Regisztráció Blogot indítok
Adatok
N.Mátyás

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pétert ezúttal nem a Szakmai Cégadatbázis, hanem a Magyar Céggyűjtő találta meg, de ez az oldal is kb. pont annyira szofisztikált, mint az előző. A különbség annyi, hogy 27 940 forint helyett immár 38 100-ért lehetne bekerülni ebbe a nagyszerű adatbázisba. Péter ezúttal sem ugrott be a nagyon…..
Oké, nem fogyasztóvédelem, de itt vajon mi lehetett az elgondolás? Szia,2014.12.21.-én lőttem a székesfehehérvári Palotavárosban, a Bátki Zsigmond utcában (a DIGI ügyfélszolgálata mellett) ahogy a tahó a járdán parkol. Az úton sem lenne tilos megállni, de így frappáns.…..
N.Mátyás 2015.01.07 17:57:05
@maximum1: nincs ezzel semmi gond
Egészen elképesztő sztori tegnapról. Ami csak a levélíróval való levelezésből derült ki: a Keletiben szállt fel, a jegye Kelenföldtől szólt, mert van BKK-bérlete (csatolta is, érvényes). Egyből jött a kalauz, aki inkább hitt a kütyüjének, mint bármi másnak, többek közt a…..
N.Mátyás 2014.12.11 14:40:33
Na, én is megírom a két mondatomat a hírről, hogy a Tesco végre Magyarországon is elindította a webshopját. A kiskerlánc hatalmas választékából válogathatjuk össze a pakkot, amit ki is hoznak házhoz.  A kulcs a Tesco kapcsán a választék (még akkor is, ha jelenleg csak…..
Internetes pénzkeresés 2012.09.11 21:03:53
A jól fizető távmunka, Neked! Tegyél szert jelentős jövedelemre otthonról, befektetés nélkül! Szeretnék bemutatni nektek egy olyan lehetőséget, amire eddig nem igazán volt lehetőség! Íme néhány dolog, hogy mit NEM KELL csinálnod: nem kell befektetni…..