Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deadlist

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mond valamit az, hogy frekvenciaugratásos adásmód? Ugye nem? De a WiFi, GPS és más vezeték nélküli technológiák már ismerősek? Alapjuk az említett technológia, ennek egyik úttörője volt a ’40-es években az istenített amerikai színésznő, Hedy Lamarr. A világ legszebb nőjének nevezett filmsztárnak 25…..
Új-Zéland Magyar összetartás?! 2014.10.20 08:45:59
Muszáj kiadnom az ezzel kapcsolatos gondolataimat. Miért van az, hogy a magyarok nem csak a saját országuk érdekében, de a világ semelyik részén sem képesek összetartani?! Amikor kijöttem ide, Új-Zélandra, szó szerint a világ végére, csatlakoztam Facebookon egy "új-zélandi…..
deadlist 2014.10.29 08:05:38
Szia, először is sok sikert ott kinn. Te Anau a legszebb helyek között van Új Zélandon. :-)
Ha van net elérésed akkor menj fel a
forum.ausztralia.net/
címre és ott az Új Zéland feliratra bökve egy elég aktív és összetartó csapatot találsz. Regisztrálhatsz is, és biztos hogy bármely kérdésedre, véleményedre válaszolnak. Ha van időd, akkor akár két-három-hat hónapnyi levelezést is olvasgathatsz.
Elvis Presley, az addigra már sikeres előadó - aki botrányos színpadi mozgásaival sokakat megbotránkoztatott - 1957 januárjában jelent meg előzetes egészségügyi vizsgálaton a memphis-i Kenedy Veterans katonai kórházban...
A mai napra is tartogattam nektek egy igazi régi távirányítós kisautót, amit a PIKO gyártott. A Fiat 124 Coupé különböző változatai 1970 és 1989 között voltak gyártásban a német cégnél.A távirányítós játék bowdenes irányítással, világító lámpákkal és dudával…..
Ha a Csillagok Háborúja volt George Lucas karrierjének legnagyobb kihívása, akkor A Birodalom visszavág jelentette a legnagyobb kockázatot. Megfelelni önmagának és a rajongók elvárásainak, s mindezt teljes egészében saját zsebből: a szakállas filmes könnyen megtehette volna azt,…..
Karma-geddon Megállt a szívem 2014.03.19 17:04:30
Elég komoly gépészettel dolgozunk. Van két darab, háromezer köbcentis dízelmotorral hajtott szivattyúnk. Cummins, tehát amerikai. A generátorunk háromhengeres, léghűtésű dízel. Kirloskar, ami menő indiai márka. Vannak kisebb generátoraink, kéthengeres, dízel vémotorral hajtott…..
"Baszd meg a fali rögzítőt, mint ahogy az ábra is mutatja (egy csavar a nyílás közepén)" - a szlovén Gorenje háztartási gépgyártó Szerbiában forgalmazott egyik elektromos tűzhelyének a használati utasításában szerepel a fenti instrukció.   A slendrián fordító…..
Bizonyára már sokan várják a Prometheus DVD / BD októberi megjelenését, melyen a hírek szerint sok csemege, törölt jelenet és egyéb extrák kapnak majd helyet. (Persze aztán volt cáfolat is, miszerint mégsem kerülnek fel a korongra alternatív jelenetek, vagy nem annyi kerül fel,…..