Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jack Skellngton

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt az újabb előzetes. Banana. A tovább mögött magyarul is. Banán. Sandra Bullock Scarlet Overkill is benne van. Papagena. ..
aeon flux a változások szele... 2015.01.30 10:00:00
...minket is utolért. És hogy még közhelyesebb legyek: van számotokra egy jó meg egy kvázi nem annyira jó hírem, habár ez is csak megközelítés kérdése. Ráadásul jó hírből igazából több is van: mint ahogy azt ti is láthattátok, egyre-másra új arcok tűntek fel a posztok fejlécében, bizony, a napokban…..
Nagyjából véget ért a díjszezon első szakasza, amely a nagyobb jelentőséggel bíró nagyvárosokban a Boyhood és a Birdman hegemóniájával ért véget (ÖSSZESÍTŐ TÁBLÁZAT az eddigi díjakról + Golden Globe jelölések). Ahogy az várható volt, az ország belsejében tudtak…..
Nem volt ilyen 1997 óta!!!!!!!!!!!!!!!!! Jó sokan vártak erre!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én is! Pláne, hogy életem legjobb szigetes koncertje a Faith No More legutóbbi fellépése volt, igaz, osztoznia kell a dobogó tetején Robert Planttel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szóval, itt az új…..
Mint kiderült, A galaxis őrzői, azaz az idei év egyik legnagyobb sikere itthon nem jelenik meg sem BD-n, sem BD3D-n. A filmet itthon home videón forgalmazó Pro Video az imént a következő hivatalos közleményt jelentette meg facebook-oldalukon: "Tisztelt Vásárló!Ezúton szeretnénk…..
Jack Skellngton 2014.11.20 00:43:09
@Zalaba_Ferenc: Igazán jól ismered a moziba járási szokásaimat... No comment!
Jack Skellngton 2014.11.20 09:20:51
@Zalaba_Ferenc: Ezt most nem igazán értem! A Fórum Hungaryt nem fogom megkárosítani egy fillérrel sem... Nem tudok már tovább elmenni a pusztán merkantilista mentalitás mellett. Vegyék számba egy adott ország lehetőségét, s ne büntessék az itteni vásárlókat! Vagy, ha ők így, akkor Tőlem se várjanak más mentalitást. Miért kellene nekem ezt lenyelni. Nekem fog legjobban fájni, hogy az új Star Wars-ok egy kibaszott winchesteren lesznek, de azon lesznek. Ha ez a cél, hát sikerrel jártak. Gratulálok! Hosszútávon remélem megszívják...
Adam Sandler... ne, ne, olvass csak tovább... Szóval Adam Sandler egy visszahúzódó cipészt alakít, aki talál egy öreg stoppológépet a pincében, melyet felhasználva csoda történik: a megjavított cipőkbe bújva azok tulajdonosának személyazonosságát is felölti, azazt a szó…..
A jövő hónapban kezdődik Quentin Tarantino új filmjének forgatása, amelynek az utolsó pillanatban betoldott Channing Tatum és Demian Bichir hozzáadásával most már a színészgárdája is teljes, mi több, akár kilencen is gyűlölködhetnek a címben feldobott nyolc helyett. De hogy ki…..
Jack Skellngton 2014.11.07 10:38:13
A Bourne hagyaték bemutatójával nálunk is hivatalosan véget ért a "nyári" moziszezon, és ez a szezon leginkább azért idézőjeles, mert immáron nem májusban, hanem a legújabb hollywoodi szokás szerint már áprilisban kezdetét veszi. És ki az, aki ezért haragudna rájuk? No de a lényeg a lényeg:…..
aeon flux megérkeztünk! 2012.09.11 21:30:54
Nem hiszem, hogy bárkit is túlzottan meglepne a döntés: az elmúlt szűk egy év során - kezdve valahol a tavaly novemberi nagy adatvesztéssel - a freeblog kritikán aluli minőséget produkált; a különböző kimaradások, hiányosságok és hibák azóta mindennapossá váltak, így…..
Jack Skellngton 2012.09.11 22:25:05