Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Félázsiai Baltás Diktátor

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két-három hete jót vigyorogtunk ezen a képen, ezen a zseniális paródián, amiben annyi minden benne van az utóbbi 2 évből. Előregisztráció a regisztrációra, fenomenális ötlet! Ráadásul megcsinálják. No nem Kecelen és egy nemlétező napon, de lesz előregisztráció.…..
Félázsiai Baltás Diktátor 2012.09.11 13:42:55
@Rufus78:

Pont azért BREAKING mert akinek viszont narancslé agya van, erre már az se tud mit mondani, mivel ezzel az összes eddigi kormányati hazugság egyértelműen, véglegesen megdőlt - nincs tovább.
Félázsiai Baltás Diktátor 2012.09.11 14:10:51
@Rufus78:

Tudod, lassú víz partot mos. Egyszer mindenkinél betellik a pohár, még ha most narancsos ködben látja is a világot. Dőltek itt már össze diktatúrák...
Előzmény: A mai nemzedék a vesztébe rohan Tudod, Bélám, nem értem én a mai öregeket. Nem veszik észre, hogy felgyorsult a világ, és a mai nemzedéknek jóval nehezebb megélni, mint nekik. Nekik még könnyű volt. Ha nem számítjuk a második világháborút és Rákosiékat, mai…..
A Microsoftot okolja Matolcsy György a költségvetési hiányért, mivel az Excelben nem egyértelmű szerinte a képlet lehúzása. „Szerintem egyáltalán nem logikus hogyha lehúzom az =A1*B1 függvényt, akkor nem B1-gyell szorozza meg a további sorokat is. A $B$1 jelölésre Rogán…..
Perfekcionista jogalkotásnak lehettünk tanúi az utóbbi időben. Brüsszelben ezentúl 75-től 250 euróig terjedő pénzbírságra számíthat az, aki nyilvános helyen szexista, rasszista, homofób vagy bármilyen más sértő megjegyzést tesz másokra – írja a Le Soir. Freddy Thielémans…..
Kossuth tér, visszatér! – bár valószínűleg Lanczner „Satu” Ferdinándék se gondolták volna, hogy maga az egykor takarodásra felszólított lotyaszájú pápai gyerek fog visszaavászkodni a Kossuth térre, egy éhségsztrájk erejéig. A Parlament előtti köztér újra élénkül:…..
Cikkünk írásának pillanatában még zajlik a családon belüli erőszakról szóló vita a Parlamentben. Mi már nem követjük. Nem követjük, mert amit a fideszes parlamenti képviselők művelnek a parlamentben, attól csak hányni tudunk. Itt van pár idézet csemegéül: a kép…..