kezdet kezdete, ugyanis az alábbiakban a legjobb tízesnek ágyazok meg - a szokottal ellentétben ezúttal sorrendbe rendezve az épp-hogy-lemaradtakat. 20. A hét pszichopata és a si-cu [Seven Psychopaths, Anglia,…..
Jack Skellington75 2012.12.31 21:32:43